The Witcher 2 - az összes DLC ingyenes lesz

  • Írta: zoenn
  • 2011. május 17.
  • Letöltés
Link másolása
Az egész szerepjátékos közösség lázban ég ezekben a napokban: ma jelent meg a CD Projekt RED várva-várt üdvöskéje, Rívai Geralt második eljövetele, a The Witcher 2. Ráadásul nem minden kiadó és fejlesztő szeretné a dobozos változatok eladása után is újra és újra megfejni a kicsikét, a rajongók nagy örömére.

A fejlesztők már korábban is megígérték, hogy nem hagyják sokáig letölhető tartalom nélkül a The Witcher 2-fanatikusokat, általános és manapság elfogadott tény ez - a DLC-knek igenis van létjogosultsága. Azonban nem minden kiadó törekszik ez esetben a profitra, sokkal inkább a rajongók elégedettségét tartják szem előtt. A GameStop Facebook-oldalán a felhasználók kérdéseket tehettek fel a CD Projekt RED srácainak, innen tudjuk, hogy minden DLC-t térítésmentesen tölthetünk le a játékhoz.

"Engedjétek meg, hogy bejelentsük: minden DLC ingyenes lesz a játékhoz. Az összes! Ha bámit is vásárolnotok kell a játékhoz, azok csak a kiegészítő lemezek lesznek."

Pár mondat, minek okán az egész közösség megkönnyebülten sóhajtott fel. Nincs lehúzás, nincs rossz szájíz az után, hogy ha már megvásároltuk az alapjátékot, akkor miért kell még több pénzt beleölnünk? Ez nem így lesz. A megerősítéssel párban járt az első letölhető tartalom megjelenése, mely a napokban esedékes: a Troll Trouble újabb küldetéssel gazdagítja az amúgy is 40-50 órára rúgó játékot.

Persze az ilyen-olyan gyűjtői kiadás mellé kapott DLC-kódokat nem érinti a bejelentés, a különböző kiskereskedők által nyújtott bónuszokhoz csak a speciális változatok megvásárlásával juthatunk hozzá.

Köszönjük, daenath!

13.
13.
vuliem
#10: A konzolos résszel feldobtad a napom :D de tényleg.
12.
12.
Inmediasress
Amúgy ti milyen géppel játszotok mert nekem a dual core procimmal meg a geforce gts 250, 512 rammal van 4 gb ram win 7 alatt medium-high settinggekkel kicsit babrálva gyönyörű szépen akadás nélkül megy a game és a DLCket is letudtam tölteni. A vidi kártyától eltekintve ez már van vagy 4-5 éves gép még abit alaplappal ami már meg is szűnt mint márka meg ilyenek.
11.
11.
Józsi_Doe
#10: Elég Erős processzor kell a játéknak. Ha gyenge a cpu akkor tökmindegy milyen vga van a gépben, a játék akkor is slideshow lesz bármit teszel.

Ajánlott rendszerkövetelmények: (a readme-ből)
Processzor: Quad Core Intel vagy AMD
RAM: 3 GB (Windows XP), 4 GB (Windows Vista/7)
Videokártya: GeForce 260 1 GB vagy (HD4850 1 GB)

