Ingyenes lesz a Brink első DLC-je, itt az első patch

  • Írta: zoenn
  • 2011. május 16.
  • Letöltés
Link másolása
A Splash Damage kiadta az első javítást a közelmúltban megjelent Brinkhez, az új tapasz egyszerre jelent meg mindhárom érintett platformra, azaz PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra. A frissítés kötelező, főleg azok számára, akik korábban zavaró lagokra lettek figyelmesek. Mi változott? Leírjuk részletesen.

A fejlesztők megköszönték blogjukon a folyamatos visszajelzéseket, s azok reakcióit, akik elismerően nyilatkoztak a Brinkkel kapcsolatban. Ahogy azt a múlt héten megígérte a Splash Damage, az első javítás már megjelent, a lagok miatt ingyenessé tett első DLC pedig minden jel szerint júniusban lát napvilágot új térképekkel és tartalmakkal..

A srácok egy frappáns megoldással oldották meg a sebességi problémákat az xboxos és playstationös verzió esetében: megváltoztatták az emberi játékosok számát a Campaign játékmódban és a legtöbb Freeplay módban. Ezentúl egyszerre nyolc hús-vér karakter csaphat össze - így kevesebb lag és sokkal szórakoztatóbb játékélmény várható, legalábbis a Splash Damage szerint. Akik 16 szereplő egyidejű csatározására vágynak, számukra továbbra is elérhető a lehetőség a Big Teams opcióval, amikor a Freeplay konfigurációját állítják be a hostok. Az általunk preferált stílusban nyomulhatunk, igazán stabil játék mellett, ráadásul le sem kell töltenünk a csomagot, aktív netkapcsolat esetén máris elérhetőek az új lehetőségek.

A PC-s tulajok sem maradnak frissítés nélkül, hiszen a Steamen keresztül elérve jelentős javulás tapasztalható a mesterséges intelligencia, a grafikus teljesímény és a szerveroldali kapcsolat esetében.

23.
23.
DarkKony
http://forums.bethsoft.com/index.php?/topic/1188621-an-update-on-brink/
ha valakinek akad a játék, próbálja ki a fentebb lévő linkben leírtakat...nekem sikerült
22.
22.
shatterhand
#20: single? ugyanaz mint az online csak botokkal és átvezetővel
ez pont a multitól jobb
21.
21.
Szudzsio
#6: Vaj jobb barátom... :) Van jobb :P
20.
20.
anadrex
Kipróbáltam multiban. Nekem nagyon nem jött át a játék. 512 MB-os videokártyám van. A buletstorm lehuzott grafikával egész jól ment de ez még úgy is elég furcsa volt :S 2 óra után töröltem. Single-t még lehet ki kellett volna próbálnom, de még egyszer már nem teszem fel :D
19.
19.
mephi
Saját vélemény következik:
A játék engem nagyon érdekelt már megjelenés előtt. Letöltöttem, mert biztosra szeretek menni, szóval igényt tartottam a próbaútra, hogy kocsi példánál maradjunk. A játékot szigorúan csak single-ben próbáltam ki.
Számomra nagyon kellemes meglepetés volt. Szerencsére nálam nincs semmi próbléma, se akadás, se más. Ez az ATI-s mizéria meg tuti hülyeség, mert nekem is az van és mint azt már írtam problémamentes a játék.
A pályákból tényleg nincs sok, de ami van, azok nagyon hangulatosak.
Ha esik pár hónap múlva az ára, akkor biztosan megveszem, addigra kiszűrik a még meglévő apró hibákat és stabillá válik a játék.
Kíváncsian várom az értékelését a játéknak.
18.
18.
shatterhand
#17: javítok az uccsó bekezésnél:
akik túl keveset adtak rá azok nem mélyedtek el rendesen a játékban. Talán korán született egy-két teszt.


De ettől még nem megyek falnak. Annyit adnak amennyit akarnak. Nekem nagyon tetszik és várom az új pályákat,meg tartalmakat (gondolom cuccok,fegyverek,stb).
Meg folyamatosan várják a visszajelzéseket. Ezért is jött hamar a partch és már készítik a következőt.
17.
17.
shatterhand
#16: psn hiányában én 5 napig offline voltam. Botok vannak akik a feladatot végülis végzik, csak nem várnak be. Talán lehet kicsit javítani azzal,hogy adunk parancsokat:védd ezt és ezt a társunkat, csináljátok ezt és ezt, Stb.

Meg sokan elfelejtik, de igen sok a skill (asszem max 10lehet nálunk és csak szintvisszalépéssel lehet lecserélni ami nem tetszik és már megvettük), sok a képesség kasztokként is. Rengeteg lehetőség van,hogy hogy legyünk hasznosak.
Ki van dolgozva az egész játék, hogy minden kaszt fontos és hasznos.

