Driver: San Francisco - itt az első fejlesztői napló

  • Írta: fojesz
  • 2011. június 27.
  • Videó
Link másolása
Imádjuk a Drivert, imádjuk a fejlesztőit is annak ellenére, hogy az első rész volt az utolsó olyan játék a sorozatban, ami maximális, osztatlan sikert aratott a közönségnél. A srácok azóta a Ubisoft szárnyai alatt próbálják kalapálni a folytatásokat, ott készül a San Francisco is - kérdés, hogyan sikerül majd.

Az első Driver: San Francisco első fejlesztői naplójában arról beszélnek az Edmondson fivérek, hogy az új résszel visszatérnenek a gyökerekhez, ami ugye a bevezetőben is említett tény miatt tulajdonképpen nem lenne rossz ötlet. Tanner és ősellensége, Jericho visszatérnek, és a jelek szerint alaposan lebontják San Francisco utcáit.

Az új Driver szeptember 2-án jelenik majd meg PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra.

14.
14.
Prodany
A főhős tisztára olyan mintha Hugh Jackman-ről mintázták volna!:D xD Amúgy várós game, hosszú idő után először érzem azt hogy egy korrekt Driver fog kijönni, ami akár órákra is odacsalogat a gép elé...az első résszel mennyit toltam még anno, azok voltak ám a szép idők..:)
13.
13.
dzsiádzsó
#12: Csalódott leszel, 100.000 fogok rakni a svédekre annyira biztos, hogy kikapunk :)
12.
12.
sayainbarni
pont a Magyar-Svéd meccs napján jelenik meg,amikor hazaérek a meccsről éjszaka ,akkor fogom először tolni:D:D:DDDDDD
11.
11.
shatterhand
#10: háát én nem is tudom elképzelni,hogy jó lenne a mászkálós része
Inkább jobban örülnék egy olyan módnak mint ami az első részben volt: filmet lehetett összevágni a replayből.
10.
10.
keiji maeda
én szeretem a drivert, de van egy olyan sejtésem hogy ebben a játékban 95%-ban anyi lesz a feladat hogy kövesd ezt meg kapd el azt és közbe meg ugyis kell lélekvándorlást csinálni folyton , nekem valamiért ez az érzésem van :( remélem nem lesz igazam
9.
9.
kirschakos
Engem megfogott! Várom:)
8.
8.
dzsiádzsó
Hát cefet jó.
A grafika elképesztő, és most már látom miért lesz jó móka a lélekvándorlós kocsi váltás.
100-nál is több licenszelt kocsi nem rossz, a város iszonyat nagy, viszont a nitro, meg az ilyen NFS baromságok nem tetszenek, és nem is illenek a Driverhez.
Az irányítás jónak tűink, van súlya a kocsiknak, szerintem jó lesz, kis kompromisszumokkal együtt persze.
7.
7.
shatterhand
#1: ubi a kiadó
ezt a reflection csinálja akik ps1en robbantottak (talán még a destruction derby is az övék volt, de ebben nem vagyok biztos) a driver1-el, aztán a 2.rész már kicsit olyan túl sokat akartak kihozni a gépből és ez kicsit vissza is ütött.
Aztán a generációváltásnál meg teljesen félrement az egész: a stuntman 1szer talán jó volt, a driv3r már kevésbé, az uccsó rész meg hmmm

Most viszont kezd egyre jobban kinézni. Első videó óta végre izgalmasnak tűnik már és a város is hatalmas...a képek alapján legalábbis jó szélesek az utak.
6.
6.
giga321
Kurva jó autók vannak mögöttük :D
5.
5.
gucho
4.
4.
Hubert Cumberdale
#1: Hát az túlzás, hogy nem tud rossz játékot csinálni, mert van egy sárga tállal, amit jobb lett volna nem kiadni. Inkább maradjunk annyiban, hogy mostanában jókat csinál. A játékkal meg remélem nem egy új gta-t kapunk. Bár így bele gondolva az se lenne baj, mert hogy a gta jó játék.
3.
3.
Falcon
Tuti hogy jó játék lessz!
2.
2.
Darox
én nagyin kiváncsi vagyok az őj részre csak kár hogy pont iskola kezdéskor adják ki :S
1.
1.
MeTT1047
remélem nem lesz szar habár a ubi nem tud rossz játékokat csinálni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...