Nyerj PS3-as Tom Clancy's HAWX 2 játékot!

  • Írta: fojesz
  • 2010. szeptember 6.
  • Nyereményjáték
Link másolása
A megújult Gamekapocs első nyereményjátékában három darabot sorsolunk ki a Tom Clancy's HAWX 2 PlayStation 3-as változatából. A részvételhez mindössze regisztrálnod, majd tippelned kell három egyszerű kérdés megoldására. Siess, vasárnap már sorsolunk!

A Sólymok visszatértek, a Tom Clancy nevével fémjelzett repülős játékban a Közel-Keleten, az Északi-sarkon, az Indiai-óceán és Moszkva felett is kell küldetéseket teljesítenünk, olykor éppen a Ghost Recon-os arcokat kisegítendő.

Ha jól válaszolsz három kérdésre és a szerencse is melléd áll, megnyerheted a HAWX 2 PlayStation 3-as változatát, ugyanis a Gamekapocs és az An-Tec Kft. közös nyereményjátékában három példányt sorsolunk ki a Sony gépére készített verzióból! A sorsolás szeptember 12-én, azaz vasárnap várható - tippelj most, nehogy lemaradj!

Tom Clancy's HAWX 2 nyereményjáték

10.
10.
CasualCrash
A második kérdés kicsit becsapós ugye? Ott azt kell megadni, hogy eddig mire jelent meg vagy azt, hogy milyen platformokra jelenik meg összesen?
9.
9.
ATi0021
3 - Nem értem miért csak olyan nyerjen akinek van PS3-ja. Nekem sincs hozzá gépem, de egy barátomnak van és remek ajándék lenne neki. Persze az más, ha valaki utána eladja.
8.
8.
wigyory
7.
7.
Slik
nagyon jó játék lehet :)
6.
6.
mnmn1
#5: Dettó ;)


De jó újra gépközelben lenni :)
5.
5.
Mathia$
Én is nagyon örülnék mert egyik kedvenc gamem és még sosem nyertem! :)
4.
4.
Mathia$
Én is nagyon örülnék mert egyik kedvenc gamem és még sosem nyertem! :)
3.
3.
zoli12i
én remélem olyanok nyernek kiknek van ps3 !
2.
2.
DonCougar
Na ennek a game-nek is nagyon örülnék! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...