Medal of Honor - a Tier 1 Edition részletei

  • Írta: zoenn
  • 2010. július 20.
  • Hír
Link másolása
Az EA tényleg bekeményít, nem elégszik meg sima gyűjtői kiadással, így a Limited Edition után lerántotta a leplet a Tier 1 névre keresztelt kiadásról is.
Az EA tényleg bekeményít, nem elégszik meg sima gyűjtői kiadással, így a Limited Edition után lerántotta a leplet a Tier 1 névre keresztelt kiadásról is. A játék afganisztáni harcokban résztvevő katonáiról elnevezett változat csak az exkluzív fegyverek rajongóinak nyerheti el a tetszését, másban nemigen különbözik a limitált kiadásánál. Abban viszont remekel: egy rakás ínycsiklandozó mordály kínál a többjátékos üzemmódhoz.

Ugrás a galériához

Az alapjáték mellett kapsz egy kódot, amivel csatlakozhatsz a Tier 1 operátoraihoz, pontosabban az egyedi fegyverek révén válhatsz elitté. Kezdetnek ott van a súlyos M60-as nehéz gépfegyver, Rambo filmek kedvelőinek nem kell bemutatni, könnyedén tűz alatt tartható velük fél utca Kabul városában. Az MP7-es már a limitált kiadás vásárlóinak lehet ismerős, kicsi és praktikus. A TOZ-194 és a 870MC2 puska durvább lőszerrel érkezik, igazi pusztító hatással.

A PlayStation 3 tulajok ezen felül a Medal of Honor Frontline HD-re feltupírozott és csinosított grafikával megáldott változatával gazdagodhatnak.
11.
11.
Mathia$
#12: miért, mennyibe is kerül? Ez jó, még ár sincs de már van olyan aki lehúzza :D fail.
10.
10.
Sakal88
Nemrossz játék, de ennyit nemér meg a limited Edition.
9.
9.
shooter1234
#7: Lassan az lessz, hogy a demót megveszed lemezen (valami 3 pályás szart), és ilyen accountrendszeren keresztűl kell felfrissíteni teljesre.
8.
8.
pjoco
Ezért van a warez! Az ilyen geciségek miatt!
7.
7.
simon 555
most akkor csak ehez lesz MoH Frontline?

az árát már lehet tudni?
6.
6.
gamerplayer
annyira utálom az ilyet amikor van 1 játék és amit alapbol tartalmaznia kéne azt különböző kiadásokban meg DLCkben kapom meg ez akkora szemétség amekkora csak lehet...egyre jobban távolodok a játékvilágtol és ezzel szerintem többen is igy vannak (amit kotick is müvel nevetséges) lehet holnap már be se kapcsolom a gépet...
5.
5.
Vincenzo
Jól értelmezem, hogy csak a Tier1 Editionhoz fog tartozni a Frontline HD változata? :S
4.
4.
sepres007
#2: Yap, enyhén elírta xd
3.
3.
Raam989
Fasza. Így kell szétszaggatni egy játékos közösséget...
2.
2.
Kocsis92
nemár hogy csak az elit kapja meg az m60-t:S:S
1.
1.
wildláma
jó cucc, csak kár hogy az M60 nem lesz benne alapból ... amúgy lemaradt a 'B' a Rambóból :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...