Dead Island - Xian Mei trükkjei

  • Írta: zoenn
  • 2011. július 14.
  • Videó
Link másolása
Az újonnan megjelent Dead Island videóban az egyik távol-keleti hősnőről, Xian Meiről hullik le a lepel. A szemrevaló hölgyike portásként végzett alantas munkát egy szálloda recepcióján, mígnem beütött a zombi-apokalipszis. Leleményessége jó túlélővé teszi.

A Techland közelgő, bitang jól kinéző sandbox játékában számos főhőst személyesíthetünk meg, köztük Xian Meit is. A kínai csibe tapasztalatokat gyűjtve hagyta el hazáját és ahelyett, hogy a gyártósor mellett gubbasszon, világot lát és így érkezett erre a trópusi szigetre. Bár a Royal Palmban sziszifuszi recepciósi feladatkört tölt be, hódol a sportoknak, jól fut - ez jól jön neki amikor a zombik kicsi, ámde formás melleibe szeretnének harapni, mint valami érett szilvába.

25.
25.
p3ti
Sztem nagy hátrányba indúl azzal hogy nagy címekkel egy időben fog megjelenni..
24.
24.
ReNegAdE
Majd meglátjuk!Ez a trailer nagyon nem nyűgözött le!Mutattak már ennél jobbat is!
23.
23.
Darox
Hát a reakciót időből és a nézelődési irányből ítélve ez konzolos bemutató, de ráadásul úgy, hogy valami nagyon "profi" embert ültettek be mert ien reakció idővel... De maga a játék kifejezetten érdekesnek tűnik!
22.
22.
K2 The Highest
Nekem nagyon bejön...Alig várom, hogy tolhassam...
Aki meg már most leírja a játékot az bújjon el...Pár videó alapján leírni egy játékot elég nagy baromság. Majd, ha kipróbálta és nem tetszik, akkor lehet majd fikázni. A Bugokon (padló, tár, stb) pedig úgyis segítenek majd a fejlesztők, nem hiszem, hogy megjelenéskor ilyesmik lennének majd benne.
20.
20.
p3ti
Ez tipikusan az a játék amit ha haverokkal nyomtak 4en akkor tuti nagy buli . De egyedül... ah nem tudom , asszem én is elbizonytalanodtam..
19.
19.
adriano28
másra számítottam, ez a left4deades és crysisos keverék elléggé szarnak tűnik, de amúgy ha van ilyen benne, hogy halott városba szabadon bemész egy nagyobb házba, ablakból sniperral lövöldözöl zombikra... vagy hasonló szabad dolgok, akkor játszok vele egy ideg,
16.
16.
keiji maeda
én szerintem hamar leraknám a játékot könnyen ráunhatónak tűnik :(
15.
15.
adamsfamily
#10: Szerintem nem annyira vészes az a szikrázó kés.Legalább nem fénykarddal kell szaladgálni benne mint a Dead Rising 2-ben.
14.
14.
Dark_Temptation
mieez??? trailerek alapján én nem ezt láttam :/ biztos jó lesz de én ezt meg nem veszem -.-"
13.
13.
Gaben X
most tényleg.EZ MI EZ????? nem erre számítottam én sem!!!!!
12.
12.
ChainGun112
egy kérdésem lenne. MIlyen zombik lesznek benne? Az ilyen hiperaktív, gyorsan mozgók(zombieland,left4dead) vagy inkább a lassú "agyevő"(dead rising) zombik?
10.
10.
dean winchester
#9: én ha összerakok egy aksit meg egy machetet nem szikrázik :D
Mondjuk úgy, hogy elég bizarr egy szikrázó kés. Mellesleg nem hiszem, hogy az rpg részén lenne a hangsúly, inkább ezeken a gusztustalan pontokon amit szerezhetsz minden sebzéssel.
9.
9.
elite_hun
#3: Ha játszottál volna a left 4 dead-el vagy olvastál volna erről a játékról tudnád hogy teljesen más mivel ez rpg és itt inkább a közelharci fegyvereken/ a túlélésen van a hangsúly. És azért szikrázik mert lehet kombinálni a fegyvereket eszközökkel. Pl a machete-t egy akksival
8.
8.
LiMiT
Az az újratöltés animáció egyszerűen gyönyörű, vagy mint ahogy lentebb írtátok, a folyékony padló. De a bekiabálások is borzalmasak. Ismétlődik az összes, piszok idegesítő lesz az 5. perc után szerintem.
7.
7.
Hubert Cumberdale
#4: Igen mert a világon mindenhol ak47-esek meg shotgunok vannak minden bokorban meg konyha asztalokon és töltényhalmokat pakoltak minden felé xD Az tényleg realisztikusabb lenne. Egyébként lesz benne fegyó, ahogy a videóban is láthattad, ha megnézted, igaz kicsit érdekes volt, hogy töltésnél nem tűnt el a tár :D
Amúgy nem annyira tetszik a játék. :S Sokkal jobbra számítottam, ha már akkora trailert kapott, hogy mittomén milyen díjat nyertek vele.
5.
5.
adikas
Mikor elsőnek halottam a játékról tetszett,de mostani felállás szerint ki se fogom próbálni.
4.
4.
FriendlyTarget
azért ben keft for dead 3..az egy jó játék lenne ez szerintem csak közepes...trailerek alapján..a l4d2ből a közelharci fegyvereket kicsit túlzásba vitték :D meg amúgyis nem valami realisztikus..nem azzal van bajom h zombik hanem h késekkel meg mindenféle szaros botokkal ütni a ZOMBIKAT? hátjó..
3.
3.
dean winchester
#1: kicsit folyékony a padló :D

A karakterek eddig borzalmasak. Nagyon nem tetszenek, az alapkoncepció az apával sokkal jobban tetszett mint ez. Ez is multi játék lesz, remek. Left4dead3, unalmaaaaas. Amúgy ha én vágom a késsel a kolbászt , akkor az miért nem szikrázik ? *-*
2.
2.
giga321
Jah azt én is észrevettem , De ezeken a kis hibákon még javíthatnak.
1.
1.
vuliem
uh, hát ott a 42. másodperc tájékán elég érdekes dolgok történnek. Amúgy viszont jó, tetszik.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...