Hamarosan DLC-vel bővül a Stacking

  • Írta: fojesz
  • 2011. március 19.
  • Bejelentés
Link másolása
A THQ és Double Fine Studios bejelentette a Stacking első letölthető kiegészítőjét. A matrjoska babák élete sosem volt egyszerű, nem csoda, ha Charlie Blackmore naptárában is egyre gyűlnek a tennivalók és a megoldandó feladatok - hősünk ezúttal Camelfoot királyságába látogat.

A THQ már a hónap elején elárulta, hogy DLC-kkel bővülhet majd a Double Fine legutóbbi letölthető játéka, a Stacking, most pedig végre részleteket is megtudunk az első csomagról, amely a The Lost Hobo King címet viseli, és várhatóan április elején landol a PlayStation Networkön és az Xbox Live-on.

A történet újfent Charlie Blackmore kalandjairól szól, aki miután megmentette kiscsaládját, Camelfoot királyságába látogat, hogy segítsen Levi barátjának, aki éppen a csavargó birodalom trónjára szeretné felküzdeni bácsikáját, Rufust. A játékmenet változatlan marad az alapjátékhoz képest, de ha minden igaz, ezúttal új matrjoska babákba is belebújhatunk majd, sőt új achievementek és trófeák is várni fogják a játékosokat. Azt még nem tudni, hogy mennyibe fog kerülni a DLC.

2.
2.
Berencsit
hehhe xD őszinte leszek, ezen a gamen én csak röhögni tudok... :D
1.
1.
NECROSMOKE
Jujjj ez jó :)Nagyon szeretem ezt a játékot.Vajon mennyibe fog kerülni a déelcé?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...