Max Anarchy - új játék a Platinum Gamestől

  • Írta: fojesz
  • 2011. január 26.
  • Bejelentés
Link másolása
A Famitsu legfrissebb számából derült ki, hogy min ügyködik éppen a Bayonettát és a Vanquisht is jegyző Platinum Games: a Max Anarchy egy konzol-exkluzív, multiplayer-orientált akciójáték lesz, és többek között a Madworld főhőse is visszatér majd benne - csak éppen ezúttal színesben.

Az eddig sem volt titok, hogy megannyi többé-kevésbé sikeres játék után a Platinum Games és a Sega folytatni fogja az együttműködését, azt azonban nem tudtuk, hogy mi főhet a srácok boszorkánykonyhájában. A jó hír az, hogy egyelőre nem folytatással készülnek kiszúrni a szemünket, hanem egy teljesen új címmel rukkolnak elő.

A Max Anarchy-ről a japán Famitsu hozta le az első - a képen is látható - előzetest, s mint kiderült, egy alapvetően multiplayer-orientált akciójátékról van szó, amely bár egyjátékos és kooperatív móddal is rendelkezni fog, a foga fehérjét azért mégiscsak a rengeteg játékost támogató kompetitív móka keretein belül villantja majd ki. A képeken látható játékosok láncfűrészeket és fáklyákat is bevetnek a harc során, ami egyébként egyáltalán nem meglepő annak fényében, hogy a játékban a Madworld főhőse, Jack is szerepelni fog.

A Max Anarchy munkálatai durván két éve zajlanak, a játék megjelenése ősszel várható PS3-ra és Xbox 360-ra.

2.
2.
Jackie Estacado
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...