Battle: Los Angeles - az első képek és részletek

  • Írta: fojesz
  • 2011. február 23.
  • Hír
Link másolása
Bár a Konami még mindig titkolózik, úgy tűnik, a Battle: Los Angeles játékváltozata valóban készül, s várhatóan még a film bemutatójával együtt megjelenik. Az orosz forgalmazó jóvoltából napvilágot láttak az első látnivalók és információk a programból, csekkoljátok őket!

Félhivatalosan már megerősítették a Battle: Los Angeles játékváltozatának a létezését: két nappal ezelőtt az ausztrál ORTT listázta ki a programot, most pedig az orosz lokalizálásért és terjesztésért felelős 1C Company honlapján bukkant fel a játék immár néhány információ és kép társaságában.

 

A weboldal szerint a Battle: Los Angeles FPS lesz, mégpedig az Aaron Eckhart által alakított Michael Nantz őrmerstert irányíthatjuk majd benne. A fejlesztésért a Saber Interactive felel, míg a kiadó a Konami lesz - ha minden igaz, március 11-én, a film premierjével párhuzamosan kerülhet boltokba a játék.

  

A platformlista még nem volt elérhető, és azt sem tudni, hogy lesz-e dobozos megjelenés, de néhány képet már kaptunk a játékból - ezeket helyben is megtekinthetitek.

12.
12.
Irasalgor
Egy 60-70% körüli játék közé saccolom
11.
11.
McDuff
tipik középkategória...
9.
9.
Scoo
A film nagy várós, a játék nagyon nem.
8.
8.
wildláma
#6: ne hidd hogy a bulletstorm is akkora nagy durranás ... tény és való sok az újítás benne, de ugyan az a monoton öldöklés végig. multiban talán jobb
6.
6.
daenath
#5: Jateknak szerintem se lesz jo, de a film az jo lesz (szerintem)
Azert meg van /lesz jo FPS (pl. Bulletstorm ami most jott ki)
5.
5.
wildláma
bukás lesz már most megmondom ... ahogy az elkövetkező jópár FPS (tisztelet a kivételnek, pl.: Crysis2). Itt az FPS műfajban már nincs olyan hogy újítás, az ember mindet ugyan olyannak látja, maximum rosszabbnak. Én mondjuk sajnálom, hogy erre a sorsra fog jutni.
+filmes átirat, amiről mindenki tudja hogy ótvar szokott lenni.
3.
3.
Sarkadi
Remélem ezek még nem a kész játékból valók,mert elég csúnyák...
2.
2.
Mortis
Annyira középszer, hogy fáj ránézni. :P
Nem vártam mást. Reméljük azért a vállalható szinten belül marad.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...