E3 2011: Ubisoft sajtókonferencia - LIVEBLOG

  • Írta: fojesz
  • 2011. június 7.
  • Bejelentés
Link másolása
A franciák is bulit tartottak, szokás szerint jó későn - igaz, a tavalyi, hajnali konferenciájukat most nem überelték. Mindenesetre a Ubisoft is számos finomsággal készült, volt Ghost Recon, Rayman és természetesen Assassin's Creed is - ezt a rendezvényt is liveblogoltuk, természetesen.

23:09 - Sok szeretettel köszöntünk mindenkit ezen a szép estén! Az idő ocsmány, meleg van, de nagyon - ugyanakkor itt a Ubisoft sajtókonferenciája, és ez boldogsággal tölti el a kicsi szívünket.
23:11 - A milliódolláros kérdés adott, tessék szavazni, amíg belevágunk a showba.
23:13 - Többen kérdezik, hogy hol lehet nézni a műsort: a gamespotos és IGN-es kollégák folyamatosan közvetítik a konferenciát, lesz adás a Gametrailersnél is többek között. Kisebb szaggatások előfordulhatnak, de ez az E3, kérem...
23:18 - Tippeket kérünk: lesz új Rainbow Six, vagy sem? Ha igen, Ti a Vegas-féle vagy az eredeti vonalon vinnétek tovább a sorozatot?
23:26 - Öt perc. 300 másodperc... oké, befejeztem.
23:32 - And here we go.
23:33 - Yves Guillemot, a cég vezérigazgatója mond köszönetet az elmúlt húsz évért. (Gyengébbeknek: az 1986-2011 közötti időszakért.)

 

 

23:33 - Elsőként Michel Ancel, a Rayman atyja lép színpadra - az Origins következik.
23:35 - Live demó kapásból: a Rayman Origins oldalnézetes játék, de ez semmit nem von le az értékéből. Van kooperatív, hőseink látszólag eltérő képességekkel rendelkeznek. A pályadizájn ügyes, a grafika meseszép - kövezzetek meg, de minket még meg lehet etetni ezzel a stílussal!
23:38 - Tetris-minijáték csak úgy a pálya közepén - mondjuk, hogy zseniális. Az egyes helyszínek rendkívül elütnek egymástól, a hanghatások és a zenék is teljesen rendben vannak. És igen, itt a boss is: pontosabban bossok, mert, hogy két baromi ronda, csáprágós giliszta vette üldözőbe hőseinket.
23:40 - Percről-percre jobban tetszik nekünk a Rayman, jó viszontlátni a kollégát, örülünk, hogy nem kell több vérnyulas próbálkozást végigszenvednünk, és örülünk, hogy az eredeti tervekkel ellentétben mégsem epizodikus formában jelenik meg a játék.
23:40 - OMG. Ez az anyaméh?
23:41 - A demónak a vége, ez csak kis szelete volt a játéknak.
23:43 - Aaaron Priceman következik, becenevén Mr. Caffaine. A stílusát tekintve alig tudjuk kitalálni, miről kapta ezt a nevet... Szóviccek után jöjjenek az új mottók: gaming is adventure, gaming is sharing, gaming is life.

 

 

23:45 - Driver retroversion videó - vicc persze. De most jön a Driver: San Francisco, kagylózzunk csak!
23:47 - Rock & roll, Goldengate és a KRESZ megszállott módon való megszegése. Az új trailert látunk, vakmerő autós mutatványok és üldözések terítéken. Hősünk kamiont is vezethet, külön öröm, hogy az eredeti autómárkákkal találkozhatunk majd a játékban - nincs is jobb annál, mikor egy Lamborghinit zúzunk szét!
23:48 - Multiplayer mód is lesz a játékban - ki lehet majd próbálni a kiállításon, remélhetőleg kapunk belőle gameplay videókat.
23:48 - A Ubisoft Montreal srácai következnek.
23:49 - Meseszép dzsungel, óriási panoráma, ártatlanok fegyvertussal püfölő őrök láthatók a mostani videóban. Puff! Mi is kaptunk egyet. Mi lehet ez?

 

 

23:52 - A trailer egyelőre semmitmondó, de tippünk lenne...
23:53 - Rakjuk össze: dzsungel, lehengerlő grafika, zsoldosok. Far Cry 3-at mondanánk, de a fejünket még nem tennénk rá... most már realtime megy az anyag.
23:55 - És igen! Ez a FAR CRY 3! (Jól titkolták a srácok.)
23:56 - 2012-ben jelenik meg a játék, a kiállításon ezt is ki lehet majd próbálni.
23:56 - Randy Pitchford, a Gearbox fejese érkezik. Brothers in Armsot akarunk!
Világháborús játék, és Brothers in Arms. A Furious 4 viszont más. Új megközelítése következik a háborús akciójátékoknak, kicsit olyan érzésünk a trailer láttán, mintha a Becstelen Brigantik egy jelenetét néznénk. Viccesnek vicces, nekünk tetszik.
23:59 - Ja, és ha minden kívánságunk így teljesül, holnap besétálhatna Hayden Panetterie a nappalimba.

