Kizárólag 3D-ben érkezik a Crysis 3?

  • Írta: zoenn
  • 2010. június 30.
  • Pletyka
Link másolása
Cevat Yerli egy nemrégiben napvilágot látott interjúban elszólta magát: ezek szerint a Crysis 3 lehet az első FPS, amely kizárólag 3D-ben lesz játszható.
Cevat Yerli egy nemrégiben napvilágot látott interjúban elszólta magát: ezek szerint a Crysis 3 lehet az első FPS, amely kizárólag 3D-ben lesz játszható. Nem titok: a népszerű akcióeposzt trilógiának tervezi a német bázisú Crytek, az első részleteket ezzel kapcsolatban maga a stúdió teljhatalmú ura, Cevat Yerli hintette el, miután nem tudott parancsolni szószátyár szájszervének.


Crysis 3 csak 3D-ben? A török származású lángelme szerint a térhatás kiteljesedése egyre fontosabb szerepet játszik a jövőben, a Crytek CEO-ja szerint a 2D-s és 3D-s játékok még néhány évik kéz a kézben járnak majd egymással, tehát a 3D-s technológia csupán egy kiegészítő opció lehet a sikercímek esetében, mint amivel az év végén érkező Crysis 2 is fel lesz vértezve. A fejlődést azonban nem lehet leállítani, az interjúban pontosan ezt mondta a szakember:

"Az is lehetséges, hogy a Crysis 3 már kizárólag 3D-ben fog napvilágot látni... "- megakad a szava és elmosolyodik - "Ó ember, azt hiszem véletlenül elszóltam magam a Crysis 3-mal kapcsolatban."

További részleteket természetesen nem közöl Yerli, végtére is jelenleg minden erejüket lekötik a Crysis 2 fejlesztésének befejezése és felfuttatása, amelyben az új grafikus motorjuk is debütálni fog, nem csupán PC-n, hanem konzolokon is.
42.
42.
hedzsooo
Haaat igen. Sok jatekosnak otthon a Crysis elso resze is csak most kezd futni a PC-ejen rendesen. Magyarorszagon. Ez nem baj, mert ma is az 1ik legszebb jatek meg a crysis 1,mint mikor megjelent, akiinek tetszik a stilus, annak most is bejon majd.

Crysis 2-3-al is ez lesz a helyzet, normalisan, max grafikan nem fog egybol mindnekinek futni a megjelenese napjan, de a jatek maga megis sokaig ott lesz a szeren, a technologiai es grafikai foleny miatt, mas jatekokkal szemben. ( Zeneje is kurta jo szerintem a Crysis-nek, nem csak a grafika dobja meg a jatekot, de most ez mind1...)

A CryTek szeret beujitani, a technologiat elorevinni es ez tok jo szerintem, joggal buszkek is lehetnek magukra. Lehet oket fikazni, de akkor is 1 profi csapat, es profin vegzik a melojukat, keszitik el a jatekokat.

A 3D most nagyon furan hangzik sokaknak, mert keves a tapasztalatunk meg benne, nem is probaltak meg sokan ki jo minosegu 3D-es cuccokat, igy sokan meg a kek-piros szinu lencses megoldasnal vannak leragadva. Pedig ez kb. olyan mint ha vki a TV-re mondana, h fekete-feher a kepe, es nem fogja nezni. Pedig mar REGOT SZINES kepernyos is van, csak eszre kellene venni, tajekozodni picit ! :)

OK, 3D uj es draga dolog meg. Am a CryTek nem nekunk, a magyaroknak, hanem a nagyobb felvevo piacnak, gazdasagilag fejletebb, Ny-i orszagoknak szanjak ugy is elsokent, nem nekunk a Full 3D-es Crysis 3-at.

