GC 2010: Dragon Age 2 - végzet trailer

  • Írta: InGen
  • 2010. augusztus 17.
  • Videó
Link másolása
Hihetetlenül hangulatos, és frankón festő előzetest láthattunk a Bioware-től az Electronic Arts konferencia alatt. A Dragon Age 2 láthatóan eléggé más irányt vesz, mint elődje. Ezt támasztják alá Ray Muzyka szavai, aki szerint több játékelem is teljesen átalakul, valamint a renderelt trailer is erről árulkodik.

Ray Muzyka elmondása szerint a második részre komolyan változtatnak a történetmesélési szisztémán, valamint a harcon is. Azt szeretnék, hogy az egész kezelhetőség a végletekig válaszképes és élvezetes legyen: ha megnyomsz egy gombot, valami nagynak, látványosnak kell történnie. Emellett persze nem szeretnék elvenni azt az érzést sem, hogy te irányítod a harcokat, te alakítod ki a taktikát. A most bemutott renderelt trailer a Destiny névre hallgat, s habár sokat nem tudunk meg belőle a játékra nézve, azért a hangulatból sugall már valamit.

24.
24.
leviske
#23: Ha az eddigiek alapján jól értettem, akkor a játék azzal kezdődik, hogy Lotheringből az utolsó percben sikerült megszökni. (Így jönnek szóba ugye a ds-ok.) A további történet már Free Marches-ben (Szabadgyepük, így fordították az Awakeningben) játszódik, szóval helyszín szempontjából nem hiszem, hogy lesz visszautalás, de szerintem ez nem is kár. Az eddigi koncepciók alapján sokkal szebb helyszínek lesznek...

Szereplőkből Morrigan és Flemeth a biztos visszatérő (utóbbi új, fiatalabb testben érkezik), utalásokból viszont gondolom lesz bőven, csak oda kell majd figyelni, mivel a játékot arra hegyezték ki, hogy ne részesüljön hátrányban, aki az Origins-t, vagy az Awakening-et kihagyta.
23.
23.
Raziel88
Ez durva jó lesz. Azért remélem kapunk valamit az 1-ből is. (Szereplők, helyszínek, utalások.) :D
22.
22.
leviske
#16: De... :O Én nem a Hawke-ról beszéltem, hanem az ellenfeléről. :D 1000%, hogy qunari, mégpedig valami nagyon vezető beosztású egyed, miután a szarva elég batár méretű.
21.
21.
bledzer
itt a destiny szerintem sorsot jelent inkább nem végzetet. Ezt szűrtem ki a narrátor szövegéből.
20.
20.
drat576
ez is nagyon tetszetős, de én már végre egy gameplay trailert vártam
19.
19.
Adamknight
A végén az milyen kivégző mozdulat már? o.O Megidéz két lángoló kart amik kettétépik az ellenfelet? XD De ebben a treilerben Hawke egyszerre harcos is meg mágus is akkor ez most hogy is van? A kasztokat is lehet majd kombinálni? Mindenesetre nagyon jó kis game-nek igérkezik.
18.
18.
petimanus
Hawke ember lesz. A nemet és a kasztokat lehet változtatni majd, külső jegyek maradnak a meghatározottak. A férfi Hawke hangját Shepardot alakító színész adja majd.
17.
17.
Tshunin
Nagyon hangulatosra sikeredett a trailer. Jó eséllyel felül múlhatja DA:Origins-t.

#16:
Valószínűleg úgy, ahogy Mass Effect 2-ben is tették. Ott is több változó volt az első részben történteket illetően. A készítők megírták a saját verziójukat, amit pl azok játszottak, akiknek nem volt mentése az első részből. Ezt akár itt is megcsinálhatják. Biztos DA:O-hoz is van egy olyan történeti szál, amit a készítők képzeltek el hozzá.
Vagy jön a már korábban is használt "kérdések és válaszok" megoldás, amivel mindenki a kedve szerint állíthatja be a történetet.
16.
16.
[Juraviel.Ihuan.Bedvin]
Én is felismertem Flemeth hangját. :)

Viszont nem lehet Morrigan gyermeke, mert ő lesz Lothering utolsó túlélője, bajnoka. Pedig én is örültem volna ha a második rész vagy egy hosszabb kiegészítő Morrigan fiáról szólt volna...

