Vallatni is kell majd a Batman: Arkham City-ben

  • Írta: fojesz
  • 2010. október 1.
  • Hír
Link másolása
Rébusz rejtvényei a Batman: Arkham City-ben is visszatérnek, ezúttal viszont nem elég ki-bekapcsolgatni a detektív üzemmódot azok megoldásához. Az új részben vallatni kell majd a delikvenseket, Rébusz ugyanis a legbizalmasabb információkat megtartja magának és néhány cimborájának.

Karvalyként csapunk le minden Arkham City-vel kapcsolatos infómorzsára, noha fájdítja a szívünket a tény, hogy a játékra még legalább egy évet várnunk kell. A Batman: Arkham Asylum folytatása sok tekintetben továbbfejleszti az előző rész játékmenetét, a CVG értesülései szerint például az új játékban nem elég majd ki-bekapcsolgatni derék bőregerünk detektív módját, olykor jobban meg kell dolgozni a Rébusz-rejtvények megoldásáért.

Sefton Hill, a fejlesztés vezetője árulta el, hogy egy új vallatási mechanizmust is beépítettek a játékba, Rébusz ugyanis bizonyos titkokat csak a legbizalmasabb embereinek fog elárulni. Ezek kulcsát még térképek segítéségével sem tudjuk majd fellelni, ehelyett a városban lófráló bandákat kell alaposan szemügyre venni, hátha akad majd közöttük olyan ember, aki használható információval rendelkezik.

Ha megvan az áldozat, nincs más dolgunk, mint lezúzni az őt körülvevő tagokat, azonban érdemes vigyázni, mert a kiszemeltünket nem bánthatjuk majd. Az nem derült ki, hogy maga a vallatás miben merül majd ki, de egy Godfather-féle fenyítős, püfölős módszer tűnik ebben az esetben is a legkézenfekvőbb megoldásnak.

9.
9.
Jinbobo
Hogy őszinte legyek a a játék engem nem vett le fullosan a lábamról! Kicsit lassú és kopár! Elsőre jó volt vele nyomatni még így is de másodszorra már áttcsapott unalmasba. Ettől függetlenül tény hogy az eddígi legjobb Batman játék, csak számomra nem volt olyan pörgős amiket imádok! Az új film sem vett le a lábamról! Elvesztette minden képregény hasonlatát! Ráadásul olyan gyors vágások voltak benne hogy néha elvesztettem a fonalat! Számomra Az első két film az igazi Batman!
7.
7.
bzsp
nagyon faja játék lesz, már várjuk :D
6.
6.
BloodyDeath
#2: Hát nem is tudom, számomra volt pár felejthető rész benne. De szent igaz, hogy nem rövid játék, és a legjobb képregény adaptáció amivel idáig játszottam. Mert grafikailag, a harc rendszer kidolgozotsága, no meg a sunnyogos részek, meg a hatlamasnak számító bejárható terület olykor olykor meg szakitva lineáris pályákkal, tényleg iszonyatos hangulatott biztosított a játékank. Nagyon jó, de mint már említettem pár dologal nem szimpatilzáltam, ami sajnos maga varázsát valamien szinten elveszítette.
De hát mind tudjuk, hogy mindenkinek más az izlése. Az is biztos, hogy a II. része is kötelező darab lesz.
5.
5.
Top Secret
#1: Nekem is de tetszik az ötlet legyen olyan mind a splinter sell demojában.
4.
4.
kinderbalu
csatlakozva a többiekhez: tényleg kötelező darab! ne tétovázz:)
3.
3.
The Lone Drow
#1: Megéri vele játszani, ilyennek kéne lenni minden játéknak, mert minden perce élvezetes :)
2.
2.
pjoco
Akkor siess mert ez játék a a javából! Nem 3 óra alatt kivihető dögunalom hanem végig izgalmas és nagyon jól eltalált a story!
1.
1.
tjames
Még az első részt is pótolnom kéne :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...