A PS3-as Splinter Cell egyelőre csak álom

  • Írta: Daks
  • 2010. április 24.
  • Érdekesség
Link másolása
Sam Fisher kalandjainak legújabb része PC-re és Xbox 360-ra készült el, ám a Playstation 3-as változatról egyelőre nem érdemes álmodozni.
Sam Fisher kalandjainak legújabb része PC-re és Xbox 360-ra készült el, ám a Playstation 3-as változatról egyelőre nem érdemes álmodozni.


A Ubisoft a hivatalos Twitter csatornáján reagált a pletykákra, melyek azt terjesztették, hogy az előző részekhez hasonlóan több hónap késéssel bár, de a Splinter Cell: Conviction is kijön majd a Sony konzoljára. A kiadó mindössze ennyit írt: "Rumor control: Splinter Cell Conviction is exclusive to Xbox 360. The PC version is coming out next week." Nos, ez valóban minden, csak nem bíztató szegény PS3-asoknak.
30.
30.
Beczy
6-7 óra játékidôvel maradhat is. :)
29.
29.
NereusLaceee
most nagyon sajnálom a PS3 tulajokat... én meg a Gears-ből nem fogom megkapni soha a második és harmadik részt...

(ki lehet találni melyik platform... az első tippelő kap egy csokit)
28.
28.
mcwolf
Havernál próbáltam, és Tőlem maradhat boxon. Nálam a favorit a Chaos Theory, azóta csak egyre sz@rabb a sorozat (magánvélemény). Egyre hígabb fos, hogy a hülye lövöldebuzik is megvegyék a játékot. Már rég nem az a jó kis lopakodós gamma, mint az első 3 rész.
27.
27.
Lachgas
nekem maradhat álom, a másodk rész óta letettem Splinter Cell-röl.
26.
26.
Krekk
22: tudom, de idővel nem biztos, hogy ez a jó megoldás, mivel nem egy betonbiztos dolog. Hisz ezek csak átmeneti haverok, nem "kitartunkavégig" bajtársak a konzolháborúban. Illetve arra akartam kilyukadni, hogy viccesek, hogy nem nagyon van saját stúdiójuk,ezért pénzükkel akarják elfeledtetni eme hiányosságukat ilyen ideiglenes csúsztatással és ál-exkluzív játékok publikálásával.



23: azért valljuk be, hogy vannak rövidek, pontosabban a te nézőpontodból rövidebbek. Egy Strangleholdot mondjuk ezzel a nap 1,5 órával kitolnál úgy 4 nap alatt biztosan. Ezzel szemben mondjuk egy Assassin's Creed már sokkal több időd venné el (de mondhattam volna mást is; GTA, Fallout, Dead Space -csakhogy tps is legyen-) Nem az lenne a megoldás, hogy ha kapunk egy rövid játékot, akkor egyre kevesebbet toljuk naponta, hogy ugyanaddig kitartson ameddig a régiek, hanem a fejlesztőknek kellene alkalmazkodni. Kicsit meg kellene magukat erőltetni, hogy ne 6 órás játékokat csináljanak. Persze tudom, a mai generációban már egyre drágább játékot csinálni... Jah, hát nem kötelezte őket senki, hogy fejlszetők/kiadók legyenek.
25.
25.
dzsiádzsó
#15:

Multifanboyság hülyeség ezért látom ráálltál ps fanboyságra, gyakorlatilag MGS mit nyel le az egy más kérdés (kb egy karót) de nagyon nem is kell reagálni mert önmagadat minősítetted kommentbe.... :)
22.
22.
viktorvizi
#11: Mert rizikósabb vállalkozás megvenni egy céget mint csak egy játékot
21.
21.
gogolbordello2
20:akkor is,most is azt mondom,hogy jó

19:Hosszú és értelmetlen vitát kezdhetnénk az MGS4-ről,úgyhogy maradjunk abban,hogy nekem tetszett,nektek nem.
19.
19.
Batri
#18: csak annyi köze van hozzá, hogy a Splinter Cell egy nagy MGS copy. Az meg hogy leszarozod a generáció legjobb játékát röhej, csak magadat égeted vele...
18.
18.
gogolbordello2
Kár pedig szívesen megvettem volna

15:az MGS4-nek ni köze van ehhez?egyébként az is egy kalap szar(úgy mondom,hogy nekem megvan)
17.
17.
lebron james
16.
16.
Dcrysis02
#13: Őszintén szólva a Sony legtöbb sikerjátéka olyan stúdióktól származik amit már régen megvettek.

