Guild Wars 2 - bemutatkozik a warrior

  • Írta: mephi
  • 2010. június 10.
  • Hír
Link másolása
A Guild Warsot több, mint 5 éve adták ki, és nemsokára itt a folytatás. A sok World of Warcraft-klón mellett az ArenaNetes fiúk mindig is egyediségre törekedtek...

A Guild Warsot több, mint 5 éve adták ki, és nemsokára itt a folytatás. A sok World of Warcraft-klón mellett az ArenaNetes fiúk mindig is egyediségre törekedtek, és ez bizony a Guild Wars 2 esetében sem lesz másképp.

Ugrás a galériához

Viszont meghallgatásra találtak azok a kérések, hogy a játék PvE részét kicsit módosítsák, és úgymond MMO-sabbá tegyék. Az új kaszt, amely bemutatásra került, az a warrior. Sok ember kedvence, hiszen erős és pusztító, vagy ha kell a pajzs segítségével ellenálló és védelmező. A videók alapján jól látható, hogy az új rendszer nagyon jó lesz, például a skillek igazodnak a kézbe vett fegyverhez. A képsorok magukért beszélnek, a grafika szép, a karakterek mozgása már-már filmbeli, minden a helyén van. A hivatalos oldalon még több kép tekinthető meg és sok háttérkép is letölthető. Készüljetek, itt nagybetűs ÚJ játék és egy hozzátartozó rendszer van születőben! A kérdés pedig már csak az: "What is your story?"

12.
12.
Mortician
Már rég felhagytam mindenféle MMO-val, de ez nagyon érdekel. Remélem rendesen fut majd a gépemen.
11.
11.
HomoLudens
#9: Én nem ismerem a GW1-et, de azt hallóttam róla, hogy mivel nem fizetős nincs igazi high end tartalom benne. tehát nem az a tipikus never ending, amit viszont kicsit sajnálok mert MMO-k high endel szokták hozni az igazi szórakozást.
10.
10.
Adamknight
Ez az eddig látott egyik legjobban sikerült MMORPG. Legalábbis ez az én véleményem.
9.
9.
mephi
100%, hogy nem lesz előfizetős. Olyan lesz, mint a GW1. Egyszer megveszed és játszol vele amíg akarsz!

Max 1-2 ruháért kérnek némi pénzt, mint a GW1-ben.
8.
8.
Killerbee
#6: Nem lesz havidíjas, legalábbis ezt mondták.
7.
7.
Antihero
#1: Osztom a véleményed, végre itt a kellő monumentaistás egy rpg-ben(mmo-ban). Ez hiányzott eddig marhára. Nekem nagyon várandós, még ha fizetős lesz, akkor is.
6.
6.
OnLyEn
Nagyon jónak ígérkezik , de valaki tudja , hogy ez fizetős lesz-e vagy sem ?
5.
5.
zoodoo
Mikor várható a megjelenése?
4.
4.
Ecneb
Nekem nagyon bejön! Kíváncsian várom, mikor tehetem rá a kezem :)
3.
3.
oppenheimer
ugye ez sem lesz feizetős mint az első rész? mert akkor tuti vétel nálam:D
1.
1.
HomoLudens
Ez nagyon jó, végre van erő a skillekben. Az eddigi MMO-k ban azt nem szerettem, hogy oda álltál a mob elé elnyomkodtad a skilleket, miközben lementek az animáció sorozatok, de nem lehetett érezni igazán az ütések erejét.

Itt most talán kicsit jobb lessz a harc rendszer akkor nagyon várom a játékot főleg ha többi karakter is ennyire hangulatosra sikeredik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...