Gran Turismo 5 - mozgásban a McLaren F1

  • Írta: fojesz
  • 2010. április 6.
  • Videó
Link másolása
Új videót találtunk a Gran Turismo 5-ről, amelyben egy McLaren F1-et figyelhetünk meg körözés közben. A felvétel nem a legjobb minőségű, de a játék így is csodaszép!
Új videót találtunk a Gran Turismo 5-ről, amelyben egy McLaren F1-et figyelhetünk meg körözés közben. A felvétel nem a legjobb minőségű, de a játék így is csodaszép!



Emellett Kazunori Yamauchi is érdekes nyilatkozatot tett, mégpedig a 3D-s fícsörök és a Move kapcsán. Mint arról korábban beszámoltunk, úgy hírlik, hogy a Gran Turismo 5 támogatni fogja a térbeli megjelenítést és a Sony új mozgásérzékelős kontrollerét is, bár ezt hivatalosan még nem erősítette meg senki a fejlesztőktől. Ami jó hír, hogy maga Yamauchi sem cáfolta meg mindezt, viszont nem is jelentett be semmit: "Mindig is nyitottak voltunk az új technológiákra. Ha az új megjelenítők és kontrollerek érdekesnek tűnnek, támogatni fogjuk őket." Szerintünk érdekesek!
34.
34.
XDannyL
Húúú de várom már!

Nekem meg van a Forza3 és ha kijön a GT5 akkor majd össze tudom hasonlítani a két játékot.

Még PS2-n játszottam a GT4-el és nekem nagyon bejött. Feltuningoltam egy Fiat Pandát de (gondolom) váltó miatt nem tudtam kihasználni azt a teljesítményt ami a kocsiban van. A Forza3-ban is tuningoltam egy hasonló autót és az úgy ment mint pl egy BMW M3.

Nagyon kiváncsi vagyok, hogy milyen lesz a GT5-ben a tuning.
33.
33.
Beczy
#33: A GT1 ben is volt már a turbótól a kipufogóig, szelep polírozás, fôtengely köszörülés stb. is. Vicces, hogy így kijelented hogy nem volt benne tuning. A Forza, egy az egyben a GT-t másolta. Mindenben. Még a kitalált pályák nevei is hasonlóak. Fingod sincs a GT sorozatról. Inkább ne mondj semmit róla, mert magadat járatod le. Ráadásul, más hozzánemértôket is félretájékoztatsz vele.
32.
32.
Roger Ramjet
Én csak az elsővel játszottam, de ott nem sok mindent lehetett vásárolni a kocsikhoz. Csak a futóművön, a váltón és a légterelőkön lehetett állítani, bár lehet hogy rosszul emlékszem. A Forzában szinte minden kocsin mindent ki lehet cserélni: szelepvezérlés,különböző fajta feltöltők, még a motorblokkot is lehet fejleszteni. A Gt-ben ilyen részletes tuning nem volt.
31.
31.
Beczy
#31: A GT-ben mindig volt tuning. Miért okoskodsz, ha nem játszottál vele?
30.
30.
Roger Ramjet
Hm... Szeretem, amikor azzal jönnek, hogy a Forzában csak 400+ autó van. Viszont van tuning lehetőség, ami a GT-ben nincs. Egy- egy osztályba legalább egy tucat különböző autót lehet indítani ugyanabból a típusból! Így, már több ezer autó jöhet ki végeredménynek! Azonkívül lehet festeni is a kocsikat, ami még egyedibbé teszi őket.

A GT-vel ugyan nem játszottam, de majd ki fogom próbálni. Egyébként a Forzának nagyon jó a fizikája ( a 2- nek is az volt, de a 3-nak sokkal jobb)!
29.
29.
Beczy
http://www.savevid.com/video/gran-turismo-5-night-racing-trailer-hd-1080p-playjamuk.html


