Jövőre megint BlackBox-féle Need for Speed jön

  • Írta: fojesz
  • 2010. november 2.
  • Érdekesség
Link másolása
Az Electronic Arts európai alelnöke a Eurogamernek adott interjúban erősítette meg, hogy jövőre újra az a BlackBox fejleszti a Need for Speedet, aki legutóbb a Worlddel "örvendeztette" meg a rajongókat. Elvileg a Criterion sem kerül háttérbe, körforgás várható a fejlesztőcsapatok között.

Talán a Call of Duty a leghíresebb példa az efféle rotációra: az FPS-sorozat esetében évenként váltja egymást az Infinity Ward és a Treyarch, így mindkét csapat dupla annyi időt tud foglalkozni egy-egy epizóddal, mintha egyedül kellene minden ősszel új résszel előrukkolniuk. A körforgás olyannyira jól működik, hogy az Activision még egy stúdiót bevont a munkálatokba, sőt ha az Infinity Wardnál beüt az apokalipszis, jöhet egy újabb csapat is - de ebbe most ne menjünk bele.

Patrick Soderlund nyilatkozata szerint hasonló ritmusban készülhetnek majd a Need for Speed-játékok is, igaz, ennek még csak a kezdeti jelei látszódnak: a Need for Speed: Undercover megjelenéséig csak a BlackBox foglalkozott a sorozattal, majd tavaly becsatlakozott a Slighty Mad Studios a Shift erejéig, idén pedig a Criterion szállítja a Hot Pursuitot. Soderlund szerint jövőre megint a BlackBox következik.

"A tömegpiaci közönséget akarjuk elérni, és a Hot Pursuit sokkal inkább megállja a helyét ilyen helyzetben, mint a Shift" - mondta Soderlund, majd hozzátette, hogy vissza akarják hozni az akció-kalandszerű részeket, de egy olyan csapattal, akik több évet dolgozott egy részen. Ezért állítanának rá két-három csapatot a sorozatra, és ha a piac megengedné, akkor rukkolnának elő a Shifthez hasonló próbálkozásokkal. A Need for Speed: Shift 2 létezését egyébként már megerősítette a kiadó, korábban 2011-es pénzügyi évre ígérték a játék megjelenését.

18.
18.
miki1105
hát igen az underground 1-2 lett szerintem az NFS sorozatokból a legjobb és azóta csak lejjebb csúszott, de viszont a shiftet nagyon jól eltalálták de az nem az igazi nfs amikor arra mész amerre akarsz, de mostanság nagyon nehéz újító ötletek kitalálni egy autós játékhoz mert az nfs hogy nézne már ki ha lövöldözöl a kocsival meg rakétákat lösz az nem illik ide ezért nehéz új dolgot kitalálni ami jól megállja a helyét nem elég ha csak nagyon hosszú és sok kocsi van benne.
17.
17.
zsilvolgyi
Hülyeség ez a körforgás.
16.
16.
bzsp
a Shift volt az utóbbi időben a legnormálisabb NFS, örülök h folytatják.
15.
15.
Jinbobo
Jó az a csapat is, csak már nem tud újat mutatni. De talán jövőre egy ötletesebb NFS-el állnak elő. A mostani nagyon király lett! Gratula a Criterionnak!
14.
14.
kokasbalazs
na errre kiváncsileszek!:D
13.
13.
Kerik
remélem végre megint egy carbon szerű szabad kóborlásos NFS jön nem olyan szar mint amilyen a pro street meg a shift volt.
12.
12.
amd33
#11: Pro street még nekem is adta de az undercover az fenomenálisan szar volt...
11.
11.
_Ic3
Nekem eddig az összes nfs bejött a hot pursuit 2 óta, de csak azért mert az elődeivel nem játszottam. Azok is jók csak nincs rólunk saját véleményem. A pro street és a sokat fikázott undercover is tetszett. Mondjuk az utóbbiban a színészi produkció volt enyhén szólva ritka sz***r és jó csajt is ritkán lehetett benne látni ahhoz képest hogy pl.: az U2ben, MWban meg a carbon ban ott volt egy Brooke Burke, Josie Maran és Emmanuelle Vaugier. De szerintem a jövőben sikerül a black boxnak egy jó kis nfst csinálnia.
10.
10.
xICEMANx
Remek ötlet ez a megosztás :D
9.
9.
NorthFace
Hát nekem a SHIFT irányzat jött be leginkább,az utobbi idők NFS-i közt.Remélem lesz még folytatása.
8.
8.
erikboy
szerintem NFS eléggé jó játék lent a versenyzös játékok között
7.
7.
Motig
#3: ja jólenne! az UG2 volt a legjobb(a tuningos részek közt!) nem hiszem hogy olyan nehéz lenne egy jó törés modelt bele rakni(egye fene nem is kell az anyira) jó kis zsarukat(Hot Prusit 2) és még több kocsit meg tuningot rakni(meg akár motrokat is!)
enyi ja meg persze egy iszonyat jó multi részt! ez a tuti siker.
6.
6.
Tacskoexe
Legalább tudom, hogy kétévente számíthatok tisztességes NFS-re
4.
4.
szogyenyi
akkor csak jól olvastam valahol, hogy 2011: Black Box .O
3.
3.
ATi0021
Tényleg nem értem az EA-t. Eddig úgy volt, hogy Shift 2 lesz. Persze jobban örülnék egy Black Boxos NFSU3-nak. Főleg, hogy már jó pár éve dolgozik a játékán a BB. :)
2.
2.
Top Secret
Ez már szokásos hogy minden évben jön egy nfs.
1.
1.
givi6
minden évben kiadnak egy nfs-t?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...