A Red Bull F1 is benne lesz a Gran Turismo 5-ben?

  • Írta: zoenn
  • 2010. július 29.
  • Pletyka
Link másolása
Egyre több információ utal arra, hogy korunk egyik legversenyképesebb F1-es csapatának autója is képviselteti magát a Polyphony Digital szimulátorában.
Egyre több információ utal arra, hogy korunk egyik legversenyképesebb F1-es csapatának autója is képviselteti magát a Polyphony Digital szimulátorában. Legutóbb egy júniusban felbukkant trailerben szólal fel Sebastian Vettel pilóta és Adrian Newey műszaki vezérigazgató, éltetve a játékot. Kérdés, mire fel ez a kölcsönös pacsizás a Red Bull Racing és a Polyhony között? Majdnem száz százalékig biztosak vagyunk abban, hogy a játékban Vettel kocsijának volánja mögé pattanhatunk.



Nemrég a Red Bull Racing hivatalos blogja is céltudatosan foglalkozott a Gran Turismo 5-el, hiába őrzik hétpecsétes titokként a japánok a teljes autólistát, meg vagyunk győződve az F1-es versenyautók szerepeltetéséről. Pláne, hogy a közelmúltban a Polyphony a Ferrarival és a Mercedesszel is szoros kapcsolatot ápol.
9.
9.
Drider
#1: Az az FIA liszensz, az autógyártók attól függetlenül szerepeltethetik autóikat, mint az F2007 esetén is a Prologue-ban.
8.
8.
papailajos
#7: Nagyon szepen koszonom!!!
7.
7.
wandorka
#3: Üdv!



Ennyit tudtam összeszedni a google és youtube segítslégével:



GT5 OST: Daiki Kasho - E3 2010 Trailer FULL SONG



http://www.youtube.com/watch?v=WZZeUn_EJAo
6.
6.
papailajos
Ertem,kox a felvilagositast!!! :)
5.
5.
V1SoR
#3: Nincs a zenének címe, pont ez a poén benne. Van egy pályázat ahova belehet küldeni az ötleteket, a legjobb lesz a neve, a kitalálója meg bekerül a stáblistába.
4.
4.
V1SoR
#2: Más dolog magának a sportnak és más a csapatoknak a licence. Akár beletehetik az összes autót, de ha az FIA (vagy a FOM vagy nem tudom ki az illetékes) nem adja ki az F1 jogait, akkor nem lehet benne F1. Persze más néven, nagyon hasonló szabályokkal meg lehet oldani :)
3.
3.
papailajos
Valaki nemtudja h mien zene ment a video alatt?
2.
2.
mysterion
#1: PC-re legalábbis, de ki tudja, hogy konzolnál nem bújnak-e ki valahogy ez alól.



Azért az komoly lenne, ha kiderülne: benne lennének az idei F1-es kocsik, és még a pályák is, s a NASCAR-módhoz hasonlóan egy teljes, valósághű F1-es szezont is le lehetne nyomni. :)
1.
1.
Kriccs
kételm, hogy hivatalos licenszt kapnának, mivel az a Codemastersnél van.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...