 

 

0:01 - A Tin-Tin játék van terítéken, Peter Jackson és Steven Spielberg is megszólalnak. Peter mintha hízott volna, a szakálla is deresedik.
0:02 - A Tin-Tin egyébként filmadaptáció lesz, amolyan oldalnézetes platformjáték ez. A trailer alapján hangulatos, de láttunk mi már sokféle adaptációt...
0:03 - Most a Ghost Recon van soron, az is kap egy retro videót a poén kedvéért.
0:05 - Ghost Recon: Future Soldier bemutató következik, a játékról ugye ma már megtudtuk, hogy a Kinectet is támogatni fogja az Xbox 360-as változat.
0:07 - Régen nem láttunk ilyen kiadós gameplay anyagot az új részből, örülünk, mint majom a farkának. Az osztag több futurisztikus kütyüje is bemutatkozik, ahogy arra is mérget vehetünk, hogy folyamatosan taktikázni kényszerülünk. Pardon, azt elfelejtettem említeni, hogy kooperatív módban nyomják a srácok a játékot.

 

 

0:10 - Nigériában járunk, ártatlan civilek között lövöldözünk a lázadókra. A lakosok viskói majd összedőlnek, a színes üdítőitalos rekeszek sem nyújtanak túl sok fedezéket. Szerencse, hogy a helyi kikötő őrei nem tudnak mit kezdeni láthatatlan szellemeink ellen.
0:13 - A túszmentő akciót egy robotrepülőgép berobbanása fejezi be. Jó lesz ez a Ghost Recon, bár tény, hogy láttunk már belőle valamivel szebb prezentációt is.
0:14 - A játék fejlesztői visszatérnek PC-re: újra előkerül a már nálunk is bemutatott Ghost Recon Online, amely egy free-to-play online akciójáték lesz. Trailer következik, ezt már láttuk, ha jól emlékszem.
0:15 - A két játék között átcipelhetjük a multiplayer módban elért eredményeinket. Jó tudni.
0:16 - Eddig ez volt a "gaming is adventure", most jön a "gaming is sharing".
0:17 - A megosztási lehetőségek kapcsán előkerül végre a tavaly ugyanitt bemutatott Maniaplanet is. A kezdeményezés a tízmillió játékos által játszott Trackmania-sorozatból nőtte ki magát.

 

 

0:19 - Következik a Trackmania 2 ismertetője, a játék PC-re érkezik. Lássuk, a trailert!
0:20 - Hangulatos kedvcsináló volt, bár túl sok információ nem derült ki belőle - a játék szeptemberben fog megjelenni. Ahogy azt tavaly is hangoztatta a Nadeo, a Maniaplanet bővül a Shootmania és a Questmania című remekekkel is.
0:22 - Le kellett volna kopognunk, amikor azt mondtuk, nincsenek többé vérnyulak. Mert vannak: jön a Raving Rabbids: Alive & Kicking kizárólag Xbox 360-ra - kinectes címről van szó. Kicsit elmebeteg bemutatót látunk.
0:24 - Ja, hogy itt püfölni és rugdosni kell szerencsétleneket? Akkor azonnal rohanunk érte! A játékot akár négyen is játszhatják majd, mindenféle minijátékot kapunk. Hétvégékre, házibulikra jó poén lehet, egyébként nem túl érdekes, jöjjön az Assassin's Creed.
0:25 - Gaming is life. A Ubisoftnak nem volt sok megosztanivalója.
0:26 - Jön a Just Dance 3 , még idén meg fog jelenni. A trailer alapján már nem csak Wii-re, hanem PS3-ra és Xbox 360-ra is.
0:28 - Tony Key, marketinges alelnök következik. A Just Dance jelenségéről beszél - tény: a játék nagyon sikeres lett.

 

 

0:30 - Következik a kiadó zenés játéka, a Rocksmith. Trailert látunk, ebben néhány gameplay jelenet is feltűnik. Zenészek mondanak véleményt az anyagról többek között.
0:31 - A Rocksmith komolyabb próbálkozás lesz, mint a konkurensek, itt igazi gitárral kell játszani, és sokkal többet tanulhatunk belőle, miközben szimplán jól szórakozunk. Megjelenése ősszel várható.
0:32 - És most jön a kedvenc témánk, a fitnesz. Jön a Your Shape: Fitness Evolved 2012, amiről már most megmondjuk, hogy olyan finteszjáték lesz, ami a készítők szerint sokat fejlődött. Trailer is van, hurrá.
0:34 - Végre jön az Assassin's Creed - legalábbis a retrovision trailer erre utal.
0:36 - Assassin's Creed: Revelations bemutató jön, a Ubisoft Montreal munkatársai jönnek beszélni. Ezio utolsó küldetése következik, Altair titkait kutatja fel megöregedett főhősünk. Trailert látunk, első blikkre baromi hangulatos.
0:37 - A trailert egyébként magyarok csinálták, hívta fel Zoenn kolléga a figyelmemet - hiába no: ehhez is értünk.
0:39 - A videó úgy zárul, hogy Ezio kötelet kap a nyakába - reméljük, túléli azért a következő kalandot. És most jöjjön a live demó.
0:41 - Konstantinápolyban járunk, ez lesz az új Assassin's Creed fő helyszíne. A látvány érezhetően fejlődött az előző részekhez képest, pedig azok sem volt csúnyák. Átkelünk a városon, hamar harcolni kényszerülünk. Először egy gránát, utána egy füstbomba - még szerencse, hogy az Eagle Visionnel mi látunk ilyenkor is.
0:43 - Tornyot robbantunk, majd egy kötélt használva csúszunk le a kikötőbe. Újabb harc, ezúttal már a hajókra is felmerészkedünk. Überbrutál lángszóróval perzseljük fel az ott állomásozó ladikokat.

