E3 2011: Lemaradtál? Pótold be a konferenciákat!

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 7.
  • Videó
Link másolása
A G4 jóvoltából teljes egészében megnézhetőek a tegnap esti sajtókonferenciák, kitérve a Microsoft, a Sony, a Ubisoft és az EA látványos showjára. Alvással töltötted e remek ünnepet? Kíváncsi vagy a nulladik nap bejelentéseire? Semmi gond, most már biztos nem maradsz le semmiről.

A G4 jóvoltából sikerült bezsákolni a mind a négy konferencia teljes filmanyagát, így azok a kevésbé pontos érdeklődök számára is bármikor megtekinthetők. Összességében a Microsoft és a Sony nem mert nagyot lépni előre: a redmondiak finomították a Kinectben rejlő lehetőségeket, míg a japánok inkább a PlayStation Vitát nyomták meg erősen. Az EA inkább a folytatásokba rendezkedett be és a közösségi életbe, míg titkos favoritnak a Ubisoft számított, olyan bejelentésekkel, mint a Far Cry 3, vagy a Tintin. Persze könnyen lehet, hogy a dicsőséget a magyar idő szerint 18 órakor kezdődő Nintendo konferenciája viszi el.

Microsoft (Liveblog)

 

Electronic Arts (Liveblog)

 

Ubisoft (Liveblog)

 

Sony (Liveblog)

4.
4.
tingting
akkor most a PS Vita le van butitva vagy nincs? mert ezekbol az adatokbol nem lehet rajonni:(
3.
3.
Slik
remélem lesz még jobb is...a nagyját már tudtuk
2.
2.
Donpedro
Nem tudja valaki mikor lesz a THQ conference? Nem állok hadilábon az angollal, de a hivatalos honlapon nem találtam programot :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...