Crysis 2 - az első jelek a DLC-k érkezésére

  • Írta: zoenn
  • 2011. március 7.
  • Letöltés
Link másolása
Habár korábban a játék producere, Nathan Camarillo már megerősítette, hogy a Crysis 2 a megjelenés után nem fog szűkölködni letölthető tartalmak terén, az első jeleket a hivatalos japán oldalon találtuk. Ezek szerint a boltokba kerülés után nem sokkal már kiegészíthetjük az alapjátékot.

Az első részletek közlésére már nem sokat kell várnunk a japán oldal szerint, hiszen a DLC menüponton egy "Hamarosan" felirat ékeskedik. Nem is vagyunk meglepve, elvégre Camarillo már korábban így nyilatkozott a letölthető tartalmakról:

"Támogatni fogjuk a Crysis 2-t, a DLC-kel egy nagy játék fog kikerekedni, ahol sok mókában lesz részünk. Lesznek letölthető tartalmak, és már most elmondthatom, hogy nagyon különlegesnek ígérkeznek."

A Crysis 2 március 25-én jelenik meg erőteljes single és hosszú karrierre esélyes multiplayer móddal: mind a két szegmenst egyaránt sokáig életben tarthatja a DLC-k áradata. A többjátékos részhez vélhetőleg új térképek és fegyverek várhatóak, s a jelek szerint az első bővítés a megjelenés után nem sokkal már elérhetővé is válik.

22.
22.
Zoom3r
undoritó ez az üzletpolitika. az ilyenek meg is érdemlik, hogy kikerüljön a bétájuk.
21.
21.
mataj
Jöhetnek a DLC-k már nagyon várom a gamet.
20.
20.
Sőt, már a DLC mapok is készen vannak. A betában van egy olyan folder, hogy Dlc. Van benne kb 5 multiplayer map, amivel a betában nem lehet játszani.
19.
19.
Bako
Remélem a PC-seket sem fogják elhanyagolni DLC-k tekintetében. A másik meg amit remélek, hogy nem 4000 forint pointba kerülnek majd a pályák meg a csonka melléktörténetek.
A régi szép idők... egyszer fizettél egy játékért és akkor az ki volt fizetve 4ever... milyen elegánsan egyszerű volt a képlet nem?
18.
18.
Camaroo
manapság minden sz*r pénzbe kerül
17.
17.
Camaroo
#5: Eltudnám képzelni:))
16.
16.
MR.WOODCOCK
PS3 Crysis 2 tuti csak 720p -- egy élmény lesz xD EA Games utoljára talán az Airborne-t írta meg 1080-ba de azóta nem sokról tudok :( Kár, hogy a Sony még jobban szarik erre a témára, kb minden exkluzív csak 720
15.
15.
Berencsit
nab*szki, akkor énis visszamondom az előrendelésemet.... egy félkész munkáért énse adok ennit. minek találták ki a dlcket.... xD (najó, a mass effectnél, ott fasza.) de hogy épphogy megjelenik egy Game, és rögtön utána DLC? pff...
14.
14.
Mortis
#5: Ez már nagyon elkeserítő lenne...xD

Szép, szép. Nem lenne egyszerűbb beleépíteni az alapjátékba és maximum utáni kiadni egy nagyobb kiegészítőt...Nem, nem.
13.
13.
hedzsooo
#11: Az "tok jo", de ugye azert NEM 10 db DLC-bol fog allni az egesz jatek, es a DLC-k darabja kerul majd 2500 Ft-ba ? :P

Csak DLC-bol allo cim..., mi ertelme lenne ? Ugy emlekszem a nagy multu ALONE IN THE DARK-ot is ugy kepzeltek, h epizodonkent adjak majd ki..., szerintem abbol se lett sok minden vegul, csak az elso epizod.
12.
12.
hedzsooo
Lehet lemondom az elorendelesemet: DLC nelkul alig lesz vmi a jatekban, azert fizessek, h kapjak egy felkesz vmit ? :P

..Hmmm, a jovoben tuti nem lesz tobb elorendeles a reszemrol, ha vmi kis legypiszkot mernek arulni 1 TELJES jatek araval. ^^
A DEMO tetszett, mert szemet hunytam a hianyossagai felett.
Kivancsi leszek mit kapunk keszen, a honap vegen. Remelem, h NEM 1 hianyos sztorit, v. pl. dX11 es korrekt texturak nelkuli butitott grafikat, vmint 5 db fegyvert ! Eddig sajnos elegge rossz hireket kaptunk csak szerintem... :/
11.
11.
Teuton
Jövőre várható az első játék ami el se indul az ahhoz szükséges DLC nélkül, és vannak tervek arra vonatkozóan is hogy csak DLC-kből álljon néhány cím.
10.
10.
Apostol360
kise jött a game és már dlc,bakker ne h már...régen alig voltak kiegek a gamekhez...most meg pff
9.
9.
Dresa
#8: Hát igazán ők járnak jól csak nem merik bevallani, mondjuk egy olyan játéknál mint a mass effect (ami alapból is hatalmas) megéri a dlck letöltése, de egy olyan játék ami kb félkész és szépen bővítgetik undorító... majd 22 én kiderül h ez melyik csoportba tartozik :)
ZOENN : nem tudjátok meddig van embargó alatt a cucc? mikor jöhetnek az első kritikák???
8.
8.
márk1212
Majd dlc formájában megveheted azt a 10 fegyvert!
A vicc az hogy még mennyire odáig vannak magukkal hogy ők bizony jót tesznek nekünk a dlc-kel! !
7.
7.
falselight
ha jót akarnak, akkor tegyenek bele még legalább 10 fegyvert, mert a bétában(nem a demóban) nagyon kevés van belőlük, szerintem a végleges játékban sem lesz ez másként. én pl. csak az lmg-t használtam, mert más fegyverrel esélyed sincs arra, hogy csinálj mondjuk egy triple- vagy multikillt, mivel rengeteg golyó kell egy armor módos faszi kiterítéséhez.
6.
6.
márk1212
Pénz lehúzásra fel! Ez már a jelen nem a jövő!
5.
5.
hakydakillah
2. mikor befejzed a játékot, hirtelen feketeség, kiírja ezt a konzol:

"If you wan´t to watch the ending video, please download the Ending Video DLC, it costs only 4000 MS points" :-D

4.
4.
Dresa
#3: Lásd Starcraft 2 :PP az is csak az activision miatt lett sztem igy szétnyirbálva :o
3.
3.
shooter1234
#2: Ebből meg majd később az lesz, hogy szétveszik a játékot két felé, külön singleplayer, meg külön mutiplayer, és eladják teljesértékű játékként, vagy az lesz, hogy adnak multira 4 mapot, singleplayer rész meg 2 óra alatt végigvihető lesz, és a többit meg vedd meg dlc -ben. Ez lehet a szomorú jövő.
2.
2.
Scoo
Komolyan mondom ezt nagyon utálom. Még meg se jelent a játék, de már a DLC-kről nyomják az infókat. Értem én, hogy előre kell dolgozni, de akkor is.
1.
1.
kakimaki13
szerintem ti 2 évvel előrébb jártok, vagy a jövőbe láttok, hogy már a crysis 3 megjelenési dátumát közlitek :D sztem egyenlőre maradjunk a 2-nél :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...