Új árkád Szellemirtók-játék érkezik

  • Írta: InGen
  • 2010. december 2.
  • Bejelentés
Link másolása
A tavalyi Ghostbusters-játék ugyan nem képviselte a játékfejlesztés abszolút csúcsát, de a filmek hangulatát szinte tökéletesen átadta, a fantasztikus humorral együtt. A rajongók örülhetnek, ugyanis újabb Szellemirtók-játék érkezik, csak ezúttal nem dobozos formában.

Az Atari bejelentette, hogy készül a mókás nevű Ghostbusters: Sanctum of Slime, ami alapvetően egy felsőnézetes, maximum 4 játékost támogató kooperatív szellemirtós móka lesz. A fejlesztésért a chilei illetőségű, közepesen ismeretlen Wanako felelős.


Egyelőre úgy néz ki, hogy sajnos Dan Aykroyd és Bill Murray karaktereit nem láthatjuk viszont a Sanctum of Slime-ban, az mindenesetre biztos, hogy a tavalyi teljesértékű Szellemirtók-játékban behozott újonc srác újra tiszteletét teszi.

A játék Xbox Live-on, PSN-en és PC-n lesz elérhető.

9.
9.
ATi0021
Az első rész hangulata nagyon jó volt. Remélem ezúttal hosszabb story módot kapunk és akkor nálam tökéletes játék lesz. + Ezúttal EU és USA verzió egyszerre jelenjen meg.
8.
8.
simon 555
de persze ez is biztos jo lesz csak jo volna ha teljes értéku játék is jonne:)
7.
7.
simon 555
csináljanak 1 folytatást olyan színvonalon mint tavalyi dobozos játék csak hosszabb storyval és akkor én tuti megvenném mert a tavalyi is tetszett csak rovid volt:(
5.
5.
elite_hun
#4: Az lenne a feltételes mód hogy: "Ha lenne benne koop"
De én azt irtam hogy: "Ha lesz benne koop" De mivel nem teljesen egyérelmű számodra... Mintha az irtam volna hogy: "mivel lesz benne koop" csak a mivel helyett "ha"-t használtam
Peace
4.
4.
Raszti
ne haragudj de a feltételes mód teljesen máshogy értelmezteti a mondatot.
3.
3.
elite_hun
#2: Sztem olvasd át megint a kommentemet ;)
2.
2.
Raszti
most komolyan nem valami hosszú cikk hogy ne lehessen elolvasni :D

"maximum 4 játékost támogató KOOPERATÍV szellemirtós móka lesz."
1.
1.
elite_hun
Ha lesz benne koop akkor engem máris megfogott. Jó móka négyen zombikat irtani de le merem fogadni hogy még jobb szellemekre vadászni. Főleg hogy itt ténylegesen több ember kellhet egy szellem elkapásához. Már most kiráz a hideg ha elképzelem ahogy mondom: "Elkaptuk, mehet a csapda!"
Lesz itt fíling rendesen :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...