Kíváncsi vagyok hogy oldják meg a párhuzamot, hisz mindenki eltérő döntéseket hozhatott, de ne lehet betölteni az első rész utolsó, élet után élet mentését. Ez azért problematikus, mert egyeseknek Alistair akár távozhatott is, az is számít kit választottunk királynak Orzammarban, a vérfarkasokat megmentettük-e vagy sem, stb.

Ezek mind-mind a világ jövőjére kiható kérdések, kíváncsi vagyok, hogy oldják meg.

#13.: A főhős tudtommal ember lesz, a nemén és a kasztján hgrcos, szerencsevadász, mágus- lehet változtatni, még a külső jegyeken sem.

Flemeth ügyét pedig a Vérvonalakban is le lehetett zárni -és mivel ez a második rész, gondolom mindenki végigvitte :P- amikor sárkányként végeztünk vele. Persze maga Morrigan sem tudta, hogy Flemeth szelleme olyan erős-e -ezt maga is mondta-, hogy esetleg képes megszállni egy másik testet a kiszemelten kívül, de nem hallottam arról, hogy ezt a szálat beleszövik.
15.
15.
vuliem
Jónak néz ki ez, csak már jöhetne gameplay is.
14.
14.
djdonci02
Ez nekem is inkább a kunárihoz hasonlított de lesznek benne új szörnyek szóval az sem kizárt, hogy új ellenféllel van dolgunk.
13.
13.
leviske
#1: Ez egy qunari. :) Morrigan gyereke tudtommal nem fog szerepet kapni a játékban. Csak a Flemeth-el kapcsolatos ügyét fogja rendezni.
12.
12.
petimanus
#11: Nem lesz benne. Azt kiszedték, helyette egy távolabbi karakter mögüli nézet lesz a taktikus áttekintéshéz.

Akik azt mondták, hogy Morrigan gyermeke: Nem. Hawke(főhős) története párhuzamosan folyik a DAO-s Warden történetével, majd picit túlnyúl azon, így láthatjuk, hogy a döntéseink hatására miképpen változik a világ, majd végül(mivel a történet elvileg túlmegy a DAO-s Warden történetén) a rövidtávú következményeket is.

#9: Igen, Flemeth a narrátor.
11.
11.
NinjaNorb
nem tudja valaki h a konzolos verziókba benne lesz az az írányitás u felűről mint PCn?? mer ha nem akk kihagyom elég gáz volt h az 1ből kihagyták
10.
10.
abydos
#9: Igen, Flemeth a narrátor.
9.
9.
marcio
Am ez szerintem Flemeth szinkrona :)
8.
8.
adikas21
A trailer nagyon jó,a mozgás nem lenne baj ha közelitésből Mass Effect-es lenne csak fel lehetne tekerni és akkor beálitani ki mit csináljon.
Am tán nem azt a cigány jósnőt néztétek Morigianak 1:20-nál?XD
7.
7.
Worgady
Nekem is átfutott az agyamon, hogy Morrigan gyereke, de elvileg Hawke már felnőtt mikor a kamarás huncutkodik az életéért.
6.
6.
adikas21
Hát én is akartam ,hogy viszatérjen Morigian ,de így hogy karakterem nem tér vissza már más,
de lagalább nyomon követem megcsalja e kamarásomat a kis ribanc mert akkor felnégyelemXD
5.
5.
adikas21
Én nem tudom ,hogy történt de semmi se halt meg,egyébként én harc téren a több véres dolgot változtatnám meg,mert 1.-ben kevés volt meg ritka (lefejezés,stb)
4.
4.
The Lone Drow
Nekem is megfordult a fejemben az, hogy Morrigan gyereke lehet. De ha jól tudom nagyjából egy időben játszódik maj, a Vérvonalakkal, nem?
3.
3.
The Lone Drow
Nekem is megfordult a fejemben az, hogy Morrigan gyereke lehet. De ha jól tudom nagyjából egy időben játszódik maj, a Vérvonalakkal, nem?
2.
2.
b0rs
Szerintem is Morrigan kölyke, van hasonlóság. Remélem Morrigan is visszatér, iszonyat jó karakter, nem is haltam hősi halált.
1.
1.
marcio
Érdekes ez a "vmi" benne, csak nem Morrigan gyermeke lenne? :) - Már, ha nem hősi halált haltál az első részben, hanem elfogadtad az ajánlatát :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...