Grand Theft Auto 5 bejelentés az E3-on?

  • Írta: InGen
  • 2010. május 31.
  • Pletyka
Egy állítólagos belső forrás egy állítólagosan valódi képet közölt a Rockstar E3-as játékbemutatóiról, melyek között szerepel a Grand Theft Auto ötödik része is.
Egy állítólagos belső forrás egy állítólagosan valódi képet közölt a Rockstar E3-as játékbemutatóiról, melyek között szerepel a Grand Theft Auto ötödik része is.


Az önmagát "mrblack" néven bemutató úriember egy olyan listát jutatott el az egyik külföldi online magazin számára, melyen egyértelműen látszik, hogy a GTA 5 az E3-on bejelentendő játékok között van feltüntetve. Alapvetően nem lenne meglepő: a Red Dead Redemption most jelent meg, a PS3-exkluzív Agenten pedig már régóta dolgoznak, így a GTA-t készítő csapat valószínűleg tényleg a gengszterszimulátor következő epizódját tolhatja.
49.
colos193
Nekem "bejött" annak idején

I7 2.6-os proci
geforce 9800 GX2
4 g DDR3 ram...

pöpec volt...
48.
p.dani96
Az én gépemen akadás nélkül fog menni :D Proci:intel dueal core i5 4 magos proci 8 gb ram és 1 gb videocard
47.
givi6
én a 4-t kijátszottam...

jó volt....

az 5-t tuti jó lesz, főleg 9.7-s re értékelt red dead redamption után,

jobb mint a gof!!! :)

46.
Maxxer
#45: hm érdekes, szakadozik? véletlen nem micro suttering? Csakmert ha Atija van ,akkor a mostani Catalyst javitotta.
45.
Cseszki
#24: áh maxxer a 4 (bocs hogy mindenkit megsértek de...) a gta 4 szar még a lámpa árnyéka is látszik,meg ismerek egy profit és az ő gépéén is szakadozik pedig király a gépe azért elég szar akkor a játék, az igazi sorrend itt van vagyis szerintem is ez a jó sorrend (mindenhol így van ,4 gta sorrendében )

1.GTA San Andreas

2.GTA Vice City

3.GTA 3

4.GTA 4
44.
nikohun
Várom már köbö 4 múlva tolom.
43.
CJgabor
#32: történetben aligha...... hangulatban már meglehet :D

ettől függetlenül nekem akkor is teccik a gta4:)
42.
CJgabor
Én biza nagyon várom. a GTA4 a kedvencem az összes közül, habár a SA is örök kedvenc :D amikor először játszottuk nem vágtuk a sztoriját csak láttuk mi minden van a SA-ban ezért tetszett annyira :D am GTA4 történet rulz, és a DLCk is jók, főleg Meleg Antal ^^ nem, nem azért, csak tetszenek az új fegyverek, az APC meg a Buzzard :D sajnos nem eredeti egyik GTA4 verzióm sem :/ ^^
41.
JcGross
#40: Teljes mértékben egyet értek. Az igaz, hogy erős gép kell hozzá, de ha megvan (egyébként egy kétmagos 2.7-2.8 GHz-es proci elég, meg egy 9600GT) akkor sokkal szebb. Azzal sem értek egyet, hogy a 4 nem olyan jó mint az elődei. Én már csak a fizika miatt sem gondolom így. Ott van még az emberek viselkedése (euphoria; nem az AI-ra gondolok, hanem a reakciókra). A története pedig már ne is haragudjatok, de az eddigi legjobb. Ne mondjátok, hogy egy koszos csöves gettóssal jobban szimpatizáltok mint egy európai szegénnyel aki amerikába megy egy jobb élet reményében, de a végén csak nem sikerül.
40.
M.invisible
Mondjuk a GTA IV-hez tényleg erős gép kell, de azt el kell ismerni, hogy grafikailag PC-n sokkal szebb a játék! Az élsimítások, és ezáltal a látótávolság is klasszisokkal szebb full hd-ban PC-n, arról nemis beszélve, hogy a magasabb fps miatt az egész gördülékenyebbnek hat! Persze kb 1 évet kellett várni egy normális patch-re. Egyik barátommal rendszeresen hasonlítgatjuk a multiplatform játékokat (xbox, ps, pc) és ez a játék ritka példája annak, ha valami pc-n jobban néz ki.
39.
Blint19
#34: Nem kell paksi erőmű, elég egy konzol! :D
38.
Kochee
Nem értem, hogy a PC-re a játékokat miért nem tudják kompatibilissé tenni, már eljohetne az a ido
37.
Woltignor
Hát igen kedves PC-sek ezért jó ha konzolra vesszik a népek az ijen játékokat mint a gta...:)
36.
Kochee
#34: A mai világban már az is kevés lesz hozzá
35.
SLi
#29: általában 2 évente jött ki új GTA, csak a San Andreas és a IV között telt el 4 év
34.
Raziel 88
Na lássuk mi lesz ebből. A paksi atomerőmű reméljük elég lesz a játék meghajtásához. :D
33.
sunstreaker
már a 4 - hez is egész atom erőmű kell, és már az 5 - ről beszélnek ...
32.
TDantes
#24: Igen. Pontosan azért. Mellesleg a grafika messze nem olyan ámulatba ejtő, ez az egyik, főleg nem minimumon, és ráadásul minimumon is rosszul fut.

Pedig, papíron simán meg van hozzá a gépemBocs, de nem tapsikolok , ha egy cég ilyen trágya munkát végez.Arról nem is szólva, hogy a korábbi GTA-k történetben és hangulatban is magasan verik.
31.
JcGross
Én úgy emlékszem, hogy E3-on még sose jelentettek be GTA-t.
30.
Kochee
Aki játszot a GTA 1 az tudhatja, hogy 3 város volt benne azok pedig: Liberty City, Vice City, San Andreas
29.
bence9
minél később jöjjön! nem kell itt futó szalagon gyártani mint a codot,jó az olyan 3-4 évente.
28.
mdr88
Ha "mrblack" arra alapoz hogy az 5. rész elvileg Londonban játszódna (amiről volt hír) és olyat is olvastam, hogy 2011 második negyedévére tervezik a játék megjelenését, akkor valószínűleg csak arra számol hogy valahogy mostanában kellene bejelenteni hivatalosan a játékot amire mi se lenne alkalmasabb mint az E3. De ez egy olyan gondolatmenet amit bárki összerakhat, nem kell "belső forrásnak" lenni hozzá :D
27.
dzsiádzsó
#25:

Mégpedig? :) Én nem tudok róla, amúgy sok játéknak 1-2 címmel előre megvan a helyszíne és nem véglegesített story-ja nem nagy cucc.
26.
klemid
#15: Ki mondta, hogy kisebb? Lehet több részből is mint pl. a Sa-ban volt.
25.
joati
#22: Annyiban lehet valami a dolog mögött, hogy még a GTA IV befejezése elött megvolt nekik az V helyszine és az alapsztori.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...