Resident Evil: Revival Selection - az első videó

  • Írta: zoenn
  • 2011. június 30.
  • Videó
Link másolása
Mint ismeretes, a Resident Evil 4 és a Code: Veronica X is megkapja a maga HD-re húzott változatát, hogy a jelen generációs konzoltulajok is megismerkedjenek a zombis frencsájz aranykorával. Idén ősszel már tölthető is lesz Xbox Live-ről és PSN-ről, most pedig befutott a debüt trailer is.

Imádtuk anno a Resident Evil 4-et, mely egy csapásra iránymutató alkotás volt a sorozat jövőjére nézve - azóta sem szakítottak a váll feletti kameranézettel. A Code: Veronica X már a klasszikus nyomvonalon halad, de tényleg az egyik legizgalmasabb mellékággal van dolgunk. Szerencsére még ősszel elérhetővé válik a Resident Evil: Revival Selection csomag, kizárólag letölthető formában, jelentős grafikai pimppel. A rajongók régi kívánsága volt ez - s az egyre felhasználóbarátabb Capcom nem is mert ellenkezni.

Tekintsük is bele:

22.
22.
keiji maeda
#21: én is végigtoltam többször is a resident 4 -t és mégis meg fogom venni ennek az egyik oka az hogy óriási játék a másik meg hogy mivel már full HD tv-m van nekem is a ps2 - de baromi csúnya a kicsi felbontása miatt és igy hogy HD lesz :) számomra tuti vétel :)
21.
21.
Jinbobo
A Resident Evil 4 az egyik kedvencem ps2-n, a mai napig is szívesen játszok vele. De szerintem a nagyobb felbontás és Trophy támogatás nem elég érv ahhoz hogy beruházzon rá egy olyan gamer, aki már kipörgette. Nekem még él a ps2 is, szóval ha kedvet kapok a Resi4-re akkor játszok azon. Ez a felújítás elsősorban azoknak szól, akiknek anno kimaradt az életükből. Akiknek azonban nem volt eddíg szerencséjük ezekhez a gyöngyszemekhez, azok szerintem mindenképp ruházzanak be rá.
Én annak örülnék nagyon, ha valamelyik fejlesztőcsapat elkészítené a Shadowman első részének felújítását jelen konzolgenerációra. Az volt az igazi horror game anno ps1-en.
19.
19.
ReNegAdE
#16: Én mit mondjak!Lassan a lányom is játszhatna ezekkel a játékokkal!:O
18.
18.
ReNegAdE
#10: Szívemből beszélsz,annak örülnék a legjobban bármilyen gépre!szerintem a legjobb rész volt!Csak azért szereztem be anno Gamecube-ot!
17.
17.
hakydakillah
16. hát ez a RE most meglepett. 2009-re tippeltem, olyan közelinek éreztem :-D Bár nálunk is hasonló szitu, mikor látok egy "gyereket" kocsit vezetni, aztán kérdem én:
- Hát ez a takony? Mit keres a kocsiban?
És jön a válasz:
Már 19 éves...

Ekkor leesik az állam, mert mintha tegnap lett volna 14 :-)
16.
16.
turleysqt
#14: vah,ne is mond.Mindig kiborít az öregedés gondolata.
15.
15.
p3ti
#14: Hja , mikor meg vettem még ps2re akkora szám volt .. Csak lestünk mennyi újítást kapott a játék menet . Támogatom az ötletet , legyen dobozos verziója is . Bár nekem itt dekkol mind 2 rész PS2re . Sőt még a dreamcastos veronica is megvan :)
14.
14.
hakydakillah
Pont akartam morogni, hogy a RE4 még szinte friss játék... És nézem, 2005-ben jelent meg... :-) Ilyenkor veszem észre, hogy mennyire rohannak az évek.
13.
13.
daenath
#10: Én nem csak azt, hanem a Resident Evil 2-öt is, de persze örülnék ennek is.
11.
11.
Slik
lehet lemezes verzió is megjelenik mint néhány dlc-nél is, ha megveszik az elegendő példányszámot
10.
10.
K2 The Highest
Hmm...Jó lesz ez:) De a Resident Evil 0 amit szeretnék HD-ban PC-re...Az milyen kemény rész volt...:)
8.
8.
thelegendary
Nem tudom, a Code Veronica még így is elég csúnya, nem tudom, hogy ha végre rászánják magukat, miért nem, legalább csak súrolják a remake 1 szintjét? Vagy ha már HD akkor miért nem full HD?? A Theme ICO Collection azért remélem jobb lesz....
7.
7.
Neo1989
#5: Na ja annak van egy filingje bár néha pofátlanul sokat elkérnek egy egy game-ért
pl láttam cod mw 2 még anno mikor kijött ps3-ra 40.000 kértek érte :(

Am ahogy látom a játékmenet ugyan az lesz mint a re 4-be de fejlettbe grafikával minek azért örülök :) Így tényleg jobb lesz vele gamelni :)
6.
6.
Folti90
Trophy/Achievment rendszert támogatja??
5.
5.
attila 999
letolthetos format en is utalom.sokkal jobb ha ember dobozkaban kezeben tartja.
4.
4.
AnimeWarlord
3.
3.
ResidentGabor
Ez mekkora sz@r...reméltem, hogy legalább dobozban kaphatjuk meg, de tévedtem.Ezzel is csak sporolnak a kiadók /CAPCOM/. Annyira utálom az ilyen letöltögetös gameket, nincs kézzelfogható látszatja, na de mindegy remélem így sokkal olcsobb lesz és nem kell kiadni érte akár 8000 forintot sem
2.
2.
gorgo
jaj.ne csak Live-rol lehessen letölteni!Ezek nagyon jó részek főleg a Veronica.
1.
1.
p3ti
Oh oh .. régen annyira paráztunk code veronicától :D Adogattuk kőrbe a kontrollert mert senki sem akart vele játszani többet 20 Percnél .
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...