Krekk igazat beszél, az a legrosszabb az M$-ben az, hogy olyan stúdiókat pénzel le akik már javában dolgoznak a multiplatform címeken, és hála az új "üzleti kapcsolatnak" legtöbbször sok játék csak Boxra jön ki.

Vegyük például a Remedy-t és az Alan Wake projektet.
15.
15.
Sir-Vival
Nem egy nagy cucc. Az MGS4 keresztben lenyeli. Ki fogják adni, és jó lesz, de ez nem az a tipikus "nem tudok élni nélküle" eset. Eladtam a boxot, nem is bánom, a multifanboyság egy kamu - nem működik.



A GTA baromi exkluzív DLC-i hogy kijöttek már? Ubi! Akkor most kell a pénz, vagy nem? :D
14.
14.
elite_hun
Sztem a PS3-asok kibírják addig ott van nekik az uncharted, god of war 3 és még sorolhatnám ^^
13.
13.
megalonagyix
Nem értem mi a probléma a PS3-osoknak hogy az MS lepénzeli a kiadókat.. mintha a Sony nem ugyanezt csinálná...
12.
12.
playzG
Büszkék is lehettek erre a 0 hosszúságú játékra
11.
11.
Krekk
Nem kell siránkozni, mert ki fog jönni. A Liberty City Stories is nagyon exkluzív volt, aztán meg kijött már mindenre. Az MS kinyitotta a pénztárcáját, hogy a 360 legyen az első és a fejlesztőkét meg betömte zsével, nehogy kifecsegjék a titkot. Csak azt nem értem, hogy az Ms ahelyett, hogy tolja a súlyos pénzes talicskákat át a különféle fejlesztőkhöz/kiadókhoz ideiglenes exkluzivitásért, miért nem létesít/vásárol saját stúdiókat és csinál valóban 360 exkluzív címeket. Nagyon-nagyon kevés saját stúdiójuk van, főleg a konkurenciához mérten. Az egész exkluzív világukat szinte csak a pénz tartja össze. No mindegy, ők biztosan jobban tudják csak nekem kapkodósnak, nem pedig szépen átgondoltnak és kiépítettnek tűnik. Bár szó se róla ők anno a Take Twoval próbálkoztak, csak nem kellettek a TT-s fiúknak...
10.
10.
zoli12i
ez van ! Nem kapjuk meg ...........
8.
8.
Yagami Light
Én elvoltam vele, bár szerintem nem egy nagy szám.
7.
7.
simon 555
#5: azt már szerintem had a fejlesztok dontsék el,hogy milyen játékot csinálnak:)
6.
6.
viktorvizi
Úgy kell a Ps3-asoknak :D :P
5.
5.
ATi0021
A Splinter Cell fan PS3 tulajok nem veszítenek szerintem semmit sem.



Nem tudom, mit gondolt az Ubisoft. A kést elveszik, az egész egy nagy hentelés. Ok van lopakodás is, de az eléggé elnagyolt. De talán ami legjobban bánt, hogy multira készítették, amikor ez sohase volt a sorozat erőssége. A single meg kb egy délután.



Persze ettől még szép játék számos jó dologgal. Csak akkor sem Splinter Cell.
4.
4.
Macifasz
Rohadtul belefér nekik, hogy valamit nem kapnak meg...
3.
3.
K.G.
Mondjuk ez elég nyilvánvaló volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...