Saints Row 3 - kiszivárogtak az első részletek

  • Írta: zoenn
  • 2011. február 21.
  • Bejelentés
Link másolása
A NeoGAF magazin jóvoltából megérkeztek az első artworkök a Saints Row harmadik részéből. Bár hivatalos megerősítés még nem érkezett, ha minden igaz, ezeket a képeket találjuk majd a legfrissebb Game Informer magazinban. Johnny Gat karaktere visszatér, illetve az év végén esedékes a megjelenés.

A hivatalos címet Saints Row: The Thirdnek emlegetik, a stílus visszatér a sötét humorhoz és a jelenkor bűnszervezeteihez. Ismét a felemelkedés lesz a feladatunk, valamint az alvilágban való pozíciónk megerősítése. A képeken egy reptéri jelenet látható, akit kivehetünk belőle, az Johnny Gat egyik fiatalkori képe. A háttérben Stillvater City még javában épülő változatát láthatjuk.

 

 

A NeoGAF szerint ezek a képek lesznek a legfrissebb Game Informer magazinban is, mely egy bővebb előzetest fog közölni a következő számában. A THQ vezére, Danny Bilson a közelmúltban azzal hergelte a közvéleményt, hogy a kiadó "hatalmas bejelentéssel" szolgál majd március második hetében. A pletykák szerint a Saints Row 3-at jelentik be akkor.

A Saints Row: The Third megjelenése a pletykák szerint 2011 év végén várható.

13.
13.
Irasalgor
2011 év vége? akkor át csúszik 2012-re :)
12.
12.
IceColdKillah
Én nagy GTA fan vagyok, eddig az összes részel játszottam már, de a Saints Row 2 szerintm "csak" 2 dolog miatt rosszabb: 1; a grafika 2; a milliónyi bug!
Ennek ellenére nagyon várom!
10.
10.
Giggsy
Én csak a kettővel játszottam, az szerintem rettenetesen tré volt. A járművek irányíthatatlanok, a küldetések sablonosak, a grafika szar. Az egyedüli amiben felül múlta a GTA-t, hogy személyre szabható volt a karakter, de az azért elég kevés ahhoz, hogy hosszú időre leültessen a gép elé.
9.
9.
Mortis
Nem tudom, nekem nem voltak nagy elvárásaim(igaz, hogy csak a 2. résszel játszottam), de nekem nagyon bejött. Humoros, jópofa kis GTA-klón volt sok extrával. Várjuk a 3. szeretettel. :)
8.
8.
mnmn1
#5: legalább a "crop" funkciót használhattak volna...
7.
7.
aruha
bár még nemvolt szerencsém játszani vele,azért hallottam az autók rémes irányításáról,remélem azt kijavítják...de am jójáték:P
6.
6.
Robben84
nekem nagyon bejött a második rész és ezt is nagyon várom:D
5.
5.
McDuff
az ám a printscreen!:D
3.
3.
hali74
Az eddig megjelentek mind olcsó utánzat legalább a driver szintjére el kéne érnie de ha ez is olyan lessz mint az 1-2 akkor inkább THQ csináljon Titan Quest2-öt vagy akármit és ezt a stilust hadják meg a profiknak!!
2.
2.
hakydakillah
1. Én is kiváncsi leszek rá, mert az 1-2 is maradandó lett számomra :-) Sokkal jobban várom, mint az új GTA-t, mert ebben ki lett hagyva a sok melékes dolog, és a humorral, akcióval teli játékra koncentráltak.
1.
1.
Sarkadi
Kiváncsi leszek rá,bár a 2 nem lett maradandó számomra.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...