Még egy hónapot késik a F.E.A.R. 3

  • Írta: InGen
  • 2011. április 28.
  • Hír
Link másolása
A Duke Nukem után egy másik FPS igyekszik nevezni a világ legtöbbet halogatott játéka címre: habár a F.E.A.R. harmadik részét mindig csak néhány hónappal csúsztatták el, úgy tűnik, hogy a hőn áhított megjelenés mindig egyre távolabb kerül, ahogy már éppen a markunkban éreznénk a játék dobozát.

Először tavaly őszre ígérték a F.E.A.R. 3 megjelenését, s mi örültünk. Nagyon. Aztán eltolták idén márciusra, s ugyan ez még fél év sincs, kissé aggódtunk, hogy a karácsonyi szünet után megjelenő nagy címek között a margóra szorulhat ez az ígéretes FPS. De nem kellett sokáig aggódnunk, ugyanis nem sokkal később megint eltolták a megjelenést, ezúttal májusra. Most már szinte az orrunkban éreztük a frissen kibontott DVD-lemez szagát, egészen a mai napig, amikor újra eltolták a játékot.


Az új megjelenési dátum június 24., ami azt jelenti, hogy csupán tíz nap választja majd el az FPS-legenda Duke Nukem Forever megjelenésétől. Vajon képes lesz megélni a nyáron két ekkora shooter egymás mellett? Vajon a F.E.A.R. rajongókban elég erős lesz a félelem ahhoz, hogy ne mégis a több mint tíz éve várt Duke után nyúljanak a boltban? 

Nos, izgalmas csata lesz, az egyszer biztos, s akkor még nem is vettük számításba a fantasztikusnak ígérkező májusi és júniusi felhozatal egyéb játékait.

Kösz, Daenath!

9.
9.
Neo1989
Nem kapkodnak a formák :)
8.
8.
dean winchester
látják hogy a duke aratni fog, ezért tolnak egy hónapot :) érthető, bár nem tudom mennyire segít.
7.
7.
gucho
tolhatják, de nagy bukás lesz
6.
6.
K2 The Highest
Inkább a F.E.A.R.-t várom, mint a DNF-et...
5.
5.
giga321
DNF-et várom. FEAR nem érdekel nem is játszottam vele.
4.
4.
Mortis
#3: Höhö. Egy igazi Jedi nem hisz a Mátrixban, barátom. Irány a Dagoba! Száműzetés!

Szerintem megint eltolják majd. Rossz a játék és próbálják menteni a menthetetlent...
3.
3.
Teuton
#2: Mindez, csak a Mátrix szüleménye, ifjú Padaván..
2.
2.
Én azért szeretném majd kipróbálni, hogy megértsem miről is van szó, mert ezek a hülye trailerek tök érthetetlenek :D Most ki kicsoda, kivel mehetünk a game-ben, mi a fantázia, mi a valóság? :D
1.
1.
daenath
Szivesen! En a DNF jobban varom, de ezt is kiprobalom ha lesz teszt belole.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...