Új Ghost Recon játékok készülnek Wii-re és PSP-re

  • Írta: zoenn
  • 2010. augusztus 17.
  • Bejelentés
Link másolása
A Ubisoft tegnap Londonban bejelentette, hogy idén ősszel két Ghost Recon játék is napvilágot lát majd: kifinomult technológia, high-tech cuccok használata, közeljövő fiktív konfliktusai - a sorozatra jellemző ismérvek a Sony marokkonzolján és a Nintendo gépén újabb bizonyítást nyernek.

A jövőre datált Future Soldier előtt az Ubisoft még a PSP és Wii tulajokat szeretné megnyerni két, frissiben bejelentett Ghost Recon játékkal. A nagygépes verziók több izgalmas eleme visszaköszön a handheld és a Nintendo gépére fejlesztett verzióban, a jövő hadviselésében már maga az ember a fegyver, a kifinomult technológiával saját magad határozhatod meg, hogy milyen harcmodort képviselsz.

A PSP-s verzió a Tom Clancy's Ghost Recon Predator névre hallgat, Srí Lanka fülledt és moszkítózúgással tarkított dzsungeleiben tehetünk egy könnyed kiruccanást. 72 óra alatt kell előkészítenünk a terepet az amerikai inváziós erők számára. Az ellenség Pakisztáni dezertőrök, inkognítónknak nem szabad lelepleződnie, elejét kell vennünk az amerikaiak orra elé dobott hamis hírszerzési csaliknak, megelőzve ezzel egy kiszámíthatatlan háború kirobbanását.

Kétféle harci technika érvényesülhet a játékban, elnyomhatjuk az ellenséget hatalmas tűzerőt generálva, vagy a dzsungelben szépen apránkét becserkészhetjük az ellenséget és meglepetésszerűen támadhatunk.

Természetesen High-tech kütyük állnak a rendelkezésünkre, mint a távirányítható drone-ok, kérhetünk légicsapást, valamint olyan fegyvereket süthetünk el, ami jóesetben ma még a hadsereg tervezőasztalain hevernek. Saját szellemünk kinézetét magunk alakíthatjuk ki minnél tökösebbre. Háromfős co-op mód felel a baráti hadviselésért.

Szimplán Tom Clancy's Ghost Recon néven anyakönyvezték a franciák a Wii-re bejelentett játékot, két szellemkutyát irányíthatunk benne Hibbardot és Boothot, akik Moszkvában elkülönültek csapatuk többi tagjától, feladatuk az, hogy összedolgozva megtisztítsák a háború alatt álló várost a helyi milícia erőitől. Az ellenség túlerőbe van, a kilátások nem jók, de hőseinket nem olyan fából faragták, hogy visszavonulót fújjanak.

A 12 missziót felölelő kampányban igazi Ghost Reconos szellemben mehet a kétfős taktikázás és beszivárgás, a helyszínek Moszkva mellett Norvégia rideg falvai. Nem számít, hogy hardcore fan vagy-e, a Wii-s verziót úgy dolgozták ki, hogy a sorozatot nem ismerők is könnyen elboldogulhatnak vele, de persze nem csak a casualok járnak jól. Kétfős co-opra van kihelyezve a cucc, TPS-nézet ugye alap, de akkor sincs gond, ha nincs kéznél öcsikéd, társadat a gép is irányíthatja. A játék Arcade módjában pedig co-op teljesítményedért pontokat kapsz, melyeket összehasonlíthatsz másokéval az online ranglistán.

A tervek szerint a Tom Clancy's Ghost Recon Predator (PSP) szeptember 30-án érkezik a boltok polcaira, míg a Wii-s változat valamikor novemberben. Rá leszünk izgulva mi is.

6.
6.
barackostej
Amúgy a Future Soldier is jön PSP-re, nem?
5.
5.
gamerplayer
#4: ne idiótázz macibá': gondolom nem érted: én a történetre céloztam, azok pedig nem mindig ugyanazok, mint a nagytesók..és jééé beleolvastam és a PSP-s tényleg nem az, mint a konzolos/PC-s
3.
3.
zsilvolgyi
Inkább FS. tényleg béta mikor?
2.
2.
K/G.
A nagy testvér bétatesztjéről tudni valamit?
1.
1.
gamerplayer
gondolom ennek semmi köze se lesz a nagy játékhoz(nem, nem olvastam el a szöveget, nincs kedvem, ha le van benne írva, akkor bocs:D)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...