Akit érdekel, az innen leszedheti a legutolsó hivatalosan kiadott GT5 videót. Ne a gagyi youtube-os fost nézegessétek.
28.
28.
Mathia$
#22: jólvan, látod már előre tudtam hogy neked az se tetszik, de mind1. szerintem nagyon jó lesz szóval megéri a pénzt, az hogy neked nem tetszik az más téma, a legjobb szimulátor lesz. nem tudom hogy honnan vetted hogy a guminyom nem marad ott a pályán, nem is faroltak a videóban egyszer se, csak fékezgettek. a porral sem értem mi bajod, az a lényeg hogy a pályán maradjanak és ha megnézed akkor is a videóban maximum csak fél másodpercre és csak 20cm-re tértek le a pályáról. ha neked ez nem tetszik, guminyomra és sok porra vágysz akkor inkább játsz a DiRT-el.
27.
27.
Beczy
#27: Simán verni fogja a GT5 a FM3-at! :) Ez biztos. Én bevállalom, hogy itt, ezért megköveznek. :) Ezt a "stílust" az autós játékok között, a PD kezdte konzolon, és mindig a lehető legtöbbet rakta le az asztalra. Mindig a konkurensek előtt lesznek. Mindig csak őket próbálják lenyomni, és ha valakit le kell nyomni, az van felül. Azt viszont, egy szóval sem mondom hogy rossz lenne a FM3, számomra egy vérprofi GT copy.
26.
26.
Sir-Vival
#26: A "Forza fanok" közt sok ex-PS2-es, GT4-es van. A jó autós cucc pont annyira fontos, mint egy háborús anyag... Nehéz lesz ez a dolog, ha kijön végre a GT5 - mert az világos, hogy mi a sorrend...

A kocsik mozgása és külleme hihetetlen. Amikor úgy rendesen belső nézetből tolja az ember, nem nagyon figyel mást...

De ki mondta, hogy ez a végleges pályamodell? :)

Nyomtam az F2-3-at, vicces de online szempontból a 2 jobb... több autós gámával toltam, de valahogy az F3 irányítása olyan kis huncut... :)

A kocsikról: itt az embereknek full car list-jük van, vagy hogy? :) Szerintem ha 1000 kocsiból választhatsz, az jobb, mint ha 400-ból.
25.
25.
Beczy
#24: Ezt a videót nem kiadták. Ez nem hivatalos, csak egy fan rakosgatja fel a youtube-ra, állítolag egy bizonytalan eredetű (CES2010) demo-ból. Az Ő felhasználónevét írtam le Neked, lejjebb.



Más: Azt nem értem hogy miért fikázzák a Forza fanok? Akinek bejön a Forza, annak a GT, királyság lenne. Ez 100%! Csak az fikázza, aki nem játszott vele. (ez mindkét játékra igaz) Hisz a Forza, egy az egyben GT koppintás. Le sem tagadhatná. Aki ezt nem látja be, az nem itt él. A Forza is egy ki.aszott jó játék, de a GT tartalomban, küllemben, fizikában, szavatosságban mindig is felülmúlta. Aki nyomta mindkét produktummal, az úgyis tudja. (és a tartalmon, nem a több autót értem, és az is hülyeség, hogy több száz ugyanolyan modell van. Az igaz, hogy Skyline-ból van vagy min. 30 féle, de azok a típusok 30 évet ölelnek fel, szériáktól a versenygépekig.)

Szvsz a FM3-at még a GT5P is lepipálja mindenben a tartalmon kívül.

Amíg ez "szemét" GT5 ki nem jön, addig a Forza Motorsport 3 a király, az is tuti.
24.
24.
gogolbordello2
#24: nem a videóra mondtam,hanem magára a játékra,ennél ezerszer jobb videók vannak

egyébként bocs,nekem Ps3-mam van igy ez tetszik

akinek Xbox-a van annak a Forza
23.
23.
dzsiádzsó
#23:

Ne haragudj de ez a fanboyság ami itt megy kicsit már gáz.....

(ez nem csak neked, hanem néhány előtted szóló agymenésére is vonatkozik)



1.

A videon iszonyat hányadék a környezet, ennél a Forza is jobb, mint kiderült azért mert ez valószínű még GT4-s ring. (ha még nincs kész az új mikor jön ki ez a játék :O lol)



2.

