Bemutatta új letölthető játékait a Microsoft

  • Írta: fojesz
  • 2011. január 6.
  • Bejelentés
Link másolása
A CES-en szó esett a Microsoft közeljövőben megjelenő letölthető játékairól is: bemutatkoztak az Xbox Live felhozatal legújabb tagjai, és bejelentették a Windows Phone 7-re készülő programokat. Mellékesen megjegyezték: továbbra is úton van a PC-s Fable III és az Age of Empires: Online.

Február 16-án kezdetét veszi a második Xbox Live Arcade House Party, ekkor jelenik meg ugyanis a Konami a Hard Corps: Uprising című oldalnézetes, lövöldözős játéka, amely a játéktermi idők előtt adózik a legnagyobb tisztelettel. A következő öt hétben számos újdonság várja majd a játékosokat: jön a Full House Poker, amely egy Live-on keresztül játszható pókerjáték lesz 30 fős bajnokságokkal; érkezik a Bejeweled Blitz Live, amely a PopCap népszerű kazuár játékát bővíti ki 16 fős party játékmóddal; ahogy arról beszámoltunk, letölthetővé válik a Beyond Good & Evil HD; és végül bemutatkozik a Torchlight Xbox 360-as változata is, átalakított irányítással és felfrissült tartalommal a tarsolyában.

A Microsoft a Windows Phone 7 kiadásával a mobilos játékra is igyekszik rágyúrni, s ami azt illeti, a közeljövő felhozatala ígéretesnek is tűnik: a Fable III: Coin Golf egy golfjáték lesz, amelyben pénzt nyerhetnek a játékosok, amit aztán jól átvihetnek a nagygépes játékokba; jön a Game Room mobilos változata, olyan klasszikus címekkel, mint Centipede, az Asteroids Deluxe, a Shao-Lin's Road, a Time Pilot, a Lunar Lander és a Pitfall; itt is elérhetővé válik a már kitárgyalt Full House Poker; érkezik a Pac-Man, amelyben egy virtuális analóg kar, a Pac-Pad is helyet kap; továbbá kap egy új verziót a Pro Evolution Soccer és az iPhone-on közismert Pocket God is.

A mobilos címek bemutatása előtt a Microsoft pár mondatban kitért a PC-s játékokra is: újra megerősítették, hogy a Fable III és az Age of Empires: Online még mindig úton vannak, nem haltak meg, aminek az illetékesek nyilván kifejezetten örülni fognak.

2.
2.
Mortis
A Shao-Lin's Road-dal anno mennyit játszottam, jó ég...

A Fable-re nagyon kíváncsi vagyok.
1.
1.
SütiMester00
nem komálom annyira a letölthető játékokat
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...