Fable 3 - az első 30 perc HD minőségben

  • Írta: zoenn
  • 2010. október 26.
  • Videó
Link másolása
Hősünk első szárnypróbálgatásairól hull le a lepel Molyneux szerepjátékának folytatásában. A Fable 3 péntek reggeltől lesz megvásárolható a hazai szoftverszatócsoknál, és hogy tudd, mire számíts és nem félsz a spoilerektől, bátran ajánlhatjuk a remek nyitányt. Tökéletes, 720p minőségben!

A nyers, megszakítás nélküli kezdeti fél óra hűen követi a Molyenux által felállított milliőt. A forradalom kezdetét veszi, bátyád nem jó igazságos királynak, kérdés: belőled jobb uralkodó válhat az ipari fellendülés korában, vagy elvakít a hatalom torz fénye, és kizsákmányolod népedet. A Fable 3 ismét több utat kínál neked a felemelkedéshez, és hű négylábúd ismét veled tart.

Végezetül a Lionhead stúdió emberkéi prezentálják neked azt, hogy miben lett jobb a játék co-op módja a Fable 2 óta. Két karakter, házasodni szeretnének és gyerekeket, úgy mint a való életben.

17.
17.
hedzsooo
THX az infokat, akkor azt hiszem majd sort is keritek ra, jo jateknak tunik ! :)
16.
16.
Raziel88
Védd a csirkét, egyél hódot. XD
15.
15.
giga321
Nem játszok olyan játékokkal ahol állatokat bántanak,szegény csirkét mért kellet megölni? Most ezért nem fogok játszani vele.
14.
14.
Raziel88
Ez első ránézésre nagyon jól sikerült, de én már nem csak videón akarom nézni. :D
Mikor jön már PC-re??????????
13.
13.
Yagami Light
Magyar nyelvű felirat is lesz benne. Persze lehet, hogy nem fog számítani, mert amint látom a felirat olyan apró, hogy alig lehet elolvasni, csakúgy mint az előző részben. Elmennek a fenébe. 1 méter távolságból meg ez miatt nem fogok a tv előtt ülni.
12.
12.
givi6
áá, a jo öreg fabel!! vártalak!
:D
11.
11.
seci92
Nincs az az Isten hogy én ezt megnézzem. Majd pénteken és (a hétvégét leszámítva) az egész őszi szünetben ez fog pörögni! :)
10.
10.
zsilvolgyi
Hú, hát... nem is tudom...
9.
9.
g.man580
LOL a Part 1-es videóban 10perc 20 másodpercnél nézzétek a jobb alsó sarkot. A kutya elég viccesen mozog:)
8.
8.
LtGlove
A kontrollerem már türelmetlenül mocorog a helyén.
7.
7.
Ca$h
#4: Nincsen split screen!
6.
6.
adamsfamily
#1: A második rész utolsó kiegészítőjéhez kapcsolódik amiben a főhős lett Albion királya és ebben a főhős és a fő gonosz az ő fiai kb ennyi köze van hozzá.Az utolsó kiegészítő egy átvezető volt.
5.
5.
viC88
klappolna pedig lány unokatesómmal ilyet split screenben. tekkenben már elver, fifában nem tudok már ellene mit csinálni.. kell valami lájtos békés játék közösbe ; )
4.
4.
viC88
#3: a co-opot nem lehet split screenben ugye?
3.
3.
Ca$h
Azon kívül, hogy a második rész főhősének a gyermekei vagyunk, nem sok köze van hozzá. Van pár utalás a korábbi részre, de minimális. Nem sztorifüggő... tehát külön is élvezhető a játék!
2.
2.
Top Secret
Nem rossz már csak 5 nap!
1.
1.
hedzsooo
Nagyon jooo ! :) ...Vki most mar viszont legyszi meselje meg el azt nekem, szegeny PC-esnek, h mirol ios szolt a FABLE 2 ? :D
...Ez a 3ik resz szorosan kotodik a Fable 2-hoz ?
The Lost Chapter-nel leragadtam, azt toltam PC-en es tetszett anno. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...