1000 kocsiból 40 NSX, 32 Supra stb stb. kb lesz 5-700 különböző kocsi, ennyit ugyan nem tud a Forza de szép számmal vannak ott is, főleg hogy folyamat jönnek a DLC-k



3.

Senki nem kétli mekkora király GT, és lesz a GT5, de ez egy hányadék volt, kár volt kiadni ezt a videót, mert teljes joggal háborodik föl mindenki rajta hogyez mi ez?

Teljes játék nyilván 10/10-s de annyira még nem láttam mivel kiván odabaszarintani a Forzának, egyedül a fények voltak szebbek, meg több kocsit mozgat, az fölény amit itt egyesek várnak egyelőre nem megalapozott.
22.
22.
gogolbordello2
#18:ha ennél szebbet akarsz látni,akkor nézz a tv-ben igazit.egyébként egy bizonyos kategória fölött nem sokat számít a grafika,ha jó a játékélmény. Szerintem ezzel semmi baj,már a 4 is marha jó volt,tehát ez sem lehet rossz.

Ja és még valami,majdnem 1000 kocsi van benne,mutass nekem egy Forzát ami ilyet tud
21.
21.
gamezz
#21: nem a gumiföstről írtam hanem a porról, előbb olvasd el mit írok te balga... de a gumifüst is ugyanolyan szar te gyerek, te a pénzedért nem vársz el semmit ez a baj, én igen mond már meg, hogy egy olyan programozó csapatnak mint ezek mi ügy lenne valósan megcsinálni amiket leírtam biztos nem gebnének bele, ne regáljál a kommentemre ha nem tudsz máshogy belém kötni, köszi
20.
20.
Mathia$
#17: mitől gagyi?

#18: igen, ez egy nagyon hosszú és értelmetlen hozzászólás, szerinted 160km/h-nál egy rövidke farolásnál nem elég ha 2 másodpercig láthatod a füstöt amit annyira akarsz? hát lol.
19.
19.
Zseblámpina
Amire ez megjelenik jön a Forza 4, ami simán lemossa ,ahogy nézem egy kategoria a Forza 3-al! Hozzászámitva azokat a hibákat amit gamezz kolléga emlitett.
18.
18.
benõmenõ
Már igazán jöhetne!

(A régi Nürburgring befigyel ^^)
17.
17.
gamezz
nagyon szép de ennyit tud! az ilyen színtű grafikát nagyon lerontja a por megjelenítése fúú de szar és elis tünik egyből, guminyom még mindig nincs habár nem faroltak a videoban de én még shol nem láttam ogy hagyna maga után szóval még egy rossz pont, és ezeket az idegesítő menühangokat is lecserélhetnék már, ja a videó elején az az autó elemelkedés a földtől nem tűnik valósnak szóval van hiba bőven és ezek senkit nem zavarnak rajtam kívűl, valaki szólhatna ennek a Kazunori Yamauchinak hogy ezekről nem kéne megfeledkezni mert ez így egy szar, és ha használja a szimulátor szót akkor olyan is legyen
16.
16.
NereusLaceee
Hát elég gagyi... kb két tucatszor hittem azt hogy élő felvételt nézek
15.
15.
Sir-Vival
Gyönyörűek az autók, néhány pillanat olyan, mint a valóság. Érdekesebb maga a "verseny", merthogy amikor csak a KOCSIKRA figyel az ember, olyan, mintha rendes autóversenyt nézne.

Szépen mozognak, nincs semmi mesterkélt a viselkedésükben. HIHETETLEN lesz ez a játék!!!
14.
14.
gorgo2
Állandóan videókat mutogatnak a játékból,inkább már a megjelenési dátumot köhögné ki valamelyik okos tojás.Meddig húzzák még az embereket 1-2 évig?
12.
12.
thelegendary
#7: Na ennek a kis videonak párját még nem láttam semilyen platformon! :D

Gyönyörű.....
11.
11.
InGen
#8: Csocsó komám, ha ez a játék egyszer megjelenik, akkor keresztbe fogjuk leszopni egymást, úgyérzem :D
10.
10.
amd33
#7: Persze hogy más mert nem ingame videó:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...