Nintendo 3DS-en folytatódik a Crush

  • Írta: fojesz
  • 2011. május 17.
  • Bejelentés
Link másolása
A Crush című ügyességi játék még 2007-ben mutatkozott be a PSP-n - a Sega most újragondolta az eredeti koncepciót, és dimenzióváltogatásra építő játékmenetet a Nintendo 3DS-en próbálja bemutatni. A CRUSH3D szeptemberben kerül boltokba, az első látnivalók már megtekinthetők!

A játék lényege változatlan: Danny-vel, a főhőssel végig kell tepernünk a ránk váró pályákon, ahol a második és a harmadik dimenzió különbségei miatt egy csomó akadály keresztezi az utunkat. A játékosnak mindössze annyi a dolga, hogy a megfelelő gombbal váltogat a 2D és 3D nézet között - ez a crushing -, így a kamerát a megfelelő szögbe állítva átjuthatunk minden nehézségen, és így végezhetünk az ellenfelekkel is.

Azt nem tudni, hogy mennyi újdonságot tartalmaz majd a CRUSH3D, az első trailer szerint elsősorban amolyan újragondolásról van szó, melynek keretében a Sega átültette a játékot 3DS-re: a 3D-s megjelenítés természetesen adott, ahogy a játék a StreetPass fícsört is kihasználja majd, hogy frissítéseket tegyen magáévá a világhálón keresztül. A játék szeptember 9-én jelenik meg Európában, így nálunk is ekkortól lesz kapható.

1.
1.
volkornka
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...