3D-be vált a Madden NFL 11 is

  • Írta: fojesz
  • 2010. október 25.
  • Érdekesség
Link másolása
Az év végén 3D-ssé alakítható majd a Madden NFL 11, igaz, mi kimaradunk az újdonságból, mert az akció kizárólag Amerikára vonatkozik. Annyira azért ne fájjon a fejünk miatta, ugyanis nem a mostani, menő 3D-ről van szó, hanem a "régi" piros-kék szemüveggel megelevenedő térbeli látványról.

A chipseket forgalmazó Doritos és az EA Sports legújabb közös akciója az év végén veszi kezdetét: a Cool Ranch és a Nacho Cheese zacskókban egy-egy kódot találnak a vásárlók, amellyel feloldhatják a Madden NFL 11 3D-s üzemmódját. Az úgynevezett a Doritos 3-D-hez ugyan nem szükségeltetik 3D-s LED TV, viszont cserébe a látvány sem olyan kiemelkedő: mindössze a hagyományos piros-kék szemüveges megoldásra tessék gondolni. Szemüvegből bármilyen jó, a hivatalos Doritos-kiegészítők viszont 3 dollárba kerülnek, csak az ESPN magazin novemberi számában található ajándék példány.

Ahogy a való életben, úgy a Doritos a Madden NFL esetében is igyekszik minél komolyabb reklámlehetőségeket megcsípni az amerikai foci kapcsán: legutóbb ők szponzorálták például a borítóért zajló versenyt is. A marketingkampányuk következő lépése a 3D-s akció lesz, ami - tegyük hozzá - érdekes lépés az EA Sports részéről, elvégre Peter Moore rendre azt hangoztatja, hogy ő még egyelőre szkeptikus a 3D-vel kapcsolatban. Mi ez, ha nem a tökéletes szervezeten belüli egyetértés?

10.
10.
Top Secret
#9: Szerintem is manapság már szinte minden 3D van.
9.
9.
zsilvolgyi
Lassan minden játék átvált.
8.
8.
kokasbalazs
7.
7.
Wa-Szabi
6: egy software most sem olcsó.. eladható áron kell h árulják..mert itt a karácsony és válság van.. lehet üerfasza.. ha drága kevesebben veszik meg mint ha normál áron mert csak 2db papír 3D-s szemcsit hozzácsomagolnak.. ellenben egy shutter 25 rongytól kezdődik.. hova gondolsz ?!:D külön kiegészítőként ?! de akkor az összes uj software-t ki kell adni úgy h szemcsivel jó legyen.. vagy dlc...vedd rá a fejlesztőket ;) :D
3.
3.
bzsp
biztos jól megcsinálják :) mellesleg a Doritos az MLG egyik fő szponzora is
2.
2.
Top Secret
Nem tudom én szeretem az amerikai focit de játékban nem bírom!
1.
1.
miki1105
sajna már egy ideje nincs pc-re pedig imádtam
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...