E3 2010: Gameplay videó az új Assassin's Creedről

  • Írta: fojesz
  • 2010. június 15.
  • Videó
Link másolása
A Ubisoft ma hajnalban végre mozgás közben is megmutatta az új Assassin's Creedet, a Brotherhoodot. A közel hatperces anyag nagyon jó, nem lehet betelni vele.
A Ubisoft ma hajnalban végre mozgás közben is megmutatta az új Assassin's Creedet, a Brotherhoodot. A közel hatperces anyag nagyon jó, nem lehet betelni vele.



Róma látványosságaiból ide nem jutott túl sok, a játék nyitójelenete egy ütős ostrommal nyit. Ezionak lóháton kell menekülnie, majd a várfalakra felkapaszkodva kell segíteni a város védőit. Ágyút töltünk és tüzelünk a közeledő ostromtornyokra és gépekre, majd kardot rántunk és felszeleteljük a betörő katonákat. Néhány komoly mozdulatot is villantott hősünk: az egyik szerencsétlen baka nyakába ugrott több méter magasról, egy másiknak pedig baltát állított a fejébe. November 16-án jön a játék.

Közben néhány érdekességet is megtudtunk. A Ubisoft egyik producere, Patrick Plourde leszögezte azt, amit sejteni lehetett: a Brotherhood nem az Assassin's Creed 3, hanem csak egy folytatása a második résznek. Plourde szerint a számozott részek mind új környezetet és történelmi érát kapnak majd. Végül egy rossz hír: Jade Raymond és Clint Hocking után egy harmadik neves dizájner is ott hagyta a Ubisoftot, konkrétan Patrice Désilets, az Assassin's Creed elsőszámú dizájnere döntött úgy, hogy visszavonul.
25.
25.
vuliem
Ez überbrutálállatnak néz ki! Azonnali vétel!
24.
24.
felegyi
#23: Unalmassá válni? Ez olyan mint a Warcraft vagy a MGS vagy mind2 GoW... ez már Assassin's Creed franchise!
22.
22.
felegyi
Jah igen, tudtommal Jade Raymond már a második résznél sem munkálkodott...
21.
21.
felegyi
ISTEN KIRÁLY!!!! Emberek, az olyat ütött mint az első két rész egybegyúrva... ááááh, a végén kirázott a hideg!! Fúúú, nem csak a játékmenet de a sztori is köbre emelve... nagyon kíváncsivá tett, szerintetek nem számolom a napokat a megjelenésig :)?
19.
19.
danez11
miafaszért nem tölti be....
18.
18.
dawe001
Fasza .... nem játsza le a gametrailers vidiket...
17.
17.
edi1241
#14: Ja az az nekem is k@rvara tetszett :D:D:D:D:D
16.
16.
Mathia$
Eszméletlen jó lesz ez is. Kötelező darab.
15.
15.
Bumbi_King
ez mekkora.über.amint megjelenik veszem is meg.
14.
14.
giga321
Amikor hozzá vágta a nagy krapekhoz a baltát az mekkora volt már.:D
13.
13.
giga321
na végre elindúlt

csak kicsit várni kellett.
12.
12.
mdr88
Én személy szerint nem hittem volna, hogy máris ekkorát dobnak a harcon és magán a játékélményen. Gondolom az apróbb részletekben is lesz még egy két meglepetés.... hatalmas amit ezek a srácok csinálnak.
10.
10.
giga321
Nekem nem játsza le:(.
10.
10.
Bumbi_King
nekem nem indul el. irja h loading your movie de semmit semmit nem csinál.pedig látnom kell mindenképp
8.
8.
alex512
A 2. rész szinte tökéletes volt és úgy látszik ez is hozza a szintet...isteni!
7.
7.
demon68
tetszik, de jobb lenne, ha inkább már a 3-at csinálnák, kiváncsi vagyok hogyan tudnák folytatni (filmek, könyvek között is az egyik legjobb összeesküvéses sztori volt a 2-é). viszont a designerekért nagy kár, rajtuk áll vagy bukik szerintem egy nagy játék, és eddig nagyon jól csinálták amit csináltak.
6.
6.
Antihero
A harc fejlődött egy pöppet. Nekem tetszett a második rész, de a végére már kerültem a fightokat, mert unalmassá váltak. Itt viszont egy ismert mozdulatsorral sem találkoztam. Talán végre változatossá teszik. Éjen

Egyébként tényleg nagyon feelinges a videó.
5.
5.
Speper
#3: Teljesen igazad van, sőt mivel én PC-n toltam az eddigi részeket is, és nem nagyon szeretnék most fejlesztésre költeni, nekem tökéletesen megfelel ez a grafika. Az eddigiek is szépen futottak, remélem ez is, nincs ezzel semmi baj, nagyon szép játék. Maga a játékélmény a vidi alapján hozza a szintet :D:D Remélem a puska nem lesz nagyon imba :S A második részben is érte kritika a puskát de ott jól lett optimalizálva a könyerzethez képest. Azt meg nagyon sajnálom, hogy kilépnek a fontosabbnál fontosabb emberek :S Remélem nem a játék rovására !!
4.
4.
Slik
Pisztolyokat láttam, így nehezebb lesz a játék végre :)))))
3.
3.
Bins
#2: Mér mi a gond ezzel a grafikával? Komolyan nem hiszem el hogy néhányan csak erre tudnak gondolni... Ha játszani akarsz ez a grafika tökéletes, ha meg csodálni a kinézetét, akkor menj grafikusnak, vagy ki a szabadba... De most nem?
1.
1.
Bins
Ne csináld már Jade Raymond mikor ment el????:( Csak nehogy az legyen hogy egy csontá kopasztott franchise lesz ebből is.. Egyik kedvenc játékom, nemkéne elb...nia az uborkának... Amúgy ez a videó nagyon hangulatkeltő:) Már ez a pár perc is több lehetőséget mutat számomra mint a 2.-ik rész:D
1.
1.
cross56
Ááh :( semmi grafikai javulás nincsen.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...