Azt irjatok paran sz@r, pedig meg senki sem tapasztalta igazan meg a valodi, jo minosegu 3D-elmenyt. Szerintem venni fogja, aki teheti majd, mint a cukrot, idovel !!! NEM fogja rontani a szemet, NEM lesz gagyi, NE nezzuk ennyire hulyenek ezeket a jatek fejlesztoket ! Kulfoldon is leteznek ertelmes emberek. ^^ ;)
41.
41.
CJgabor
rem. nem, rontaná a szemet, nagyon szar lenne. tuti jó élmény de maradjunk a normálnál. ráadásul mit beszélünk itt a Cry3ról ha a 2 sem jelent meg? sosem voltam crysis fan de a 2-t nagyon várom :D

az egyet is csak mostanában kedveltem meg :D
40.
40.
vytros
A 3D a világ legfeleslegesebb dolgai között tartózkodik, nem értem, hogy miért kéne 3D-only játékokat kiadni. Ha azt vesszük, hogy ma mennyien vesznek meg egy játékot, akkor azt a számot kb a huszadára kéne csökkenteni, ha nem többre, már nem azért. Most nem fog minden gamer kihúzni egy 3D TV-t a seggéből, az én véleményem szerint.
39.
39.
Blint19
#36: Nekem a Crytek hozzáállása amúgy sem tetszik! Azt hiszik, attól, hogy egy játéknak gyönyörű a grafikája, már egyből fasza game lesz! Meg amúgy is, úgy csinálnak, mintha a Crysis 2 a legnagyobb királyság lenne a földön, csak mert szép, és úton-útfélen arcoskodnak! ha észrevettétek, minden egyes játékbemutatón csak a grafikát mutogatják, meg miden egyes új Crysis 2 infó a grafikával kapcsolatos! Szánalom!
38.
38.
Blint19
#37: miért, ha nem így tesznek, elég nagy bukás lesz a játék, mivel nem sok embernek lesz 3D-s tévéje! Persze ez attól is függ, mikor érkezik a játék, mert addigra valamelyest nyilván el fog terjedni a dolog, de akkor is jelentős mennyiségű vásárlót vesztenének ezzel a húzással! Szóval stereo 3D szerintem kilőve.
37.
37.
elite_hun
#36: Na persze. Valószinű hogy kék/piros-ban fogják megjelentetni. Ezt ugye te sem gondoltad komolyan?
36.
36.
Krekk
Szánalmasak, hogy mennyire próbálnak a figyelem középpontjába kerülni. Most "elszólta" magát, egy héttel ezelőtt mondta, hogy a Crysis 3D-je jobb lesz mint a Killzone 3D-je (kac-kac). Hogy miért kac-kac? Azért amiért félni sem kell. Még ha csak 3D lenne is, akkor nyílván a kék-piros technológia lenne (nem pedig a sztereos, ami ugye jóval fejlettebb csak ahhoz kell 3d tv, míg a kék-piroshoz ugyebár nem), hiszen nincs mindenkinek 3d tévéje. A kék-piros pedig jóval szarabb a sztereoshoz képest. Az esetleg elképzelhető, hogy lesz kék-piros mód és szeteros is, de pölö 360on csak előbbi lehet, hiszen az még nem támogatja (illetve a sztereo erőforrásigényesebb). Ahogy jönnek ezek az arcozások a crytekesektől, egyre kevésbé várom a crysis 2-t.
35.
35.
Porkoltszaft
Hát igen, csak nagyapád esetében egy érzékszerve kapcsolódott be a játékba, itt pedig nem erről van szó. De gondolom sokat mesélt Neked arról is, amikor az 50-es, 60-as, 70-es években 3D moziba járt, ugye? Gondolom... Csak mert maga a technológia már akkor is létezett, és mégsem terjedt el. Most megint felkapták, de kétlem hogy ezután mindenki vörös-cián vagy polarizációs szemüvegben élné mindennapjait otthon... Számítógépre is a TNT2 óta létezik ez a féle elgondolás, mégsem látom hogy tömegesen használnák az emberek.
34.
34.
bitbandita
#32: "...Egy idő után (pár hónap) úgyis megszokja az ember és már nem jelent akkora pluszt..."

