Bojkottálná a Sonic 4-et a rajongók egy része

  • Írta: fojesz
  • 2010. február 26.
  • Érdekesség
Link másolása
A Sonic the Hedgehog új részével a Sega éppen az eredeti Sonic-játékok hangulatát akarja felidézni, a rajongók szerint azonban a készülő játék korántsem olyan jó, mint elődei.
A Sonic the Hedgehog új részével a Sega éppen az eredeti Sonic-játékok hangulatát akarja felidézni, a rajongók szerint azonban a készülő játék korántsem olyan jó, mint elődei.



Hamar tiltakozásba is kezdtek, az interneten jelentették be, hogy ők és a továbbiakban hozzájuk csatlakozó rajongótársaik nem fogják megvásárolni az új játékot, helyette inkább - és ez az érdekes - az első két, újra kiadott részre fognak beruházni. A céljuk az, hogy a Sega inkább olyan folytatást készítsen, ami méltó elődeihez, ők ugyanis a Sonicot akarják HD-ben, nem pedig a Sonic Rusht. Nem tudni, hogy a Sega komolyan fogja-e venni a fanatikusok tiltakozását, mindenesetre vicces bojkott az, mikor azzal büntetik a gyártót, hogy fizetnek neki. Persze most sarkítunk, de akkor is.
8.
8.
doomSbloom
nevetségesek ezekkel a bojkottálásokkal...
6.
6.
menjapipaba
na én inkább maradok a sonik mesénél ;D
4.
4.
fojesz
#3: Igen, észhez téríteni, de ez a módszer nevetséges. A Segát nem éri majd markáns veszteség miattuk, nem érnek el vele semmit.
3.
3.
Iwashi
Mellesleg szerintem nem büntetni akarják ezzel a SEGA-t, hanem észhez téríteni.. Gondolom azt hiszik, hogy ha a sonic 1ből sokan vesznek, akkor majd megváltoztatják olyanra a sonic4-et.
2.
2.
Iwashi
Mert a sonic rushban mégis mi volt olyan nagy baj az eredetihez képest?
1.
1.
Scoo
MIvan???? Ezt most baromira nem értem. A Sega végre igazi, klasszikus soncit játékot készít erre meg ez sem tetszik nekik? Főleg úgy, hogy egy darab videón kivül semmit se láttak a játékból. Hülyeség és szerintem ők maguk is meg fogják venni az új részt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...