Akik túl keveset adtak rá azok (azon túl,hogy nem a stílusuk), de túlságosan is leegyszerűsítették a lehetőségeket.
Nekem pl nagyon tetszik az operator képességei (hekkelések, beszivárgás, tűzfal telepítés) vagy az engineré (upgrade command post pl).
És az egész játék meg van fejelve ,hogy úgy nézzek ki ahogy akarok. Amit csak akkor élvezek ,ha meghalok, vagy ha 3rd person képességet kapcsolok be feladatnál:) De akkor is fa..a érzés saját karakterrel menni.
16.
16.
vytros
Tényleg nagyon megoszlott vélemények vannak, ezért fogtam magam és letöltöttem a játékot (jaj én rossz ember). Nos azt kell mondjam, hogy tényleg kevés még a map, de ezen könnyen lehet segíteni. Az MI tényleg nem a legjobb. Azonban. A játéknak nagyon szuper érzése van még single közben is jópárszor, és normális emberi csapattársakkal csak képzelni tudom hogy milyen jó lehet :) Tuti hogy beruházok rá.
15.
15.
shatterhand
#13: online sajtóban kap 4est és 8ast is
a magyar brink oldalon be van linkelve egy csomó magas pontozás
online sztem jó a játék. Ha viszont nincs ember akkor helyettük botok vannak, az meg nem az igazi.
Nézegess videókat róla. Hátha kedvet hoz rá.
14.
14.
Teuton
#13: Szerintem várd meg a gámekapocs tesztjét (gondolom kipróbálják majd úgyis).
13.
13.
..::RoLiSoAp::..
Sziasztok! megnéztem a kommenteket, gondoltam megtudom h akkor most jo vagy rossz e a játék a többség, szerint erre csak kétes válaszok =D hát joo de nem annyira stb. kivéve vki aki szerint hulladék xDD de akkor most megéri megvenni? ( multis vagyok ) vagy ha TI választhatnátok 1 gammát mostantol június 15 ig mit vennétek?? köv. 1 hónapon belül =)
12.
12.
giga321
#8: Hát akkor én kivétel vagyok mert ATI-m van és tökéletesen fut , és agyon jó a multi :D
11.
11.
Mortis
Ha hozza a CS hangulatát, akkor beruházok rá. :D
10.
10.
shatterhand
mint multis játék sztem korrekt és rendben van. A pálya kevés ,de jön hozzá ingyen. Variálás annyi van amennyit eddig még nem kaptunk hasonló játékban.
A sztori maga okés, a megvalósítás viszont budget: gyak beágyazták a multiba.
Az BOTok(!) olyanok mint a többi multiban ahol vannak. Nem láttam még olyat ahol a botok bevártak volna vagy összehangolták volna a támadást.
Épp ezért ezeket így kell kezelni és nem úgy mint pl más fps játék sztorijában az ottani társak.
Nem egy világmegváltó játék, de sztem messze van a bóvlitól. Online résszel meg kifejezetten élvezetes.
9.
9.
Teuton
#6: Az hogy nem tudok autót tervezni/csinálni nem jelenti azt hogy sofőrként nem tudom megmondani hogy ez most egy jól vagy rosszul megtervezett és összerakott autó.
8.
8.
sztewe
Steam fórumon találtam megoldást arra hogy egyeseknek meg nekem se indul el

http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=1881255


"NOT COMPATIBLE WITH (some, we think, you try and the tell us later) ATI CARDS"

Magyarán ha ATI kártyád van, ne vedd meg a játékot mert 90% hogy el se fog indulni, hát azért ez elég nagy szívás, főleg ha azt nézzük hogy ez a LÉNYEGES info sehol sincs dobozon feltüntetve.
7.
7.
giga321
#5: Igen mert ez nem single-ra lett tervezve hanem multis game és ott nagyot üt , segítünk egymásnak ahogy kell izgalmas , kiszámíthatatlan , pörgős , sok millió milliárd billió billiárd lehetőség mind a fegyverek mind a karakterek terén. én ajánlom mindenkinek nem a campaign miatt mert az tényleg retek hanem a király multi miatt. Nálam 10/8 .
6.
6.
steve 18
#4: nem azért mondom hogy kötözködjek, de ha annyira szar akkor csinálj jobbat!!! oszt megvan oldva a prblémád!!
5.
5.
Józsi_Doe
Jó kis grafikus bugok(patch javította), nagy gépigény (az egyetlen játék ami játszhatatlanul lasú a gépemen), és segghülye MI. Multiban lehet egy próbát tenni vele, de single playerben felejtős.
4.
4.
Szudzsio
Ez a játék egy hulladék... nem ajánlom senkinek...
2.
2.
falselight
#1: ez a játék nagyon megosztja az embereket. mindenképp próbáld ki mielőtt megvennéd.
1.
1.
Dresa
Valaki van már aki beruházott rá?? Vagy teszt lesz belőle?
Érdekelne de eddig nem sok jot hallotam róla
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...