E3 2011: Dark Souls - expós előzetes dátummal

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 3.
  • Videó
Link másolása
A Namco Bandai hajnalban hivatalosan is megerősítette, hogy az Egyesült Államokba októberben érkezik meg a Demon Souls folytatása, mely az elődhöz hasonlóan ismét pofátlan nehézségével kíván babérokra törni. A From Software RPG-je napról-napra szebbnek, hívogatóbbnak néz ki.

A dolog pikantériája mindössze annyi, hogy hivatalos európai megjelenésről nincs hírünk, csupán annyi biztos, hogy az Egyesült Királyságba és az USA-ba is októberben érkezik a Dark Souls, Japánba pedig már szeptemberben. Vélhetőleg a nemzetközi EU-s premier sem várat sokáig magára.

A Dark Souls ismét méltó lesz minden idők egyik legkeményebb RPG-jének címére, olyan kihívásról beszélünk, mely még a szerepjátékok hajnalán volt elfogadott téma. Bizonyára többek bicskája beletörik abba, hogy egy-egy harcnak ötször-hatszor is neki kell futniuk, hogy maradjon még némi HP-nk a folytatásra, mely naná, hogy nyögvenyelősen töltődik újjá.

Csekkold a cím E3-as sztori-előzetesét:

5.
5.
LtK
Hm.. Lehet kipróbálom... a PS3 bánja majd =Đ Na jó azért azt nem bántjuk =D
4.
4.
danez11
#2: demon souls = agyfasz :D
najó, nem, de hihetetlenül nehéz az elején, a végén viszont bele lehet jönni
3.
3.
NinjaNorb
Lehet hogy ez akkora kihívás lesz mint anno a ninja gaiden 1:D nagyon nagy reményeket fűzök ehhez a játékhoz:D
2.
2.
LtK
Uhh ez elég ütős trailer. Az 1ről mit tudtok mondani?=) Megér egy próbát? Mert olvasgattam... jókat írnak róla csak azt is , hogy nagyon nehéz ,de agyf*szt meg nem akarok kapni . Egy játék kikapcsolódást nyújtson inkább =D
1.
1.
Sheodon
Egyértelmű, hogy felkerült a várólistámra a játék! Jónak néz ki, remélem a történetre nagy hangsúlyt fektetnek, mert akkor simán egy régi, old-school hangulatú RPG fog születni, ami ugyan az új játékosoknak nem biztos, hogy bejön, de néhány veteránnak (köztük nekem is) jó kis kikapcsolódás lesz, az biztos.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...