 

 

0:45 - Egyik hajó robban fel a másik után, így mi is távozni kényszerülünk. Itt kerülnek előtérbe akrobatikus képességeink - mintha az új részben több lenne a szkriptelt jelenet, nem? A kötelen való csúszás új mozdulat egyébként, a szintén zsír új kampós pengénkkel tudjuk használni őket.
0:46 - A demó rövid volt, de annál látványosabb., és a trailer utolsó másodpercei is beszédtémát biztosítanak majd a rajongóknak.
0:47 - A Ubisoft showja is véget ért. Itt már azért volt új bejelentés bőven - a Far Cry 3 és az új Brothers in Arms nagyon érdekesek, ahogy a többi slágercím is ütős lesz. Köszi, hogy velünk tartottatok! (Az igazán kemény arcok, a Sonyra is jönnek!)

66.
66.
Göndör
Az Assassin's Creed és a Ghost Recon vmi nagyon állat volt!Elő is veszem a Creedet + előrendelek mind2re!:)további szép napot!
Lehet h le van írva vhova,de tudni h ma mi várható az E3-on?
65.
65.
armino8
Az anyàmat megb*szom,mekkora volt az Assassin-os rész!Trailer 10,gameplay 10,a kapu sztem a blackroomba vezet vagy legalàbbis vmi emlékhez kötödő cuccos!:)
64.
64.
gtn0829
Bocs, de ez kicsit szúrta a szemem:
"23:33 - Yves Guillemot, a cég vezérigazgatója mond köszönetet az elmúlt húsz évért. (Gyengébbeknek: az 1986-2011 közötti időszakért.)"
'86 és 2011 között 25 év telt el, szvsz. :D
63.
63.
Kocsis92
én nem láttam semmi brothers in arms-ot:D velem van a baj?
62.
62.
killzone2
Nem akarok reklámozgatni,de aki gondolja és még kitart, a Gamekapocs mellett nézzen ide is be a Sony konferencia miatt. :D Mivel élőben, kommentárral toljuk mi is. Még kitartunk, csak eléggé megfogyatkoztunk: http://hu.justin.tv/maximumgames/
61.
61.
Dresa
#60: Kettő? plusz minusz a szokásos késések... bár a japánok állítólag pontosak!
60.
60.
Hangya5
oks akkor valaki írja már ide hogy MAGYAR IDŐ SZERINT mikor lesz a sony .. :D köszönöm
59.
59.
vuliem
Én a Sonyt már nem várom meg, így is csoda volt hogy a mai vizsga után ezt megnéztem, de az AC-ra nagyon kíváncsi voltam.

Aki marad, annak további jó szórakozást kívánok!
58.
58.
steve 18
#56: Ja az egészben az AC+ a Ghost Recon volt király ja meg a Farcry is!! :D:D
57.
57.
steve 18
szítbasz a fárattság meg ez a játék is... :)
56.
56.
vuliem
Hát ez lehetett volna jobb is, de az AC odabaszott.
55.
55.
Tam
valóban érdekelne hogy az a kapu ott a végén mi akart lenni...
54.
54.
vuliem
Ismét nem lesz csalódás :D
53.
53.
steve 18
Ássássinoooo!! :D ááá de fasza nagyon teccik!!!
52.
52.
Dresa
Ájj ez az AC trailer nagyon ütött.. már keresem a zenét mert KELL!!!!
Köszi
51.
51.
Kocsis92
látom a közönség itt már alszik:D
50.
50.
vuliem
Lassan vetekszik a Microsoft műsorával... Jöjjön már az AC!
49.
49.
steve 18
What the fuck meeeeen!!?!!! mi ez a rakás szar????
48.
48.
vuliem
47.
47.
steve 18
mikor jön az AC bassza meg!!! :)
46.
46.
steve 18
Nagyon teccik hogy 4en nyomják....:)
45.
45.
K2 The Highest
Semmi sem jó ezeknek...Ha megtartják a régit, akkor miért nincs újítás, ha meg mernek újítani, akkor meg az a baj...
44.
44.
Kocsis92
utálom az e3-mat mert ilyenkor minden játékot meg akarok venni amire nincs pénzem:D:d
43.
43.
vuliem
Ez a Ghost Recon kva jól fest, most látom először.
42.
42.
steve 18
Jójójó nagyon jónak tünik...!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...