Resident Evil - meglepetés az új film mellé

  • Írta: fojesz
  • 2010. június 8.
  • Érdekesség
Szeptemberben kerül mozikba az új Resident Evil film, amely mellé játékos meglepetést is ígér a Capcom. Új részt kapunk, vagy esetleg egy újabb DLC-t?
Szeptemberben kerül mozikba az új Resident Evil film, amely mellé játékos meglepetést is ígér a Capcom. Új részt kapunk, vagy esetleg egy újabb DLC-t?A Milla Jovovich főszereplésével készülő negyedik Resident Evil-film, az Afterlife nem biztos, hogy annyira jó lesz, mint szeretnénk, de mivel az Avatar technikáját használják a munkálatoknál, jóhiszműen egy esélyt mindenképpen adunk  majd neki. Az új rész szeptember 10-én kerül mozikba, és a Capcom vezérigazgatója, Haruhiro Tsujimoto szerint nem csak emiatt izgulhatnak a rajongók: mint mondta, valami játékos újdonsággal is megpróbálják felrázni a sorozatot. Hogy új rész készül, vagy csak a Resident Evil 5 kap egy újabb DLC-t, még nem tudni, talán pont ez lesz a Capcom egyik E3-as meglepetése - állunk elébe!
38.
38.
SyriusCS
#12: Hát inkább kaptár mint az ő filmjei.. De izlések és pofonok, talán 1-2 tetszett a filmjei közül.#20: Haláli hullák hajnala vígjáték és korántsem horror, valami horrorvígjátéknak nevezett katasztrófa..
37.
37.
Dethklok
#18: Ja és még ajánlom a Dead Space Downfall-t is.Az is jó kis film :P
35.
35.
p.kyky
#33: És a látványvilágra is.
34.
34.
Ca$h
Resi 5 3D? Mi a reteknek?
32.
32.
FreeKatana
Ha teljesen új játékot készítenek a filmhez csak annyit várok, hogy ne legyen olyan szar, mint a POP filmhez készült játék.

Valaki el tudja magyarázni, hogy milyen ez az "Avatar technikája"?
30.
30.
Mortician
#28: Ha ilyen akció lenne még el is mennék megnézni... :D
29.
29.
doomSbloom
#27: zombieland:D, tébolyultak(mondjuk ez nem annyira tetszett)
28.
28.
Raam989
Mozijegy mellé egy RE5 játékot. Lehetőleg Goldot. :D
26.
26.
Bins
#22: osztom erről a véleményed és kicsit OFF! Nem tudsz esetleg még haonlóan hatalmas zombisfilmeket?:D én egyet öszvisz az a 28 nappal késöbb. azt annyi.én várom mellesleg a filmet, tetszettek az eddigiek is igaz a játékból csak a 3, kicsit a 4, meg az 5 sztorija ismert nekem szóval simán elmegy egy random zombis filmnek:) főleg Milla Jovovich miatt, sztem ő viszi el a filmeket a hátán:D Mondjuk nem véletlenül:)
25.
25.
Griewer
Röviden, tömören. Az eddigi részek hulladékok voltak, ez sem lesz más. Köszönjük meg annak a balfasz Andersonnak. (bár ha engem kérdeztek már a game is kezdi követni a film által felállított tradíciót: minél nagyobb szám van a mű végén, annál szarabb a mű)
24.
24.
doomSbloom
az lenne az igazi meglepetés, ha szabadjára engednének egy vírust:)
23.
23.
alex512
#21: A trailer amit linkeltél fake! Vmi rajongó összevágdosása két film trailerének (28 héttel később, Doomsday), de egyébként én is hallottam h egyre inkább el szeretné készíteni az eredeti rendező a 28 hónappal későbbet. Remélem így lesz! Jó is lenne mert én már a Resident Evil filmeknek nem adok nagy esélyt akármilyen technikával forgatták, akár előttem is vergődhet Milla Jovovich, lehet annyira élethű, de ha egyszer szar a film akk ez sem menti meg.
22.
22.
Dethklok
#18: Nézd meg a Holtak Hajnalát.Hatalmas film.
20.
20.
Slik
A Haláli hullák hajnala is nagy film, tiszta L4D
19.
19.
Mortician
#18: Nem csak egy filmje van. :)
17.
17.
keiji maeda
uj játék tuti nem lessz !! amugy meg egy új dlc fellenditeni megint a re5-t :D az eddigi dlc-k is faszák voltak pár órára megint leültettek sok embert a játék elé :D (köztük engem is XD)
16.
16.
Slik
Ja és a Kaptár filmeknél nincs rosszabb, nekem a színész se tetszik egy férfi jobb volna + félelmetes részek, ugyanis olyannal nem találkoztam egyik részben sem
14.
14.
xXgoronikahunXx
#8: A Vasember sem volt jó film
14.
14.
Giga0509
Jó lenne egy új játék.
13.
13.
Slik
Inkább egy új részre tippelnék, egy új filmnek nem fognak egy régebbi játékhoz dlc-t csinálni
12.
12.
Mortician
#8: Nézz meg egy George A. Romero féle zombis filmet és egyből megérted miért szar a "Kaptár".
11.
11.
keiji maeda
maga az első része mint film jó volt egy akció-horrornak

a második rész az már inkább akció (egy-két poénnal süritve)

a harmadik rész már szeritnem a szokásos erőltetett folytatás

ez a 4. meg érdekes lessz mert belekeverik chris redfildet is meg ott van ugye ALICE is pfff nem tudom mi lesz belőle deh szrintem bukás :D

10.
10.
adikas
Nekem az első 2 rész nagyon tetszett,de a 3 -ban csalódtam.
9.
9.
keiji maeda
elméletileg akarnak csinálni egy remake-et ami tényleg a játékot követi ! jó lenne mert ezek a filmek nagyon gagyik meg keverik a játék sztorit a saját kitalált hülyeségükkel
7.
7.
Beau
Lehet hogy egy zombivá változtató löttyöt kapunk. A film az tényleg szar de az összes.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...