Colin McRae: DIRT 3 - előzetesen a Gymkhana

  • Írta: tjames
  • 2010. november 18.
  • Videó
Link másolása
Rövid gameplay videó érkezett a Colin McRae: DIRT 3-ról, amelynek Ken Block nem csak az egyik reklámarca lesz, de az amerikai úriember szaktudásából és látványos mutatványaiból is jut majd bőven - lesz például egy Gymkhana mód, ahol az ő autós balettmozdulatait kell utánoznunk.

Körülbelül két hónapja kering a neten egy videó Ken Blockról, amiben szokásához híven szétszadulja a kocsiját, nem is akármilyen látványos módon. Már nagyon vártuk, hogy lássuk, milyen is lesz majd "élőben" játszani a Dirt 3 ezen játékmódjával, a kiejthetetlen Gymkhanával. Hát eddig kellett ácsingóznunk, mostanra ugyanis érkezett egy ingame videó, amely bemutatja, hogyan is fog kinézni az ismeretlen játékfajta, és mint kiderül, baromi jól adja vissza a videóban látottakat! Szó csekitáut!

33.
33.
Fetto
Ténleg aza kistérkép a legidegesítőbb,azt aki kitalálta fejbe kéne durrantani
32.
32.
simon 555
#28: valoszinuleg ha 1 rendes hc szimet adnának ki akkor alig keresnék vissza a fejlesztésbe beleolt pénzt....
most kb szigoruan példa 1000 játékosból lehet 10-20 olyan aki tényleg hc szimulátoros vagy még lehet sokat is mondtam.
és ha hc szim lenne akkor kb annyian vennék meg.
31.
31.
soap mactawish1982
hát eddig felejtős a game de nagyon!!!az előző része is egy rakás szar volt!!
30.
30.
lackosor6
#29: Sajnos igazad van! Manapság már az a bevett dolog, hogy inkább gyakrabban évente adnak ki vmi silányabbat, minthogy megcsináljanak egy olyat, ami 4-5 évig etalon! Természetesen ez nem minden játékra igaz!
Nekem pl nem az a lényeg, hogy hardcore szimulátor legyen, ahelyett inkább hekkelek egy ladát és csapatom a dzsindzsásban! Inkább legyenek 6-8 szakaszos helyszínek, jó hosszú pályákkal különböző géposztályok, beállítási lehetőségek kb úgy, mint a CMR2005-ben volt. És mégegy: vegyék ki azt a kurva kistérképet és tegyék vissza a nyilas rendszert a játékba! Milyen már, hogy mindent tudok előre a navigátor meg csak feleslegesen vartyogja mellettem az itinert!!
29.
29.
bsg09
#28: A Codie szerintem így is kaszál nem keveset. Az általad említett szimeknek hol a folytatása? Kritikailag lehet sikeresek voltak, de pénzügyileg szerintem közelében nem voltak a Colin/Dirt szériának.
28.
28.
aludttej
A grafja jó, más nem nagyon. Én majd billentyűvel játszogatok vele, de végigtolni sem hiszem hogy végig fogom. Egyszerűen nem köt le egy ilyen játék, ha ott van az rbr és a g25. Sokkal többet kaszálhatna a codemasters, ha egy szimulátort adnának ki. És valamiért ez nem megy nekik, pedig ha 3 ember szimulátort tud fejleszteni (LFR, Rfactor) akkor egy ekkor brigád miért nem? Egy pár hónapos munka lenne (ha nem kevesebb) összedobni egy jó szimulátort, ami még talán jobban is néz ki vetélytársainál. Fel kéne cserélni a szerepeket: a blackbean fejlessze ez az amcsi balettáncos játékot, a codemasters pedig a wrc sorozatot kaphatná meg.
27.
27.
waynerooney108
#16: Mondjuk Colin McRae-hez tényleg nem sok köze van...
26.
26.
lackosor6
#24: Egy idő után már idegesítő volt egynémelyik!
25.
25.
simon 555
#16: szegény ember forogna a sírjában?
azt ugye tudod,hogy anno Colin is részt vett Amerikai rallykon meg ilyen "mű" rallykon?
nyert tobszor X-Gamest is ami a játékban is van.
24.
24.
Kriccs
#10: A Rise Against - Injuction azért ütős volt, na. :)
23.
23.
joshfeed
#22: :DDDDDDDDDDD Igazad van, tényleg ennyi !
#21 Tényleg IRC licensz is cspódhatna vmi jó fejlesztő csapathoz.
22.
22.
lackosor6
#11: Travis Pastrana motorversenyző volt korábban majd később nyergelt át rallira, Dave Mirra pedig bmx-ezett. Azt hiszed a hasamra ütve írtam, amit írtam?? Kéne egy kis szellemi érettség ahhoz, hogy rendesen felfogd! T. P. megnyert ezt-azt az USA-ban, nemzetközi szinten meg 20 körül végzett anno az N csoportban. Ken Block az év újonca volt, amikor bekerült a ralliba, most a WRC-ben huszon valahanyadik és mégis úgy isteníti őket mindenki, mintha ők szarnák a spanyol viaszt! Röhlr, Sainz, Colin Mcrae, Latvala, Hirvonen, Loeb stb ők igazi ralli versenyzők mégsem hallasz róluk semmit!! Dave Mirra biztos ügyes, csak a gymkhana-n egy videót egy napig vesznek kb, mire talán sikerül! Szted hány autót csuknak össze szted? Aztán egy ralli szakaszt meg 20-nak teljesít gratulálok! Meg kell élniük vmiből?? Mindjárt elsírom magam, annyira aggódom értük! Egy versenyző ne a pénzért csinálja!