Egyébként igen, nagyon konzolport jellege van a játéknak. Az hogy a grafikát nem lehet játékon belül állítani az egy dolog, de hogy még az irányítást sem, Sőt még megnézni sem lehet a gombkiosztást.
10.
10.
Normen1976
Hááttt… Nagyon vártam ezt a játékot. Megjelenés előtt 1 hónappal megrendeltem. Tegnap óta van a gépemen, de kb. ott tartok hogy letörlöm a francba, és kihajítom a szemétbe. Gyakorlatilag játszhatatlan.
Minimális részletességgel megy 15-20 FPS-el. Hozzáteszem, Two worlds 2, ami brutál szép, hatalmas terekkel maximális beállításokkal 45 FPS alatt nem futott DX 10.1 el. Szal nemtom mi kell ide.. valsz 4-8 magos cpu, 4-8 giga ram, és minimum egy Radeon 6870 VGA. Kb ez kellhet ahhoz hogy fusson is és ki is nézzen valahogy. Akinek nincsenek hasonló kütyük a gépében, nem ajánlom megvételre. Nekem egy RAdeon 4870-es ketyeg a gépemmel, és eddig minden gama amit toltam elment vele 1980x felbontáson full, nagy maximumhoz közeli beállításokkal. Arcania, Risen, Two Worlds 2. Hatalmasat csalódtam a játékban.. Gyakorlatilag az első rész is szebb, a minimális részletességhez képest :(. Minimum részletességen is halok percenként, mert akad, szaggat a gama és nem tudom irányítani a hősöm.
Arról nem is beszélve, hogy már a telepítésnél is problémák voltak. Pl. a kiadó által adott extra kódot nem lehetett beírni a megjelenő menübe, mert egyszerűen nem ír a klaviatúra. Másik gépen is néztem, ott sem. Megjelenik mező ahova kéne.. és semmi. Sőt, ha regisztrálni akartam az indítómenüből a kiadónál a gamát, ugyanez. Nem tudtam, mert nem ír semmit, halott az egész. Nesze neked eredeti példány. A Beállító menüben ahol tudom machinálni a grafikai beállításokat és egyebeket, a feliratok kitakarják egymást, ill. az opciókat. Egyszóval felháborító, és kritikán aluli az egész. Nesze magyar, vegyél eredeti lemezt… Nem akarok negatív kampányt csinálni, de tényleg nagyot csalódtam, összességében az egésszel.
A játék sztori vonala nagy valószínűséggel kivalló, és akinek van egy bivaly gépe az talán élvezni is fogja a játékot. De nekem, kidobott pénz volt, és mondom ezt úgy, hogy pl. a Two Wolrd 2, ami szerintem terepben, tárgyakban, növényzetben, stb. sokkal szebb ennél a játéknál, simán, kifogástalanul futott minden csúszkát maximumra tolva 40-45 Fps-el.
Ne haragudjatok, ha károgásnak, rinyának tűnt a hsz-em. Tényleg nem akarok negatív kapányt csinálni, de ez így...
Konzolosoknak a jó hírem, legyen egy kis ilyen is. A menürendszer brutálsian konzol központos. Igen meglepődnék ha idővel nem adnák ki konzolra, mondjon bárki bármit. Tisztán látszik, hogy az egész úgy van megalkotva, hogy a későbbiekben meg lehessen írni a konverziót.
Szal ennyi. Magam részéről, feltettem a polcra a szép díszdobozom. És csak a kifizetett 10 000 Ft. tartott vissza attól, hogy ne a kukába tegyem.
9.
9.
kebi90
Alig várom, hogy végre nyomassam, de ennek a hírnek is nagyon örülök... + küldetések mindig jól jönnek és ráadásul igyééé :D
8.
8.
felegyi
35-40 óra a főszál, kb még 30 a mellékszállal együtt...
7.
7.
Xenomorf
Meglepő ez számomra, manapság nem sok mindent kap ingyen az ember a szórólapokon kívül.
Ez a 40-50 óra elég durván hangzik :P
Nem túlságosan rajongok ezért a korért amiben a játék játszódik, de valamiért ez mégis megragadta a fantáziám, lehet még a könyvre is lecsapok :) ja meg az első részt se ártana akkor kipróbálni :D
6.
6.
Mortis
Végülis ez Kelet-Európa. Másmilyen az itteni szolidaritás. Örülök, hogy ezt ki is mutatják. :)
5.
5.
Vopesz
Csak hogy gonoszkodjak, ez csupán annyit jelent, hogy ők kiegészítőlemezre zsúfolják majd a dlc-ket, ahelyett hogy egyenként adnák el :D Na jó, remélem ez egyáltalán nem így lesz, és végre egy kiadó, aki nem a dlck-ből akarja megszedni magát, hanem abból, hogy minőségi cuccot csinál alapból.
4.
4.
vuliem
Óóó, jeee, most kaptam kézhez a könyvet :DDD
3.
3.
daenath
Szivesen :D Vegre egy fejleszto csapat aki par uj cuccert/kuldetesert nem ker 10$.
2.
2.
Split
Holnap reggel végre meg is érkezik! :D
1.
1.
vuliem
Na ez az igazi példaértékű fejlesztői szellem! Előre is grat a srácoknak! A Dragon Age 2 fejlesztőcsapata sokat tanulhatna tőlük.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...