E3 2010: Mi lesz a gamerscore-jaimmal?

  • Írta: fojesz
  • 2010. június 15.
  • Érdekesség
Link másolása
Borzasztóan jó hír, hogy végre Magyarországon is elérhető lesz az Xbox Live, nem kell kamu angol és amerikai címekkel regisztrálni rendszerbe - de mi lesz az eddigi pontjainkkal?
Borzasztóan jó hír, hogy végre Magyarországon is elérhető lesz az Xbox Live, nem kell kamu angol és amerikai címekkel regisztrálni rendszerbe.



Kérlelhetetlenül is felvetődik a kérdés, hogy azok a játékosok, akik az eddigi amerikai és angol Live-hozzáférésüket a hivatalos alternatívára cserélnék, elveszítik-e a már megszerzett gamerscore-jaikat és más profilhoz kötődő dolgaikat? Nem árt tisztázni: a Microsoft hazai képviselete a Facebookon azt állította, hogy ők úgy tudják, nem, de hogy miként tudjuk a zökkenőmentes profilváltást megejteni, csak később fogják elárulni. Aggodalomra tehát semmi ok, úgy tűnik, hogy a magyarországi Live-ból csak profitálhatnak a játékosok.
11.
11.
AkosTorok88
#10: én is ezen gondolkoztam

10.
10.
Yami
Ez megnyugtató.

Szerintem az lenne a logikus ha megengednék az account country adatának módosítását. Így nem kéne semmiféle account-to-account másolásssal foglalkozni.

Ez megoldána azt az évek óta fenálló problémát is, hogy ha valaki más országba költözik akkor nem tudja használni az új országban igényelt bankártyáját a régiben regisztrált accjához.
9.
9.
Mathia$
8.
8.
AkosTorok88
7.
7.
K.G.
#6: Liveról is le tudod tölteni a profilodat. Recover profil vagy valami ilyesmi.
5.
5.
InGen
#3: Igen, az elvileg megy, de lehet kapni transfer kitet is, amivel át lehet másolni.
4.
4.
Slik
remélem nem történik vele semmi, elég sokat szenvedtem pár játékkal pl. AC-ben az 500 zászlót összeszedni nem volt 1szerű
3.
3.
Giga0509
És ha a mostani profilomat akarom átrakni az új Xbox HDD-jére azt hogy csináljam? nekem azt mondták hogy pendrive-ra át lehet másolni az egészet,tényleg? Mert gondolkodom hogy lecserélem a mostani boxom az újra.
2.
2.
InGen
Hasonló transzferre még sosem volt lehetőség, a korábban extraként bevett országoknál sem, úgyhogy ez érdekes lesz, ha tényleg megvalósul...
1.
1.
oppenheimer
mennyit kellett rá várni?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...