Tarol az xboxos Minecraft-klón

  • Írta: InGen
  • 2011. augusztus 11.
  • Hír
Link másolása
Szinte hihetetlen sikertörténet a Minecraft, így nem túl meglepő, hogy elég hamar elkezdtek érkezni a különböző klónok. Ezek közül is az egyik szemfüles fejlesztő megoldása a legnépszerűbb: ők ugyanis lecsaptak az xboxos piacra, mielőtt a Minecraft hivatalos portja megjelenne.

Az E3 alatt jelentette be a Microsoft, hogy a PC-n brutális sikereket elért Minecraft hivatalosan is érkezik majd Xbox Live Arcade-re. Ezt azonban nem akarta megvárni a Projector Games, így pár hónapja elkészítették a FortressCraftot, melyet az Xbox Live Indie Games szekciójában terjesztenek, s úgy tűnik, hatalmasat kaszáltak vele.


Legalábbis erre utal, hogy a fejlesztők szerint a játék eddig 1 millió dollár bevételt (nem hasznot) hozott a konyhára, ami a legnagyobb értéknek számít az xboxos Indie Games elindulása óta. Az eredmény egyébként 350 ezer darab eladott játékból áll össze.

Ez talán bosszantja kicsit a Minecraft eredeti készítőit, akik ezerrel dolgoznak a hivatalos porton, s amelynek megjelenését novemberre ígérték, habár a legkevésbé sem féltjük őket: az eredeti Minecraft már túl jár a 3 milliós példányszámon, így aligha marad hoppon az XBLA-verzió.

12.
12.
Alienji
#11: !!Bocsánat féreértettem!!
11.
11.
falselight
#10: szerinted okés más emberek munkájából ilyen módon hasznot húzni?
8.
8.
Vopesz
#7: Általában a felhasználók száma nem ugyanaz, mint az értékesített példányok száma, mert sokszor előfordul, hogy valaki 3-4 profilt is csinál magának. Mondjuk minecraftot nem vágom, de biztos lehet ott is több profilt csinálni. Egyébként meg a 10millió túl van a 3 millión, úgyhogy nagy hülyeség nincs a cikkben :)
7.
7.
invigo
ezt valaki magyarázza már el légyszives hogy miért azt írják kb két minecraftos hír óta hogy "túl van a 3 millión", miközben egy hónapja meg volt egy ilyen cikk http://www.gamekapocs.hu/hir/24173/tizmillio_felhasznalo_tolja_a_minecraftot
6.
6.
Alienji
Tuti vétel lesz a Minecraft xboxra. Remélem nem fogják nagyon átalakítani.
2.
2.
szcsaba1994
Kinect-tel nagyon jól meg lehet csinálnia minecraftot. Fogod a baltát a kezedben, miközben ütöd a tv-t. :D
1.
1.
utahl2
Hát a FortressCraft nem egy nagy durranás,nála még a Total Miner is jobb, de én nagyon várom az xbox-os Minecratot!:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...