Saints Row: The Third - bővebben a fegyverekről

  • Írta: zoenn
  • 2011. március 11.
  • Hír
Link másolása
A Game Informer magazin jóvoltából további részletek kerültek napvilágra a Volition kőkemény bandaháborúkat felvonultató Saints Rowjának harmadik részéről. A hagyományos pisztolyok és géppuskák mellett egészen érdekes cuccokkal is bővül a repertoárunk. Emellett befutott az első ingame kép is!

Nagy hangsúlyt fektethetünk a szellemi hadviselésre, azaz ábrázatunkat és ruházatunkat is kirívó festésekkel láthatjuk el, mellyel félelmet kelthetünk az ellenfeleinkben. Ha ez megvan, felszerelkezhetünk egy közelharci fegyverrel is, mint a kalapács, láncfűrész, vagy éppen a szamurájkard. Steelportban három banda is az egyeduralkodásra törekedik, ha az utcai harcoknál minden kötél szakad, kérhetünk légicsapást is, mint valamelyik háborús játékban - ehhez lézeres célmeghatározással belőhetjük a célpontot, és durr neki.

Lövésünk sincs arról, hogy a bandák miként tudják megfizetni, de lehetőség lesz Predator Drone-t bevetni a cél érdekében. Ez egy kicsiny robotrepülőgép, melyet madártávlatból tudunk vezérelni, és a Modern Warfare 2-ben látott példa alapján pusztító bombákkal ritkíthatjuk az ellenség sorait. Az autókba bombákat is szerelhetünk, amivel belerohanhatunk a barikádokba, vagy éppen egy egész teherautó is levegőbe repítheti az ellenség bázisát. Minden lőfegyver fejleszthető lesz a későbbiekben ilyen-olyan kiegészítők vásárlásával. A legegyszerűbb példa: a sima AK 47-hez vehetünk gránátvetőt.

Végül a leghumorosabb fegyver az a Sex Toy Bat névre keresztelt ormótlan műfallosz. Mely a fizikának megfelelően imbolyog ide-oda, ám méretét tekintve bizony komoly sérüléseket okoz a delikvenseknek: egyetlen ütés és máris a földre kerül a rivális bandatag, nem beszélve a komoly morális csapásról, hiszen nem semmi, akit ilyen eszközzel küldenek a földre.

Az első képtől nem dobtunk hátast, némileg puritán grafika elé nézünk - vessetek egy pillantást a gengszter karjára, mely bizony elég alacsony poligonszámú. Reméljük, ez még javul az év végi megjelenésre!

8.
8.
fitty
bazdmeg.. kesztem örülni hogy végre valami élethü játék ami mögött a GTA4 is elbujhat erre álarcossfaszi,aki távirányítható robotbombázogépel öli a színesmaszkos,műbroki fegyóval rohangáló heckereket.. O_O..
7.
7.
MaxiJets
az első két rész még próbált legalább kicsit is a valósághoz hasonlítani de ez abszolút eltorzult lövölde lesz...:D tuti vétel csak már lenne itt.
6.
6.
Berencsit
5.
5.
Mortis
Na, ez sem lett komolyabb. :) Nem is baj, sőt a grafika sem nagy gond, ha jobban optimalizálnak, mint a 2. résznél...
4.
4.
cena24
Nekem a 2-ben a stricibot volt a volt a kedvenc fegyverem, meg a Dual Cobra :D
3.
3.
hakydakillah
Már látom, hogy megint őrült fegyvereink lesznek :-) Tuti vétel!
2.
2.
aruha
Hát ez hol van gta4es grafikai szint???....
1.
1.
shooter1234
Csak el ne csesszék az irányítást, meg legyen megfelelő a gépigénye a grafikához képest, ha már nem kapunk valami überfasza grafikát, akkor ne is kelljen neki atomerőmű.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...