Sony: szeretni fogjuk a Bungie-Activison témát

  • Írta: InGen
  • 2010. április 30.
  • Érdekesség
Link másolása
A Sony gyorsan és vidáman reagált a Bungie és az Activision összeborulására. Nem csoda, hiszen a neves fejlesztőcsapat következő játéka multiplatform lesz.
Patrick Seybold, a Sony kommunikációs és közösségi igazgatója örömét fejezte ki a Bungie és az Activison frissen kialakult kapcsolatáról. Elmondása szerint ha a Bungie kreatív szakembereit összepárosítjuk a Playstation 3 hihetetlen erejével, akkor lenyűgöző végeredményt fogunk kapni.



"Végső soron, ha játékosként a legjobb minőségű tartalmakat akarod a világ legelismertebb fejlesztőitől, akkor a mostani bejelentés csak még tovább erősíti a Playstation 3 pozícióját." -nyilatkozta Seybold.

A Bungie új játéka egy teljesen friss univerzumot alkot majd meg, a műfaj pedig az előzetes információk szerint marad az akció területén, bár hogy FPS, vagy valami Oni-szerű külső nézetes cucc lesz, azt egyelőre nem tudjuk.
19.
19.
batyo85
#17: Hát azért a hamarosan megjelenő Halo:reach és az Alan Waket nem nevezném egy nagy nullának.
18.
18.
XDannyL
Szeretettel várjuk :)))
17.
17.
Tilla25
#15: Szerintem nem a konzol vásárláson agódnak az emberek hanem inkább a microsoft üzletpolitikája miatt. Az idei évük az exclusiv játékok terén egyelöre egy nagy nulla. (Mass Efect kivételével) Még egy olyan elözetes is kénytelenek voltak csinálni mint a GOW 3 aminek a megjelenése valamikor 2011.
16.
16.
Kyuubi
#10: Az utóbbi 2 Halo valóban nem a legjobb példa rá. Az első 2 részben azonban kiütközik, hogy ez nem egy átlagos csapat. Remélem a Reach újra méltó lesz a régi részekhez, még ha nem is tudok majd játszani vele.
15.
15.
Batri
#14: aki azon aggódik, hogy egy ismeretlen ember milyen konzolt vesz, az inkább menjen el orvoshoz és vizsgáltassa meg magát...
14.
14.
Tilla25
#13: Szerintem itt sokan attól félnek hogy egyszere PS3-ra és Xbox-ra is lesz egy Halo szintü játék. Szóval ha valaki akkor szeretne egy új gépet venni amikor ez a játék megjelenik akkor egyértelmü hogy a PS3-at válasza. Lassan minden komoly exclusiv játékot elfog vesziteni a micrososft, mert egyre nagyobb a valószinüsége annak hogy a Mass Efect és a GoW következö szériája már PS3 gépen is kapható lesz. Micrososft meg egyre jobban az ilyen komolytalan játékokba menekül mint ez http://www.gametrailers.com/video/debut-trailer-dark-star/64966 És ennek az lesz majd a következménye hogy csak azokat a gamereket tartják meg akik warezból tartják fel a gépüket.
13.
13.
pepsus
1: uristen te mekkora gyöker vagy ! honnan vetted le hogy a bungie sonyhoz partolt? bazz sok pöcs jar ide kommentelni es el se olvassak elötte rendesen a cikket bazmeg :S
12.
12.
iNKARNATE
#6: nem fáj senkinek, multiplatform, a gyökereket ignoráld :D
11.
11.
InGen
Bármit is csinál a Bungie, az multiplatform lesz, szóval nem kell aggódni :)
10.
10.
Krekk
#6: Mert irigyek, ilyen egyszerű. Nekik nincs ez meg az és ez fáj. Egyébként azért szerintem túl van lihegve ez a Bungie féle zsenialitás. Nekem abszolút átlagos volt a Halo 3, az ODST meg egyenesen szar. Bár tudom, ettől függetlenül milliók rajonganak érte. Ettől viszont én még mindíg nem értem mitől annyira "zseniálisan kreatívak"....
9.
9.
megalonagyix
6# mert a fasz televan h a ps3-asok mindent megkapnak... XD (mondjuk engem nem érint)
7.
7.
Mathia$
Fordult a kocka teljesen. 2009ig az M$ pénzelt és lopott el mindent a sonytól, az utóbbi 1 évben viszont kényegesen változtak a dolgok a sony és a ps tulajok számára.
7.
7.
Mathia$
#7: nem számára, javára!
6.
6.
Kyuubi
Legalább mi, PS3 tulajok is részesülünk a Bungie zsenialitásából. Nem tudom sokaknak miért fáj ez...
5.
5.
Motig
anyira szeretem az ilyet... aztán a sony pénzel egyet hogy csak ps3 ra menyenek a cucok? nemhiszem.. + edig csak x360 ra fejlesztetek... a ps3ra átálás nehézlesz!
4.
4.
Doc.
2: a HALO Reach az utolsó a közeljövőben ha minden igaz
3.
3.
V1SoR
Szó sincs arról,h csak PS3ra fejlesztenek. Ezentúl arra is, az X360 mellett
2.
2.
ZERO88
És csak PS3-ra?

Mil lesz a HALOval? Azt ki csinálja malyd?
1.
1.
cross56
nagyon jó... ez az bungie, otthagyja az ms-t, és a sony-hoz fog pártolni.

gratulálok...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...