Pachter: drágábbak lehetnek a 3DS-játékok

  • Írta: fojesz
  • 2010. július 27.
  • Hír
Link másolása
Michael Pachter elemző szerint a 3DS-játékok átlagosan 4-5 dollárral lehetnek drágábbak - bár ez nem tűnik soknak, sok tízmillió eladott példány után kellemes összeget jelent.
Michael Pachter elemző szerint a 3DS-játékok átlagosan 4-5 dollárral lehetnek drágábbak - bár ez nem tűnik soknak, sok tízmillió eladott példány után kellemes összeget jelent.

Ugrás a galériához

Michael Pachter, a Wedbush Morgan elemzője sosem titkolta, hogy mennyire forradalmi kütyünek tartja a Nintendo új zsebkonzolját, mostani elméletét is ezen véleményére alapozza. Elmondása szerint a konzol van akkora újdonság, hogy fellendítse a hardver- és szoftvereladásokat, a Nintendo pillanatok alatt milliókat szórhat majd el a gépből, ha az körülbelül 250-300 dollárba fog kerülni.

Pachterék úgy vélik, hogy a japán cég a játékok árát is emelheti, a mostani DS-programok átlagos (tehát nem az új) ára, 25 dollárról 29-re nőhet. Bár ez nem tűnik soknak, tény, hogy egy-egy Nintendo sikercímből több millió példány elkel általában, némi fejszámolás után pedig mi is megállapíthatjuk: csinos summa lehet ez a kiadó számára. Persze mindez csak spekuláció, az sem világos, hogyan emelnék a játékok árait a Nintendónál. A legvalószínűbb forgatókönyv szerint nem az új játékok 30-40 dolláros címkéjét vastagítanák, hanem az olcsóbb termékek drágulnának majd.

Bár némileg más tészta, de érdekes, hogy a Microsoft a Kinect-játékait olcsóbban árulja, mint a többit - vajon mit lép a Nintendo?

7.
7.
Raam989
#6: Ez nem gép függő sajnos.
6.
6.
zola2000
;o lenne ha a 3DSben orvosolnak a regi ds legnagyobb hibajat: azt hogy a legjobb jatekok csak evek mulva (vagy soha) nem jonnek ki angolul, es japan exkluzivok maradnak. Ha ezt megoldjak, akkor tokeletes gep lesz a 3DS.
5.
5.
doomSbloom
na, de komolyan. jó kis cucc lesz ez a 3DS. kinect mellett ez érdekel a leginkább.
4.
4.
doomSbloom
#3: én meg remélem hogy nem jönnek pénzért letölthető pályák. mnmn1 meg szégyellje magáz, ha ilyenre pazarolja a pénzt:D
3.
3.
mnmn1
ennyi erővel "A COD Black OPS map packok olcsóbbak lesznek mint az MW2 map packok és mnmn1 is le fogja tölteni" most ez mindenki meg tudta volna mondani
1.
1.
HomoLudens
Én eddig is drágálottam őket , csak így tovább éljen a hülyeség :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...