Jó minőségű videó az NGP-s Unchartedről

  • Írta: fojesz
  • 2011. január 27.
  • Videó
Link másolása
Azt már régóta sejtettük, hogy a Naughty Dog egyszer valamilyen hordozható konzolra is összedob egy Uncharted-részt, s így utólag örülünk is neki, hogy megvárták az NGP-t, mert a ma reggel látottak után finoman szólva is letettük a hajunkat. A GameSpot jóvoltából jó minőségű gameplay videó érkezett a játékról.

Az egyelőre egyszerűen csak Unchartednek hívott NGP-s játék nem csak borzasztóan szépen fest, de ki is használja a PSP utódjának képességeit: irányíthatjuk az analóg karokkal, használhatjuk az érintőképernyőt és a hátulsó trackpadet, sőt a giroszkóp-gyorsulásmérő kombinációjával is előcsalhatunk majd néhány mozdulatot Drake-ből. Ezt, kedves kollégák, látni kell!

 

19.
19.
sherex
ba......... ez ku... kell
18.
18.
givi6
nem tom, engem nem igazán fogott meg,
a hardvere lenyűgöző egy kézi géphez képset, 4 mag ! boxba sincs annyi
de ha már sonyro lvan szó akkor a ps4 érdekelne, maradoknék a konzoloknál,
17.
17.
danez11
aztaaaa:O:O ezaz OLED kijelző nagyon ottvan :O must have
15.
15.
Ca$h
#14: Hát piacvezető kétlem, hogy lesz, de a gép attól még must buy kategória! :)))
14.
14.
abydos
#8: Egyáltalán nem fölösleges. Casuál játékoknál ez alap lesz :)

Ráadásul ne felejtsük el, a Sony most tényleg mindent bevet. Nem akar úgy járni, mint az első PSP-vel, hogy nem volt 2 analóg karja, csak egy. Minden eszközt megragad, hogy a gépre ne lehessen beskatulyázni, hanem mindenkinek megfelelőre lehessen készíteni, minden játék azt az irányítást használja, ami a legjobb számára. Ez a legtöbb, amit a Sony jelenleg tehet, és amíg az Iphone-on nem lesz gomb, addig jó eséllyel újra nyerő lehet a PlayStation márka, mint piacvezető konzol.
13.
13.
Kyuubi
Nem láttam még konzolt ami ilyen erős birtoklási vágyat gerjeszt... Ez nekem kell!
12.
12.
koffein
#9: majd úgy kihozzák mint a psp-s god of war részeket
11.
11.
Wa-Szabi
#8: Iphone-on zavarobb az irányítása zavaróbb lehet ennél.. nemtudod úgy masszivín fogni a mobilod mintha egy psp2 lenne és a hátulján a touchpad-ot kezelni ?!
10.
10.
Wa-Szabi
#9: Tudtommal ez eg különálló rész lesz csak kézi konzolra.. nekünk ott fejlesztik a 3.-részt .. nemhinnél h 2 epizódit fejlesztenének egyszerre...
9.
9.
barack1
Remélem ps3 -ra is kihozzák ezt a részt, mert ez nem uncharted 1, csak hasonló.
8.
8.
deviques
Fölöslegesnek tartom az érintőképernyős irányítást. Már miért venné le a kezét az ember a gombokról, mikor már úgyis ott van, egyszerűbb megnyomni egy gombot, mint huzigálni. Jó, a célzást még megértem, az nagyon profi megoldás, de gondoljatok bele hányan fogják elejteni a gépet a hátsó érintésvezérlő miatt.
7.
7.
hakydakillah
Minden amit a 3DS-ről mondtam, azt most visszavonok… Ezek a címek, ez a grafika, hát nem jutok komolyan szóhoz…

6. nálam most pottyant a PS Phone megvételének a gondolata.. Inkább egy Nokia 3310 + NGP kombó lett hirtelen a nyerő :-)
6.
6.
fojesz
#4: Két különböző közönséget céloznak meg vele. A NGP hardcore gépnek tűnik, a PS Phone casual lesz inkább - no meg az sem elhanyagolható szempont, hogy az egyik egy telefon, a másik egy konzol. :))
4.
4.
Dresa
huh ez meggyőző, csak azt nem értem miért csinálják a pspphonet ha jön ez is??!!
3.
3.
falselight
jól néz ki a játék, viszont ezek az érintőképernyős gesztusok túlságosan is leegyszerűsítik szerintem.
2.
2.
abydos
Buszon nem lesz értelme a giroszkópnak, de az hatalmas lesz, hogy otthon az íróasztalszékben körbe-körbe pörgünk és úgy célzunk :D
1.
1.
Wa-Szabi
awww <3 levett a lábamról! kell!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...