Mafia II - fejlesztői napló az életszerűségről

  • Írta: zoenn
  • 2010. augusztus 24.
  • Videó
Link másolása
A realizmus a játék kulcsa. Hiába alkottak meg egy hatalmas várost, hiába írtak hozzá több száz oldalas történetet, ha azt nem sikerül életet vinni belé. Szerencsére a cseh fejlesztők a tökéletességre törekednek, mind a szinkronban, mind a motion-capture eljárásban.

A munkálatokban neves hollywoodi színészek adták a hangjukat a játékhoz, a szereplők minden egyes gesztusai, apró mozdulatai a valóságra való törekvést szem előtt tartva készülhettek el. Hiába a hatalmas bejárható tér, legalább olyan nagy feladatot rót a fejlesztőkre, hogy életet leheljenek belé. A filmszerű átvezetők sem csupán a markáns gengsztertörténet továbblendítésére hivatottak, egyfajta korrajz ez, az akkori divat, viselkedés, témák, politikai és közéleti helyzet visszaadása. Elsőre jelentéktelen dolgok adják meg a Mafia 2 igazi, életszerű varázsát.

20.
20.
papailajos
Mekkora egy allatok vagytok :)) ,nemtoom mert szapuljatok egymast ??
18.
18.
p.balou
Ádám vs Maxgraham történetét látták, olvasták :D
Nagyon várós a játék, nosztalgiából felraktam a Mafia1-t ahhol az első kanyarba bebugoltam a házba :D
11.
11.
Doc.
Nem értem a teszteknél mért kap a PS-es verzió többet mint a boxos mikor bevolt harangozzva, hogy roszabb, meg magunk is láthattuk.
9.
9.
Jinbobo
Én is várom de valószínű olyan lesz mint a Gta4 esetében! A főküldetések végigvétele után unalomba fullad! Ne legyen igazam!
8.
8.
zsilvolgyi
Ha lemegy az ára lehetséges.!
7.
7.
b.mate
nálam ez amolyan kötelező játék jelleggel bír :)
6.
6.
dcarnold
hát holnap meg kéne vegyem nagyon kíváncsi vagyok rá egy is nagyon jó volt de ez tuti jobb !
5.
5.
Rapid
Ma jön. :) Ideje volt. Az első sem tudtam letenni, míg végig nem játszottam. Ha csak olyan hangulata lesz, mint az első résznek, akkor oda leszek, meg vissza. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...