Assassin's Creed: trailer a képregény-sorozathoz

  • Írta: zoenn
  • 2010. július 16.
  • Érdekesség
Link másolása
A jövő héten elstartol az idei legnagyobb képregényes kiállítás, a Comic-Con, ennek apropóján befutott egy teaser a készülő Assassin's Creed képregényből.
A jövő héten elstartol az idei legnagyobb képregényes kiállítás, a Comic-Con, ennek apropóján befutott egy teaser a készülő Assassin's Creed képregényből. Bár alapvetően más médiumot képviselnek a színes magazinok, a rendezvénytől jó pár videojátékos bejelentést is várunk. Már egy ideje szárnya kaptak ilyen-olyan híresztelések, hogy az Ubisoft egy három részből álló képregény-sorozattal teszi teljessé az AC frencsájzot, most befutott az első kedvcsináló belőle.

A képregény az 1900-as évek elejére, Oroszországba kalauzol el, és egy új fejezetet mutat be a hasszaszinok és a templárok véget nem érő harcából.


5.
5.
Tharathiel
#4: Nézz utána, akkor voltak ám kavarodások Oroszországban! Elsősorban az 1917-es októberi forradalom, illetve ennek előzményei...érdekesnek tűnik!=) Biztos jó kis sztorija lesz ;-)
4.
4.
Adamknight
Jól hangzik, bár az 1900-as évek?... Hát nem is tudom.
3.
3.
Szajolihoher
#1: neten belehet majd biztosan szerezni én pl a devil may cryt vettem ilyenbe,egy magyar oldalról szóval biztosan lesz ez is :D csak nyilván nem magyarul.
2.
2.
fojesz
Ha megnézitek az a Ubiworkshop csinálja a képregényt, amelyiknek a honlapján korábban napvilágot látott az egyiptomi AC rajz. Micsoda összefüggések! :)
1.
1.
Sousuke1989
Ez érdekesen néz ki, vajon kapható lesz kis hazánkban?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...