The Old Republic - bemutatkozik a sith inkvizítor

  • Írta: fojesz
  • 2011. május 14.
  • Videó
Link másolása
Az, hogy szépen, apránként befut egy videó a Star Wars: The Old Republicról, az reményt is jelent egyúttal, hogy azért mégsem haladhat olyan rossz irányba a játék, mint azt pletykálják, s mint arra a megannyi csúsztatás utal. Most a sith inkvizítor kasztjára vehetünk néhány pillantást.

A sith inkvízitor karakterét Darth Sidious ihlette: ez a sith ritkábban forgatja a fénykardját, helyette inkább a sötét oldal filozófiáján gondolkodik, és igyekszik az Erő lehető legjobb kihasználása. Innentől már ismerjük a sztorit, a sith inkvizítor villámokat ereget, védőbuborékot húz maga köré, sőt láthatatlanná is tud válni.

Az Electronic Arts és a BioWare óriási reményeket táplál a projekt felé, ahogy a játékosok is meg vannak őrülve érte - reméljük, nem okoz majd csalódást.

Köszi, danez11!

13.
13.
Hab
#12: Hát azért ez tuti jobb lesz mint a film első 2 része. Azok elég gyalázatosan lettek összerakva.
12.
12.
Hihetetlen, hogy hova "fejlődik" a saga ! :/
11.
11.
IceColdKillah
Hmm... nagyon OP gyanús. De tetszik :P Azért én maradok a Bounty Hunternél!
Amúgy már lehet guildeket alapítani az swtor.com oldalon!

Ami az outfiteket illeti: nekem 1 nagy félelmem van. A wowban haverom mutatott néháhy olyan armor szett-et ami a best of the best kategóriába tartozik, de olyan röhejesen nézett ki hogy én soha nem venném magamra. Amiket eddig láttam az swtor-ból az úgy ahogy szép volt, de remélem nem fognak átesni a dizájnerek a ló túlsó oldalára!
10.
10.
Lordnekroseth
Hát sajnos leszokóban vagyok mmo-k ról. De igéretesnek tűnik. Kicsit ijesztő azért. Olyan wow grind feelinget sugároz. Félek élethosszig tartó pénz gyüjtögetést igér és farmolást hogy aztán patchenként újra farmolhasd az armor szettjeid hogy érj valamit.
9.
9.
HerodPK
ZSiiirkiraly:) bar a trooper/ smugler meg mindig nyerobb nallam mint a sotet oldal:) vagy max a bounty hunter ami nagyon bejon meg...jedi nem lennék mindeki azt tolja majd:)
8.
8.
dareal
#7: a jediknél/sitheknél már maga a ruházat is behatárolja a rangsort. teljesen más robe-ok vannak a rangokban, egy knight és egy master már a robe miatt is megkülönböztethető.
ettől függetlenül a jediknek volt páncéljuk, noha nem nehéz, hanem könnyű.
sőt, nehézpáncélt egy jedi azért sem hordhat, mert abban jelentősen csökken az ereje (a történet szerint, pl az swg-ben ha egy jedi páncélt vett fel, jelentősen csökkent az ereje, full páncél esetén egy vicc volt a jedi)

http://starwars.wikia.com/wiki/Jedi_armor
7.
7.
volkornka
#4: Mivel az mmo-kban az eggyik célja a játéknak ,hogy minnél jobb cuccaid legyenek, nyilván ki is kell néznie azoknak a cuccoknak valahogy. Egyszerűen szar lenne ha nem így lenne..
6.
6.
n_csacsi
#4: lehet, hogy kéttonnás vállpáncél van benne, de mivel ez a 6 rész előtt játszódik bőven, ki tudja, hogy akkor mi volt...vedd hasonlóképp a történelmet: a középkorban a lovagoknak páncéljuk volt...most meg már a katonák sima ruhákba mászkálnak...szóval sztem itt is ez volt

am jöhet, nem tudom még eldönteni, hogy mi legyek, de az biztos, hogy már nagyon várom, hogy játszhassak vele :)
5.
5.
Hab
#3: Asszem hogy lvl10-nél lehet majd advanced class-t választani, az egyik a sith assassin, a másik a sorcerer. Az előbbi melee-s, az utóbbi meg caster lesz főleg. Mindkettő több szerepet tölthet be majd, skill pontok elosztásától függően. Egyelőre ez meg a Bounty hunter érdekel nagyon.
4.
4.
Necreon
Csak mert valami MMO, mindjárt tonnás vállpáncél kell bele? Úgy utálom hogy se a Jedik, se a Sith-ek nem néznek ki úgy mint ahogy kellene nekik. Csinálnak valami "überdurvaszupercool" óriáspáncélt, lézerkardot nyomnak a kezébe és Star Wars-nak merik nevezni...
3.
3.
Mortis
Hahhj, de jó volt friss tOR videót látni. Már kezdtem hiányolni. :)

2: Szerintem ezt valami új, kevert kasztnak szánják. Van benne az assasin-ból, meg a sith master-ből, ami engem meggyőzött. Az egyik karakterem biztosan ilyen lesz.
2.
2.
Hab
Azért az nem igaz hogy ritkábban használja a fénykardját, max a Sorcerer advanced class-nél. A sith assassin inkább közelharci kaszt lesz, dupla pengéjű fénykarddal mint Darth Maul.
1.
1.
Gabesz.
Jo hogy vegre, olyan karakter is van mint Sidious volt. Inkabb esszel ge*i mint daralva:) Johet!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...