SOCOM 4 - fejlesztői napló a kampányról

  • Írta: zoenn
  • 2011. április 9.
  • Videó
Link másolása
Érthető, hogy a bétateszt idejében a különböző reklámanyagok a SOCOM 4 multiplayerét ajnározták orrba-szájba, itt az idő arra, hogy a szóló kampányról is megtudjunk egyéb érdekességeket. A Zipper Interactive legújabb fejlesztői naplójának a magányos farkasok örülhetnek leginkább.

A SOCOM 4 minden meglepetés nélkül igazi csapatalapú taktikai akciójáték lesz, ettől függetlenül a fejlesztők nem hagyják kiaknázatlanul az egyjátékos kampányt sem. Mi alakítjuk majd a különleges egységünk vezetőjét, aki parancsokat osztogathat a társainak egy-egy kényes szituációban. A történet egy dél-ázsiai polgárháború kellős közepén játszódik, és a Zipper megígérte, hogy nagyobb hangsúlyt fektetnek a filmes narrációra, ellentétben a korábbi SOCOM-címekkel.

A játék április 20-án jelenik meg Európában, és a PS3-exkluzivitását továbbra sem vetkezte le.

10.
10.
simon 555
#7: az a PSP-s verzió volt....
9.
9.
azazel
amugy magát a Socom játékot lehet egy tévén tehát local system-ben tolni?
8.
8.
shatterhand
#7: A confrontation csak multiban ért vmit és ott is csak akkor ,ha haverokkal nyomta az ember hardcoreban. Anélkül unalmas és egyszerű volt.

Itt viszont lesz multi. 4fős co-op. Sérült társakat cipelni kell. Parancsosztás ,ha gépi társak vannak. Lesz vmi külön co-op mód is ahol te jelölöd ki a feladatot vagy vmi ilyesmi.
A multiban változtak a feladatok. 2 jó a többi kuka. De ez is csak hardcore módban ér vmit. Ilyen spawnos menetek csak arra jók,hogy beteszed, lősz párat míg meg nem unod és mással játszol.
Grafikája igen szép lett. Főleg a karakterek,meg a fegyverek.

Ha nem sürgős, vársz pár hetet és megveszed pár ezerrel ólcsobban.
7.
7.
Goofey84
Nem tudom, hogy megvegye-e a játékot, mert az előző rész gk tesztjében az volt pozitívumnak írva, hogy lehet lőni benne és ez mindent elárul, arról, hogy milyen is lehetett! Ps2 viszont nagyon kellemes volt
5.
5.
shatterhand
#2: a confrontation az egyik legjobb multis cím ps3on
Sokan elintézték,hogy ronda (pedig inkább csak nem volt csicsás) és, hogy agyatlan. Persze mert spawnpontos meccsen játszottak ami meg unranked volt.

Ranked hardcore módban normális feladatok voltak: kimenekíteni 3 ensz alkalmazottat, kiszabadítani 3 túszt, bomba lerakása az ellenfélnél, illetve a kedvencem a Breach (betörés).
Volt pl egy hatalmas szétbombázott parkoló egy stadion mellett. Egyik oldal védett, a másiknak meg be kellett robbantani bejáratokat és egy bombát lerakni adott ponton.
Na itt ment rendesen a taktika ki merre megy, melyik pontot figyeli. Sok ajtó volt, így nem volt elég ember minden ajtóra. Állandóan ment a rohangálás, rádiózás. Azt, ha vkit lelőttek megszünt a komunikáció, meg kívülről is csak minimálisan tudtunk súgni chat texten.

Nagyon jó kis játék volt. Sajnos a mostaniban a legjobb feladatok maradtak ki. Amik meg vannak azok meg nem az igaziak. De ettől még jónak tűnik, mert értelmes multija van hardcore módban. Spawnos multija szokás szerint...fos. És sokan megint az alapján ítélik el.
3.
3.
xXgoronikahunXx
am ezt csak fagyival lehet játszani??
2.
2.
Split
Ennél a játéknál nem én vagyok a fő célcsoport, de mindenesetre örülök, hogy vannak olyanok, akik a rendes csapatalapú taktikázást is életben tartják!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...