Call of Duty Elite - kétmillióan jelentkeztek a bétára

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 14.
  • Érdekesség
Link másolása
Annak ellenére, hogy a rajongók újabb lehúzásra gyanakodnak a Call of Duty közösségi rendszere kapcsán, számos játékos számára vonzó a kezdeményezés, mivel már több mint 2 millió felhasználó jelezte szándékát a bétatesztre. A CoD-okkal már 30 millióan játszanak, kell egy rendszer, ami mindenkihez szól.

Az Activision közösségi részlegéért felelős vezetője, Dan Amrich örömmel közölte, hogy immáron kétmillió felhasználó várja, hogy idő előtt kipróbálja, mit kínál a frencsájz teljes spektrumú rendszere, a Call of Duty Elite. A rajongók folyamatosan regisztrálhatnak a bétatesztre, becsléseik szerint mintegy 30 millió aktív CoD-játékos van világszerte, az elemzők úgy gondolják, hogy már akkor jól járna a kiadó, ha 1,5 millió felhasználó választaná a szolgáltatás fizetős részét.

A béta július 14-én indul, a végleges változat egyaránt kínál ingyenes és prémium tartalmakat, és többek között részletes statisztikákat vezet a felhasználó teljesítményéről. Ahogy azt a fejlesztést vezető Beachhead és az Activision kifejtette, mélyebben kell a frencsájzra tekinteni, és újabb hardcore játékosok felé kell nyitni.

Bármikor megtalálhatjuk azokat a felhasználókat, akik játszani szeretnének akár pár óra erejéig is, és azok egyedi igényeit is figyelembe kell venni. Olyan mint a sport: legyen a játékos bármilyen képességű, a kihívást biztosítani kell számára, de természetesen a kezdők is edzhetik magukat.

A készítők elmondása szerint még soha nem épült ekkora kezdeményezés ilyen hatalmas felhasználóbázisra. Mindenkinek meg kell adni a lehetőséget, hogy versenyezzen és klánokhoz csatlakozhasson, ez nem csak a hardcore játékosok kiváltsága. A valóságban a Call of Duty közössége meghökkentően sokszínű, mindenkihez szólni kívánnak az Elite-tel.

A rendszer a Modern Warfare 3-mal egyidőben, novemberben indul.

29.
29.
K2 The Highest
#24: Én vagyok a gyökér? Ez vicces...Te szarozod látatlanban a dolgokat előre...Nem akarsz eljönni a GK talira? Én ott leszek és az ilyennekkel mindig szívesen "beszélgetek".
28.
28.
Vopesz
Aki nem érti mi ez, az nézze meg a bungie.net-et, kb ugyanez. Ez nem egy játék, hanem egy olyan felület, ahol megnézheted a gamertaged statisztikáit, klánokhoz csatlakozhatsz, információkat nézegethetsz, dlc-ket tölthetsz le, versenyekben vehetsz részt, láthatod a heti challange-eket, egyszóval egy közösségi szolgáltatás, amit azt hiszem kezdetben a black ops, és a mw3 fog használni, később pedig ez bővülni fog.
27.
27.
..::RoLiSoAp::..
#24: xD Szegény kisfiú, mindenki buta csak ő az okos. LOL
26.
26.
Mortis
Nagyszerű. A CoD-zombik visszavágnak! Ebből is kéne egy kisfilm, nem csak a Facebook-zombikról! :D
25.
25.
Sakee
#18: Oks,semmi gond ;)
24.
24.
anonymus26
#21: te meg egy gyökér az összes többi 2 millióval együtt... a helyesírást meg le kaksizom :)
23.
23.
simon 555
kíváncsi vagyok,hogy mikor jon majd a bejelentés,hogy a multi is a fizetős szolgáltatásokhoz fog tartozni:D
Ha nem is a megjelenéskor de 1-2 év múlva tuti lesz majd egy bejelentés,hogy csak az multizhat aki előfizet...
22.
22.
#21: Majd írd meg hogy milyen, mert engem első blikkre nagyon hidegen hagy a dolog, de egy beszámoló jól jönne...
21.
21.
K2 The Highest
#17: Micsoda nyomorék vagy....Plusz írni sem tudsz...LOL....
Hmm...Még pár perc és körülnézek, hogy hol lehet jelentkezni:)
19.
19.
GhostDog24
Ez mind nagyon szép és jó én is fogok ezzel játszani csak ne tegyék játszahattlanná mint a nfs:world-öt a fizetős részével mert a teljesen játszahatatlan mióta a beta world megszünt...a t2-es kocsik verik a t3-masokat és akárhogy tuningolod a kocsidat ugyis elvernek mert ne fizetsz... (ha valaki nem értené akkor ugy mondom h a ford escort veri az audi r8-ast v nissan gt-r) tehát ne az legyen h és nagyapóval sz*rá hedizem az ellenfelet amig ő kispisztolyal ellövi a bokám és megdöglök...
18.
18.
Hubert Cumberdale
#16: Ja tényleg, valamié bevétel volt a szemem előtt XD nem tom mé. Bocs.
17.
17.
anonymus26
16.
16.
Sakee
#12: Nézz utána az eladási adatoknak. 2millió elég sok.
15.
15.
K/G.
#14: Kb, pontosan így van. :)
Split: Annyi lesz a két rendszer között a különbség, hogy míg BF estén az egész rendszer ingyenes, addig az Elitben bizonyos funkciókért fizetni kell havidíjat. Mondjuk ebben elvileg benne vannak a később megjelenő DLCk is.
14.
14.
#11: Ezt sajnos én sem vágom, de azt hiszem arról van szó, hogy vannak cod játékaid, és mellé kaphatod ezt a közösségi baromságot, amiben felvezetésre kerülnek a statisztikáid, ebből a rendszerből indíthatsz meccset, haverjaiddal chatelhetsz meg plusz cucokat töltögethetsz le, nekem valahogy így jött ez le. Szóljon valaki ha nem így van! :D
13.
13.
Hubert Cumberdale
11.
11.
AnimeWarlord
Tudom kissé levagyok maradva, de valaki elmagyarázná, hogy ennek a projectnek mi a lényege? Előre is köszi : D
10.
10.
lackosor6
Nah én várom már a flame-t CoD fanok vs BF fanok, én meg csak röhögök rajtuk, mert egyiket sem komálom különösebben! :D
9.
9.
Sakee
#8: Más játékból 2millió eladott példány überkirály ;)
8.
8.
wardprod
30 millió CODosból jelentkezett 2 erre a csodára, úgy hogy még free is és ezt nevezzük említésre méltónak? Ne értsen félre senki, hiszen az alap verzióra szinte alapvető dolog, hogy mindenki fog jelentkezni (ha más nem, azért, mert kikerülhetetlen), de ez a 2 milla bétázó a 30ból ez minden csak nem bíztató :D
7.
7.
Hubert Cumberdale
Akkor ez nem egy külön játék, hanem egy multiplayer rendszer frissítés szerűség?
6.
6.
Most akkor ez olyan mint a Battlefield P4F?
5.
5.
Sakee
#4: kiegészítő a CoD sorozathoz, klánok,barátok,statisztikák, közösségi dolgok lesznek benne. Lesz ingyenes és fizetős része. ( Pl fészbúk barátokat is megtalálja,ha minden igaz,ilyesmi)
4.
4.
szogyenyi
Most ez az Elite egy külön, csak Online vizekre evező játék lesz vagy hogy fog ez működni? Én már elhaltam a sok COD között, valaki világosítson fel kérem!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...