Új SSX-en dolgozik a Criterion?

  • Írta: fojesz
  • 2010. február 13.
  • Pletyka
Link másolása
Tavaly szeptemberben az Electronic Arts egyik munkatársa azt állította, hogy hamarosan folytatódhat a sorozat, s ezt most az Offical PlayStation Magazine is alátámasztotta.
Tavaly szeptemberben az Electronic Arts egyik munkatársa azt állította, hogy hamarosan folytatódhat a sorozat, s ezt most az Offical PlayStation Magazine is alátámasztotta.

A lap értesülései szerint ugyanis már készül a snowboardos sorozat új része, a fejlesztést pedig a Burnout-játékokról ismert Criterion végzi állítólag. Bár az Electronic Arts hivatalosan még nem jelentett be semmit, így kéretik pletykaként kezelni a hírt, azért a rajongók vélhetően örülnének a folytatásnak, ugyanis a PlayStationre és Xboxra az előző generációs SSX On Tour, Wii-re pedig a SSX Blur óta nem jött ki új rész.
12.
12.
Mathia$
#10: nem az ssx az EA-é és jelentek meg részek sima boxra meg wiire is.

A Tony Hawk meg az Activision tulajdona.
11.
11.
menjapipaba
az on tour kibaszott jó a 3 nem anyira de az on tour. az Open World azt jelenti hogy benne lesznek ilyen igazi emberek? az se baj mert ha magadnak más karaktert tudsz csinálni akk jó. és az csak jó ha levered Shaun White pofáját:D
8.
8.
gorgo2
Nagyon jó kis sorozat volt.örülök hogy folytatják.
6.
6.
vytros
#5: sry, én hülye, rossz helyre írtam....
5.
5.
vytros
Tuti, hogy jó játék lesz. Az 1-el jól elvoltam pc-n. Most megrendeltem a 2-t, csak érkezne már meg, majd adok egy cuppanóst a futárnak...XD
4.
4.
hakydakillah
a valaha kiadott legjobb snowboard játék. Azóta se jött ki igazán jó. Már évek óta várom a folytatást, de a Criterion nevét látva csökkenik a lelkesedésem, mert Open World játékot fognak belőle csinálni, és az SSX nem erről szólt. Nem Shaun White, amiben elunod magad, hanem a versenyek azonnali inditásáról szólt az SSX játék. És ezért volt olyan élvezetes. Remélem nem rontják el :)
3.
3.
mnmn1
open-world snowboard!!!
2.
2.
Kyuubi
Az On Tour-t hogy imádtam... Semmi kétségem afelől hogy ez is k*rva jó lesz! Csinálják csak!
1.
1.
csery8
Ezekkel anno mennyit játszottunk :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...