Ja, végül is összekuporodhatna még ma is a család a csöves rádió mellett esténkét mint a múlt század elején-közepén, a tv-t is mi a picsának találták föl... kép a hang mellé, nem jelent az akkora pluszt. Öregapám is tök jól elvolt nélküle, aztán rájött hogy azért más a tv-n nézni a focit, mint a rádióból hallgatni...
33.
33.
Ecneb
"elszólta magát"...szánalmas
32.
32.
Drider
"a Crysis 3 már kizárólag 3D-ben fog napvilágot látni"

Miért, eddig side-scroll platformjáték volt? :D



Nem értem miért lesz nagyobb a játékélmény a 3D sztereo megjelenítés által? Egy idő után (pár hónap) úgyis megszokja az ember és már nem jelent akkora pluszt. Olyan pedig, akinek meg ez kell ahhoz, hogy bele tudja élni magát a játékba szerintem nem nagyon van, mivel nem azért játszunk valamivel, mert az "3D"-s...
31.
31.
LtK
ha-ha. micsoda poén. Majd akkor mosolyogjon amikor a szarját fogja enni mert senki nemfogja megvenni azt a fosfasírtot =D jó persze biztos lesznek akik megveszik, de ahogy már mások már leírták... bőven visszaesés lesz
30.
30.
Madd Dogg
Csak nekem szúrt szemet?



Az szószájtjár, kérlek javítsd.



"szerint a 2D-s és 3D-s játékok még néhány évik kéz a kézben járnak majd "



ez pedig évig az évik helyett, üdvözlöm a hölgyeket :)
29.
29.
HATRED
ez hülyeség csak pletykát terjeszt ha tényleg elszólta volna magát akkor azt nem jelenti be utánna még... túl nagy része még a játékosoknak a 2d-s 4 év múlvára mondom leghamarabb az első csak 3d-s game-t
28.
28.
Brundle
#27: Ezzel egyet ertek en is,moziban egyszer egyszer jo a 3d, de hogy minden nap 3d ben jatszak nem vonz egyatalan...
27.
27.
simon 555
#12: és azt te mibol gondolod,hogyha elérheto áron lenne is a 3D tv akkor pl én vennék olyat?mert én szarok bele az egész 3D-be....

csak rontsa a játékot.kevesebb FPS és gyengébb képminoség.

szóval az,hogy elérheto áron lesz a technologia bárki számára nem jelenti azt,hogy kell is mindenkinek!
26.
26.
air 2
Most rendeltem meg a Crysis Maximum Edition-t!!!

25.
25.
Pataky
#19: A filmeknél: fullHD: 1080p HD ready: 720p Ez mindig a második számot jelenti.
23.
23.
Blint19
Nem igazán érdekel, úgysem fogom megvenni, ahogy a második részt sem! Ez a D dolog pedig még eléggé kiforratlan, majd ha nem kell szemüveget használnom a tökéletes élményhez ( ilyen már vagy jó 5 éve van ), a szemüveg nélküli meg nem lesz káros a szemre, na, akkor beszélhetünk 3D-ről!
23.
23.
Blint19
#23: "Ez a D dolog"

Itt 3D-t kell érteni! :D
22.
22.
doomSbloom
majd meglátjuk, hogy mennyire lesz sikeres a 3D játékélmény
21.
21.
#20: Az a durva, hogy itt nálunk szerbiábab ennyibe kerülnek az ugyanekkora HD TV-k.
20.
20.
Exinor
Már most lehet kapni 300ezerért Samsung 3D tv-t.

http://www.arukereso.hu/crt-lcd-plazma-tv-c3164/f:samsung,3d-tv-igen/


2 év múlva 100-150ért már lehet kapni, nem terjed majd ez a 3D olyan lassan. Persze a legújabb modellek mindig 500ezer felett lesznek.
19.
19.
#18: Arra gondoltam, de olyanra amely minimum támogatja az 1980x1080as felbontást, és az már HD, nem?
18.
18.
aludttej
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...