Másold ki egy jegyzettömbbe, amit ide írtam és olvasgasd! Mire 11 leszel, biztosan felfogod agyas-tojás!
21.
21.
Samu
Vegye má' meg valami értelmes fejlesztő csapat az IRC licenszet és csináljon már egy épkézláb rally-játékot!Köszönöm előre is...Addig is mókázásnak jó lesz ez is! :)
20.
20.
Top Secret
#19: Igen én is ezt várom el a Dirt 3-tól szerintem se baj ha van benne kicsi ez kicsi az.
19.
19.
Fetto
Ha lesz benne rendes rally is akor nem zavar hogy lesz benne egy kis "bohóckodás":)
18.
18.
Ragnarök
Az a vicces az egészben, hogy itt most mindenki agyon gyalázta a játékot, holott ez a videó csak az egyik Mod-ot (a'lá Gymkhana) mutatja be... Arra nem gondoltatok, hogy lehetséges hogy a többi részével visszatérnek majd a normálisabb rallyhoz?
17.
17.
TEEBEEX360
#16: Persze ezzel nem azt mondom hogy ne legyenek újítások,csak mértékkel és persze ne térjenek el az eredeti névvel jelzett cuccról.Ugyanis régen nem erőrl szólt egy Colin McRae.
16.
16.
TEEBEEX360
#13: Inkább kockulok a régi Colinnal mint ezzel a nem tudom mivel.Szegény ember ha ezt látná, forogna a sírjában.Szerintem igencsak más néven kéne ezt futtatni.És nem Colin McRae néven.Mert csak lejáratják a nevét.De hát ez tetszik mindenkinek manapság.A töménytelen újítás persze rossz értelemben.
15.
15.
joshfeed
#14: Természetesen fizikailag én is RBR, R-factor vagy vmi Simbines szintre gondolnék :)
14.
14.
Hát ha az ego-ra gondolsz az szépnek szép, csak épp inkább lol kategória, mint szimuláció. Mondjuk motorcsónak emulációra a holdon alkalmas másra nem nagyon. :))))))))))))))))))))))))))))))))
13.
13.
TryGun
Ja és amúgy meg akinek nem igazi rally kell akkor az mennyen le egy igazira azt nézze azt vagy töltsön le valami régi colin-t azt kockuljon azzal.
12.
12.
joshfeed
#5 Nem sértődök meg, dehogy. A fórum arra való hogy mindenki kifejtse a véleményét.No de azért a most készült WRC játék még ennél is rosszabb.A Codemasters rendelkezik egy jó enginenel amivel csinálhatnának hivatalos rally játékot de ugye nem náluk vannak a jogok hanem a macskaevő Black Beannél.Pl a Grid nagyon tetszett meg is vettem akárcsak a Dirtet (az kevésbe tetszett).Én navigátorkodom és hidd el sejtek vmit a rallyról.simán meg kell nézni egy Eurosportos WRC közvetítést.Bár lehet tényleg jenkiskednek és csak bohóc rallyit terveztek eredetileg is ahogy te irtad (Kár!).Neked lehet ez a rally, nekem nem ami mindenkinek a magánügye.osztom a véleményt : #3, #4, #8, #10.
11.
11.
TryGun
#10: Nemazé de ha azt so tod ki Travis Pastrana meg Dave Mirra meg Ken block akkor inkább ne is pofázzá ilyen hülyeségeket.Csak hogy tudd Travis Pastrana még Colin-t is ismerte még tanácsokat is adott neki meg ha majd megtudod csinálni azt amit Dave Mirra a Videóban csinál(ami ide ki van írva hogy elterjedt)akkor pofázzá meg nekik is meg kell élni valamiből meg ha te menné egy olyan pályán amin a Dirt 2-be van és tudd vannak ahoz hasonló pályák a valóságban is csak az kiesős verseny nem rendes rally te olyat burulnál hogy beledöglenél. Amúgy meg az ilyen fikázások egy 8 éves szájából szoktak elhangzani úgy hogy biztos te is csak max egy 10 éves kis pöcs lehetsz.
10.
10.
lackosor6
Remélem tényleg beváltják az ígéretüket, hogy visszatérnek a rendes rally-hoz, mert a dirt2 egy szar volt! Az egészben a legrohadtabb az a sok pofázás meg nyálazás volt a többi reklám-gyökér műversenyző részéről, akiket bepaszíroztak a játékba! Travis Pastrana?? Ki az? Vmi cross-motoros? Dave Mirra?? Vmi biciklis pizzafutár volt nem?? Ken Block meg egy unatkozó csilliárdos, akinek van pénze kocsira meg reklámra...Aztán azok a zenék a menüben katasztrófálisak! Remélem ezeket mindet kidobják a francba!
9.
9.
Tyebeca
Ez már megint show rally lesz. Ízig vérig rallyt várunk végre, nem ilyen szart.
Az új WRC meg már nem viszi azt a színvonalt mint régen. Elég gyatrára sikeredett szegényke de azért én játszok vele mert abban legalább rallyzni lehet nem pörögni-forogni meg ugratgatni hogy aztán tapsoljon a közönség.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...