Még többet késik a PC-s H.A.W.X. 2

  • Írta: fojesz
  • 2010. szeptember 23.
  • Csúszás
Link másolása
Úgy tűnik, a Ubisoft képtelen tartani a PC-s megjelenéseket, már az Assassin's Creed: Brotherhood késése sem az első példa volt erre. A mostani helyzetjelentés szerint a H.A.W.X. 2 is csúszik a platformon, ráadásul már másodjára - még aggasztóbb, hogy a játék utoljára, a Wii-s verzió után érkezik.

Az eredeti tervek szerint a Wii-s játék kivételével mindegyik verzió megjelent volna szeptember elején, azonban két héttel a premier előtt megkavarta az érkezési menetrendet a kiadót aminek az lett az eredménye, hogy csak az Xbox 360-as változat tudott időben megjelenni. A PS3-as verzió is késett, szerencsére csak egy hetet (ki is sorsoltunk belőle hármat gyorsan), és akkor még a PC-s játék csúszása sem tűnt vészesnek: akkor azt ígérte a Ubisoft, hogy október 1-jén a számítógépes rajongók is kezükbe vehetik a programot.

A H.A.W.X. 2 viszont mégsem érkezik meg a jövő héten, a hivatalos fórumokon olvasott bejegyzésekből, majd az előrendelőknek később kiküldött e-mailekből kiderült: a játék még többet késik, a jelenlegi tervek szerint november 16-án kerülhet a boltok polcaira. Gyors fejszámolás után könnyen megállapíthatjuk: azért ez már komoly csúszás, és még idegesítőbb, hogy az utolsónak ígért Wii-s játék is előbb, már november 9-én kapható lesz. Ejnye.

6.
6.
wigyory
Nekem is bejött az első rész, igy spórolok a másodikra is.
5.
5.
shooter1234
Jaja! Jöhetne már, az első rész is tetszett, ha ez is lessz legalább olyan jó, akkor jöhet! Sajna nekem is csak PC-m van, ezért kénytelen vagyok várni, de ami késik, nem múlik (legalábbis remélem).
4.
4.
gynorbi
Már kezd elegem lenni, hogy folyton késik :(
2.
2.
ATi0021
Jelenleg nagyon jól elvagyok az F1 2010-el és a lógómon szereplő játékkal. :)
Szóval ezúttal nem bánom a késést, persze nem is örülök neki.
1.
1.
Top Secret
Na ha wii-re is csinálnák akkor lehet hogy csak jövőre jelenne meg minden platformra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...