Mafia- és ArmA-fejlesztőkből alakult új stúdió

  • Írta: InGen
  • 2011. július 23.
  • Érdekesség
Link másolása
A prágai központú Warhorse Games alapítói egykori keményvonalas Mafia- és ArmA-munkások, akiknek valószínűleg elege lett az előző rezsimből, s inkább a saját útjukat szeretnék járni. Egyelőre még kevesen vannak, de folyamatosan veszik fel a friss munkaerőt.

Az új stúdiót a 2K Czech és a Bohemia Interactive néhány prominens tagja alapította, szóval ne arra tessék gondolni, hogy pár nem túl megbecsült programozó fellángolásáról van szó. A céget a Mafia design főnöke, Daniel Vávra vezeti, és többek között ott van még az ArmA designere, Viktor Bocan, a Dragon's Lair szerzője, Martin Klíma, és a Mafia animátora, Zbynek Trávnivký.


"Egy közös szál fut végig mindannyiunk korábbi játékain: nyitott világok, erős történet, és végül, de nem utolsó sorban a realisztikus design. Büszkén mondhatjuk, hogy a Mafia és az Operation Flashpoint úttörőek voltak ebben a tekintetben, és ezt a nézetünket nyilván több millió játékos is osztja a világon" - nyilatkozták a fejlesztők.

Ugyanakkor azt is hozzátették, hogy habár az új játékuk kicsit más stílusú lesz, nem fogja kiábrándítani a realisztikus sztorik és a nyitott világok kedvelőit. A honlapon a grünwaldi csata képe látható (ha nem, majd valaki kijavít), amiből talán lehet sejteni valamit, de persze az is elképzelhető, hogy csak félrevezetés.

10.
10.
Extol
Apropó mafia... a második részhez miért nem készült leírás??
9.
9.
vytros
#4: Hát varázslást szerintem ne várj az ArmA (eddigi legjobb katonai szimulátor) fejlesztőitől, és ugyanígy se a Mafia (talán a legjobban mutatja be a világháborúk körüli időszakot Amerikában) brigádjától :D

De amúgy először én is valami Mount and Blade-re gondoltam.
8.
8.
pucu9011
#6: Hát nem sokat játszottam a 2-vel, de az 1-et végig vittem szóval azért mondtam 1-et.
7.
7.
Mortis
Hmmm...Mount&Blade utanerzes varhato. :)
6.
6.
Netsu
#3: Miért a 2nek nem volt olyan sztorija? Tök ugyanaz volt az egész, még a vége is teljesen megegyezik..
5.
5.
herlius
Szerintem bármit is csinálnak ezek a srácok az csak jobb lehet mint a Maffia 2 nevű torzszülött.
4.
4.
SSJ Gábriel
Mi van ha nem folytatást terveznek,hanem valami újat.
Mondjuk egy TPS nézetű középkori RPG,amiben egy (először kis szegény gyereket irányítunk,majd realtime-ban felnövünk,fejlődünk és hős lovagot irányítunk.),majd egyéb dolgokat is megtanulunk:mondjuk íjászkodni,varázsolni és ha vége a játék sztorijának,átmegy az egész végtelenbe és addig fejlődünk ameddig akarunk.
Én valami ilyesminek örülnék,de szinte semmi esély sincs rá hogy ilyet csináljanak. :(
3.
3.
pucu9011
Én örülnék egy Mafia 3-nak, hasonló sztorival mint az 1-nek volt.
2.
2.
Slik
igen a mafia 2 fejlesztői bénák, sajnos
1.
1.
vytros
Hmm...De nagyon nem mindegy hogy a Mafia 1 vagy a Mafia 2 fejlesztői :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...