Mortal Kombat - új trailer és Kollection pletyka

  • Írta: fojesz
  • 2011. január 12.
  • Videó
Link másolása
Újabb trailert kapott a Mortal Kombat, a játék fejlesztői ezúttal Johnny Cage-ről ejtenek néhány szót, miközben a kolléga a napszemüvegét nem kímélve zúzza laposra ellenfeleit. Emellett újra napvilágot látott egy pletyka, amelyben a HD Kollection csomagot emlegetik.

A múltkori Mileena-trailer után Johnny Cage kapott egy előzetest; a következő másfél percben róla beszélnek a fejlesztők (persze nem kifejezetten szakmai szempontból), míg mi a kolléga legjobb mozdulatait vehetjük szemügyre. Cage a kemény beszólások embere, aki akkora arc, hogy minden bunyóra visz egy második szemüveget, hátha az egyik eltörik.

Bár sokszor volt szó róla - szigorúan pletyka alapon persze -, a Mortal Kombat korábbi részeinek felújított változatai csaknem akarnak megjelenni: a legutóbbi pletykák októberre ígérték az úgynevezett Mortal Kombat HD Kollectiont, amelyben az előző játékok "hádésített" verziói kaptak volna helyet. A legutóbb egy szabadúszó 3D grafikus önéletrajzában tűnt fel a PS3-exkluzív pakk, s bár mindez nem számít bejelentésnek, mi most naivan életjelnek vesszük, s elkönyveljük, hogy egyszer lesz majd ilyen csomag.

17.
17.
FU€GO
Ez kész!
Johnny Kókler!LoL
Napszemcsi reklám.Laza karakter de,én maradok Sub Zero-nál.
16.
16.
M.invisible
#5: Csak azt számold össze, hogy Kratos hányszor halt meg a God of War epizódok során, csak a történet szerint! Ha meg elbénáztál valamit, akkor meg a játékmenetben is meg lehetett halni (ahogy minden más játékban). Így nézve a dolgot és hozzátéve azt, ami a játék során is rengetegszer elhangzik, Kratos ugyanolyan földi halandó mint egyes szereplők az MK-ból, csak rendelkezik pár tulajdonsággal amikkel az istenek felruházták.
14.
14.
wildláma
ezt én láttam már 2-3 hete, de nem hinném hogy sokan vannak itt olyanok akik egyszer-egyszer belemerülnek a youtube világába és megállás nélkül nézegetik a renderelt videókat akár 1-2 órán keresztül =D
13.
13.
Arennis
#11: Engem is erre emlékeztet. A videó zárásán behaltam XD Johny Bravo inkább :D Húhúha mmmama :D
12.
12.
Bence14
Tetszik a játék, utoljára talán a 4-el játszottam PC-n, de még most is megvan...emlékezetes volt, hatalmas élmény!:D
Demó mikor jön LIVE-ra, van már róla valamilyen infó?
11.
11.
kukac450
#10: (Y) nekem is egyből ... meg nekem SSam is beugrott ... elvégre ő a kedvencem *_*
10.
10.
M3rcy
Szerintem kicsit Duke Nukem jellege van
9.
9.
drakecsaj
Jöhetne már a játék :))
Xbox exkluzív karakternek meg Marcust a Gears of War-ból simán el tudom képzelni, egész jó lenne szerintem.
8.
8.
Tacskoexe
Sajna nem volt szerencsém még egyik résszel se játszani, de nagyon várom ezt az újat. Főleg mert azt hiszem megtaláltam a kedvenc karakterem XD
7.
7.
keiji maeda
ez az új johnny cage jobban adja mint az eddigiek :)
6.
6.
Mortis
Hát ez az ember nagyon laza. :D
5.
5.
hakydakillah
4. másrészt valahogy nem szerettem volna látni, ahogy az egyik kedvenc karakteremet feldarabolják az MK-sok. PS3-on meg jól fog kinézni Kratos, de mondjuk ha letépik a fejét, az nálam elég illúzió romboló lenne, ezért inkább a boxos verzióra szavazok.
4.
4.
tjames
#1: Azt elgondolva, hogy nem is igazán van olyan exclisive X360 játék, aminek a karaterét el tudnám képzelni benne...én is örülök hogy nem lesz. Nem kell erőltetni. Ps3-ra Kratos jó!
De boxra....inkáb nem kell akkor, mintsem egy blue dragon legyen
3.
3.
Exnem
Horatio Kane(CSI: Miami) wins xD
2.
2.
p.balou
"Bár sokszor voltt szó róla" Hiba.
1.
1.
hakydakillah
Amúgy tegnap megerősítették, hogy nem lesz Xbox 360 exkluzív karakter. Talán sokaknak ez rossz hír, de én ennek külön örülök.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...